Menu

Eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa

eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa

Paremminkin joltakulta, jolla on vilkas mielikuvitus ja liikaa aikaa lukea vaikkapa tämän forkan juttuja. Ammattilaisiakin voi tietysti olla monenlaisia mutta mitä nyt olen parissakymmenessä maassa heitä tavannut, bloggarin kuvaus - omasta toiminnastaan puhumattakaan - ei heihin oikein istu.

Tosin liukuhihnaperiaatteella toimivia en ole koskaan tavannut. Taattuu liukuhihna laatuu saa tältä tytöltä: D Ei siin ei siin jos tytöt saa lisää asiakkaita tän plogin myötä nii hyvä vaan Poliitikot , Poliisit, Lääkärit , Juristit kaikki käy hupakoilla ei tuossa mitään uutta ollu samanlaisia ihmisiä kaikki. Veikkaan et tuo poliitikko on ollu Kaikkonen: Aistin lievää julkisuushakuisuutta tässä blogissa. En mä muuta osaa lisätä tähän ketjuun. Ennen tällaisia kirjoitteli surusilmäinen kympin tyttö.

Nykyään pari tylsyyttään toimituskuolemaa tekevät seiskan hipsteripojat. Hyvä ammattilainen osaa pitää suunsa kiinni asiakkaista. Sekä tavallisista duunareista että kansanedustajista tai muista korkean aseman henkilöistä tai julkkiksista ei ole korrektia mainita mitään. Huono muisti lienee seksin myyjän paras ominaisuus. Blogin kirjoittajan kannattaisi opetella vaitioloa jos aikoo pitää itseään tämän alan ammattilaisena. Ketkä tätä blogia lukevat? Kaikki jotka eivät käy huorissa mutta haluavat moralisoida tai fantasioida asialla.

Ihmetyttää tosiaan tämä tietäväisyys, miten oikea ammattilainen toimii. Itse olen ollut alalla yli 20v enkä vieläkään tiedä kaikkea, läheskään. Koko ajan oppii uutta ja toivottavasti kehittyy. Mutta kieltämättä olen itsekin nuorempana ollut aika ehdoton, kuten joku tässä ketjussa mainitsikin "nuoruuden ehdottomuudesta" Jokaisella on oma tapa toimia. Ei ole mitään "näin ammattilainen toimii aina"-koodia, vaan jokainen on yksilö. Ennen GFE ei tuntunut itselleni luontevalta mutta nykyään tuntuu.

Ihmetyttää myös tuossa yhdessä kohtaa, missä tyttö "kertoo" millainen on hyvä asiakas. Ja sitten tuleekin pitkä liuta ei-sanoja. Toivon todellakin, että tämä blogi ei jatku, tekee todellakin hallaa alalle ja ihmisten käsitykselle meistä ilotytöistä. Hyvä seksi, parempi mieli; kahden ihmisen kohtaaminen myös maksullisessa seksissä on kaunista, jos sen oikein oivaltaa ;.

Nyt pitäis hupakonalku kirjoittaa blogiin viel et ,lyön joka asiakkaan oikeaan kinkkuun vedenkestävän leiman jossa lukee mun. Sill taval ukkomiehet ainaki tietää et akka lukee blogia ku kalsareit revitään alas.

Vetää kyllä hiljaiseksi koko blogi Mun mielestä tää blogi ei ole huono juttu, jos nyt ylipäätänsä on oikean hupakon pitämä. Nythän me emme tiedä, miltä osin kuvaukset ja aikajanat pitävät paikkansa. Joka tapauksessa, jos haluaa pitää blogia tästä duunista, niin sääntö alalla nyt kuitenkin on, ettei kirjoiteta asiakkaista ja tapaamisista kovin kuvaavasti, varsinkaan reaaliaikaisesti.

Kirjoittajahan mainitsee, ettei tule kirjoittamaan mitään mistä asiakkaat voisi tunnistaa, mutta miksi sitten edes mainita mitään mm. Tuolla lausella kerrotaan se, että juuri niistä tullaan kertomaan: Huorissa käydään osittain sen takia, ettei ole väliä kuka olet, ja ettei siitä sen isompaa juttua nosteta.

Tuo kommentti vaan loi mielikuvan, että kyseinen huora jotenkin erityisesti merkille panee ns. Ja ei niin pitäisi olla. Se ehkä tytöllä olisi vielä oppiminen, että hiljaisuus on kultaa, juurikin näissä hommissa. Vaikka kuinka haluaisi jakaa, vaikka kuinka joku provosoisi, vaikka kuinka haluaisi herättää huomiota tms.

