Menu

Suomi kova kalu

suomi kova kalu

Partavesi, deodorantti, tai saippua? Ei vaan kova kalu, tanssi lattialla! Minä tiedän että kaikki naiset tätä juttua kammoksuu! Mutta kun on tosi paikka ja muutama drinkki, niin kyllä hajut unohtuu! Kova kalukaan ei sinua auta jos nainen ei halua edes parketille kanssasi. Tuskin sitä kovaa kalua kannattaa baaritiskinkään edessä alkaa esittelemään.. En tietenkään meinannut, että haisen paskalle! En ole hakemassa avioliitto kumppania!

Minä en ainakaan pahan hajuisen miehen kanssa ala mihinkään lähikontaktiin olipa kyseessä sitten minkälainen teräskalu hyvänsä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kova kalu Partavesi, deodorantti, tai saippua?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Työn teet etänä, omassa kotonasi tai missä nyt sinulla ikinä onkaan läppäri mukana. Työnkuva on jutustelua, ja jutunaiheet vaihtuvat lennossa. Ainoastaan ennen koulutusta pyydämme todistamaan ikäsi, ja henkkareista voi peittää loppuosan.

Missään vaiheessa sinun ei tarvitse käyttää kameraa tai mikrofonia tai omaa nimeä. Tehdystä työstä maksetaan viikottain, ja realistinen viikkopalkka euroa.

Mahdollisuus on paljon enempäänkin. Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: Kaipaan rohkeita kirjoittelijoita töihin!! Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana.

Toisin sanoen, lyhyen koulutuksen jälkeen saat tunnarit joilla voit avata alustan ihan koska haluat. Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias.

Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Ei kovinkaan moni varmaan usko, mutta mun kalu on oikeesti niin kova, että ei kovinkaan moni asento onnistu sen takia, että se taivu paljon yhtään alaspäin.

Kaikki asennot missä sen pitäs taipua alaspäin vähän enemmän niin sattuu. Tämän vuoksi pari naista on jo sanonu, että mulla on liian kova kalu, vaikka en uskonu, että se vois olla liian kova. Pillut kääntyy nurinpäin kun mä nussin niitä.. Voi vittu mitä skeidaa. Vai liian kova kulli,,,eeehheeheheheheheheheheeee!! Mulla seisoo lähinnä vatsaa vasten, eikä se juuri taivu alaspäin ilman että sattuu.

Eli kaikki asennot eivät onnistuneet. Takaapäinkin naitaessa mun täytyi olla ihan vatsallani ei siis kontillaan. Uskoakseni paskajuttuja,nämä mahallaan makuut kovan kullin vuoksi No eihän hemmetti ongelmana olekaan mikään kullin kovuus, vaan se, että rakenteellisista syistä kulli seisoo ihan vatsaa pitkin, ei etuviistoon tai suoraan eteenpäin kuten yleensä.

Kun esinahkaa vetää niin tiukalle kuin saa ja hiukan ylikin, terska näyttää sellaiselta tosi pyöreältä kupolilta ja kiiltävältä. Terskan silkinpehmeä osa kuitenkin tuntuu olevan siinä päällä vain, sisältähän se on kova. Eli voisiko olla kyseessä jokin erektiohäiriö, jos ei onnistu kyseinen asia edes?

En tiedä miehen strategisia mittoja, mutta hänellä oli isoin kulli, mitä olen nähnyt. Pitkä ja paksu, kunnon "oriin" kulli.

Ite olin vasta menettänyt neitsyyteni ja muutenkin olen tiukka, koska harrastan paljon liikuntaa, pilatesta ym. Varovasti siis kokeiltiin eikä juuri muuta voinut tehdä kun tosi hitaasti ja hellästi liikkua. Toisaalta ei ollut tarvetta koska jo se työntyminen riitti antamaan orgasmin. Jälkeenpäin tuli silti aina verta. Nykyisellä miehelläni on spivankokoinen, täydellinen kulli ihan normikokoinen ja se antaa mahdollisuuksia vaikka mihin leikkeihin.

Itsellä on myös kokemusta jättikullista, joka ei terskaa syvemmälle mene. Tuntuu kuin paksua halkoa tunkisi sisään. Ainoastaan tuon yhden sellaisen olen kokenut, eikä se mene sitten millään. Kyllähän sen näkeminen jäykkänä kiihottaa paljonkin, mutta varsinainen akti on pettymys. Onnea vaan naisille, jotka sen saavat. Ehkä ällöin kokemus kuitenkin on todella pitkästä ja ohuesta kalusta peppuseksissä. Kylmällä liukkarilla voideltu mato meni ensin pienen pätkän, lopulta tuntui, että kurkusta tulee ulos.

Pituutta oli kyllä aivan mielettömästi, yli 25 senttiä. Ja pahinta oli, että mies hoiteli koko homman minulta piilossa. Oli suukapula ja side silmillä. Onkohan nyt jotain fantasioita mukana? Ja onko nämä muka ihan oikeasti mitattu mittanauhalla. Ei sillä etteikö ehkä voisi ollakin mutta kumma miten ne sattuvat aina löytymään näiltä keskustelupalstoilta.