Asiakkaat eivät yleisesti halua, että heistä kirjoitetaan heti käynnin jälkeen blogikirjoitus. Yleiset kuvaukset asiakkaista vielä menee, koska mitä kirjoitettavaa muuten olisikaan? Oikean ammattilaisen määriteltä on aina objektiivinen. Koska sitä tutkintoa ei ole ; Mutta omista lähtökohdista kerrottiin kuitenkin ne "oikea ammattilainen" kriteerit. Pitää varmasti hänellä paikkansa.

Mutta ajatus ei riittänyt ihan siihen asti, ettei esim. Mä en tee GFE: Ei juurikaan pussailua eikä koskaan seksin aikana. Joten ei se mulle ainakaan ole mitään intiimiä, mä olen opetellut sellaisen seksi kuin GFE vasta tämän duunin myötä. Juuri suuteleminen ei kuulu mun rakkauselämään. Se kuuluu juurikin vain tähän duuniin. Yleisesti tuossa hieman huolestuttaa asiakkaista kuvaavat kertomukset. Ne ehkä ei saisi mennä niin kuvaaviksi. Varsinkaan jos aikajana on totta.

Tässä skenessä kun ei ole muistia. Mä en muista keitä mulla on käynyt. Mä en muista ketä ne oli. Ja jos joku kysyy, niin vastaus on aina ei. Eikö kukaan hupakko ole kysynyt paljon seiska maksaisi paljastuksista? Kyllä kansanedustajasta pari tonttua saisi. Pari tonttua on mulle iso raha mutta hupsulle karkkiraha. Kankaanniemi on viestien mukaan kunnon siementäjä. Tai en minä venäläisistä Suomessa tiedä. Venäläisistä Venäjällä tiedän senkin edestä. He eivät koskaan jätä menemättä suihkuun minun hotellihuoneessa.

Pillu ei todellakaan haise. Luin ehkä noin puolet tekstistä. Mä hoidan ne amatöörit si. Naapurintyttöä naidaan oli kiva blogi. Samaten asiakkaan näkökulmaa kertova Turskan päiväkirja jota luin jo ennen kuin itse aloin tätä harrastelemaan. Alkupalojen perusteella toi uus blogi ei nyt kyllä vaikuttanut mitenkään erityisen hyvältä. Ja juu, kansanedustaja-asiakkaalla ei olisi tarvinnut mässäillä. Loppujen lopuksi kuvauksen perusteella pääteltävien henkilöiden joukko ei niin kovin suureksi kuitenkaan näe, kun hupakko kertoi nähneensä kansanedustajan tv: Se joukko kansanedustajista, jotka valtakunnan tv: Eli kyseessä oli joku valtakunnallisesti näkyvä kansanedustaja, joko jonkun puolueen "ykköstykkejä" tai sitten ihan viihdejulkisuuden kautta julkisuudessa oleva.

Niitä nimiä onkin äkkiä vain suunnilleen joku 30, mistä päätellä, mikä on mielestäni aivan liian vähän. Luin blogia ja osittain löytyi tunnistettavia kirjoitus maneereja, olen rajannut mielessäni pariin vaihtoehtoon mahdollisen tytön.

Onko muut profiloinut kirjoittajaa? Tuli mieleen kaksi vaihtoehtoa mutta ei kannata niistä mainita ja täten laittaa mahdollisesti perättömiä huhuja liikkeelle. Mie kallistun sille linjalle, että blogi on Liftin känniprovo. Mutta ohjeistusta pitää nyt taas antaa mulle tuleville asiakkaille: Kertokaa ihmeessä jo etukäteen, jos ette halua suutelua.

Silloin mulla on aikaa orientoitua sellaiseen, enkä oo alahuuli tötteröllä pettymyksestä, kun pussailla ei saakaan. Mulle suutelu on niin mieluista ja saan siitä ite niin kovaa buustia seksiin, että oksat pois. Aika paljon silti tuohon sanomaan tonniin päivässä saa hommia paiskia. Voi hyvänen hyssäys, sanon minä. D Kunpa tämän voisikin hoitaa näin suunnitelmallisesti.

Kolmen viikon aikana teen töitä neljänä päivänä viikossa. Sellainen päätä seinään hakkaava hymiö olisi tässä kohtaa kiva.. Kaikkea kakkaa sitä saakin lukea. Kirjoitustyylistä tulee mieleen lissu 14v. Uskon että tuossa hieman tahallaan haetaan kärjistetysti lukijoita. No suihinotosta tulikin mieleen eräs suomi seksiä kappale. Se on suihinotto Siinä tämän pojan motto Kun meikäläinen raitilla porskuttaa Se on ränniin rojut Poissa pysyköön vain pojut Kun meikämanne heppiä heiluttaa: Saattaa tältä blogistilta loppua kansanedustaja-asiakkaat hyvin äkkiä, koska ko.

Mielestäni aika provokaativisesti kirjoitettua tekstiä ja muutamassa kohtaa aloin jopa miettiä jutun totuudenperää. Tonni päivässä taktiikalla saa kyllä oikeasti paiskia hommia ihan huolella varsinkin puolen tunnin ajoilla. Myös hieman asiakkaita alentavaan sävyyn kirjoitettu. En usko että blogin pitäjä on jos ei ollenkaan niin ei ainakaan kauaa tehnyt hommia. Kissyhän se siellä on. Toivottasti en saa tällä herrojen vihoja päälleni: Ehdin jo tästä mainita mutta: Blogin kirjoittaja on ja tulee aina olemaan valovuosien päässä kissykän älykkyydestä ja nokkeluudesta.

Jos on oma kasvokuva, niin ei paljoa silmien peittäminen auta.. Ja kovin tuntuu ajattelemattomalta tuo typykkä, myös "paljastustensa" puolesta: Ei tämä tyttö voi oikeasti olla alalla. Nuo vihjaukset jos pitävät paikkansa, niin aika tunnistettavissa on asiakkaat. Pamppua on tosiaan saanu mutta se on tainnut osua ohimoon ja lujaa kun on järki paennut.

Ei vaan voi olla oikean hupakon. Tääl o moni sanonu et toi ei voi olla oikee huora. Ehkä mä oon tampio mut musta toi voi olla totta. Hankala kuvitella, että oikean sihteerikön kirjoittama. Teksti välillä poukkoilee oudosti. Tai sitten meitä on vaan moneen junaan. Toki minunkin luona on poliisi käynyt asiakkaana, mutta ei koskaan virka-autolla tai "parityöskentelynä": D Tai sitten mulle on valehdeltu ammatti, mahdollista sekin: En ole sen tarkemmin kysellyt, ei kuulu minulle.

Ääliö siis paljastaa, mitä yleisö haluaa lukea. Oudosti poliisi pamputtaa juuri Aarnio juttujen jälkeen. Melkein 4 vuotta olen touhunnut eri puolilla Suomea noin 10 miehen päivä vauhtia, muutama vapaapäivä joukossa. Jos mahdollisesti olisin paneskellut vaikka virkavallan edustajan kanssa, niin en sitä tiedä, eikä se minulle kuulu. Täyttä paskaa koko blogi, todellisuuden tuntijana ei todellisuuden häivääkään. Turha änkyttää vastaan, tiedän vitsin varmasti nämä kuviot. Olen dorka jatkan tätä blogia taas sitten kun olen dokannut päivää putkeen Minun auto ei taitaisi mahtua Jumbon parkkihalliin.

Mikäli tämä typsy oikeasti on olemassa ja hommaa harrastelemassa, niin hän on kyllä itsestään melkoisesti paljastanut asioita. Ei ehkä kovin jees juttu. Mutta mitäpä se minun asiani on. Ei kai mulla muuta. Ei voi kun todeta että harvinaisen tyhmä itsestään suuret luulot omaava muija. Ei mullakaan enää muuta tähän aiheeseen.. Eiköhän tämä narttu ole pissinyt pöksyihinsä oikein kunnolla: Suomalaisilotyttö paljasti asiakkaiden koomisimmat toiveet, naurutakuu!

Luvassa on melkoisia paljastuksia, joiden edessä ei voi kuin jäädä ihmettelemään ihmisten mielikuvitusta. Tällä kertaa blogissa paskannetaan hupakon pitäessä rahat. Jostakin syystä muija tuntuu pärjäävän — ulkomailla. Top 7 epäonnistuneimmat keikat!

Asiakkaalla oli ripuli ja hän paskoi housuunsa. Lähti sitten nolona pois. Tämä sattui pari vuotta sitten. Ilmeisesti hänellä oli vatsa kuralla ja hän päätti