Joo oikein arvattu, omani ei yllä läheskään noihin mittoihin mutta silti rohkenen epäillä että onkohan tullut vähän "nettilisää" noihin mukaan.

Tuossa on vähän rehellisempi sivusto siitä minkälaisia vehkeitä miehillä oikeasti on [osoite moderoitu]. Muistuttaisin ettei tämä ole seuranhakupalsta. Paljon mukavampi valikoida sopiva rehellinen kundi kuvan perusteella jostain suomalaiselta ekshibitionistien sivustolta ja valita sieltä.

Ja yllättäen kaikki miehet siellä ainakin tähän astisella kokemuksella ovat suostuneet heti. Eli massaan hukkuisitte muualla. Alle 19cm mittainen kalu on turha ja onneton Touko seuraa tanssivaa paria Jonas Furrer ja Aleksi Seppänen. Rauhan aika koetti palauttaa kaikin tavoin kurin ja järjestyksen. Siveyspoliisit kiersivät pisuaareissa, kun luonnottomat tavat haluttiin nyhtää pois.

Mainostoimistossa vierähti vielä parikymmentä vuotta, ennen kuin Laaksonen uskalsi tehdä loikan vapaaksi taiteilijaksi. Tom of Finland -musikaali nauraa kuvien rinnalla luokitteluyrityksille. Ohjaaja-koreografi Reija Wäre liikuttaa piirroksista tuttua prätkä-Kakea, Güntheria ja merimiehiä villeihin hetkiin, nautiskelemaan lomittain ja limittäin ja toisiaan rankaisemaan.

Touko Laaksosen sarjakuvien ja piirrosten hahmot heräävät eloon Tom of Finland -musikaalissa. Projisoinneilla piirretään lattiaan koppalakkista lihaskimppua ja taustafondiin nousee uljaita miesliitoksia monimetrisinä kuvina. Tukkipoikien pyörittelemät ja keulimaan nostamat jättitukit ovat hillittömin veto tätä Tom of Fantasya. Kun musikaalin alkupuoli on hyvinkin perinteinen kehityskertomus — kas tällainen oli Touko-pojan perhe, ensimmäiset rakkaat saappaat ja kokemukset sodasta — toisella puoliajalla päästään riehaantumaan itse kuvien maailmasta.

Antakaa minulle lisää näitä tansseja! Niissä on sitä lihaa piiskaavaa vimmaa mitä vaikka Scandinavian Hunkseilta on tottunut odottamaan. Tuore kasvo Olli Rahkonen on itse Toukona eleettömyydessään sympaattinen, komeasti laulava valinta näihin hommiin, samoin elämänkumppani Veli Mäkistä tulkitseva Jukka Nylund , Rajattomat-yhtyeestäkin tuttu laulaja. Touko Laaksosen roolissa nähdään Teatterikoulusta viime vuonna valmistunut Olli Rahkonen.

Mika Kujala tekee homofobisen piilohomon kaaren paljastumisen kauhusta kaapista ulostuloon. Dramaturgisesti se on pakolliselta tuntuva sivujuoni päätarinan rinnalle, Suomen seksuaalisen vapautumisen yksi kuva. Rajoja ravistelevaksi musikaaliksi Tom of Finland kuulostaa hyvinkin perinteiseltä. Siitä on tehty ennen kaikkea laulettava. Kun Tuomas Parkkinen lataa sanoituksiin mukavasti tuhmia koukkuja, niin mikä ettei. Mutta ehdottomia menobiisejä ja kunnon rytinää ei korvaan tarttunut.

Koko jutun paras vitsi on kirjoitettu Jumalan suuhun ja hahmoon. Touko Laaksonen syntyi Kaarinassa , kuoli keuhkoahtaumaan Keskeyttää opinnot ja tekee työtä mainospiirtäjänä ja keikkamuusikkona.

Laaksonen ymmärsi luvulla lähettää kuviaan maailmalle. Ne revittin pian käsistä, niitä kopioitiin laittomasti, niitä varastettiin ja ennen kaikkea ihmeteltiin.

Amerikkalainen kehonrakennuslehti Physique Pictorial sai Tomin tukkijätkät kanteensa. Alakulttuurin oma kultti oli syntynyt. Ensimmäinen näyttely Hampurissa pornokaupan takahuoneessa , töitä ensimmäisen kerran esillä USA: Töitä ensimmäisen kerran esillä Suomessa Muu ry: Wäinö Aaltosen museossa Turussa on esillä näyttely Laaksosen elämästä ja musiikista. Laaksosen taidetta löytää nykyään Finlaysonin pussilakanoista ja kodintekstiileistä.

Dome Karukosken ohjaama Tom of Finland -elokuva ensi-iltaan Tämä näytelmä olisi mielenkiintoista nähdä. Välimatkat vaan ovat liian pitkät. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat.

suomi kova kalu Wäinö Aaltosen museossa Turussa on esillä näyttely Laaksosen elämästä ja musiikista. On se 20 senttinen. Rahaa ja aikaa kuluu paljon. Touko Laaksosen sarjakuvien ja piirrosten hahmot heräävät eloon Tom of Finland -musikaalissa. Pekka Gronow toimi asiantuntijana radion äänitearkistoissa.

0 thoughts on “Suomi kova kalu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *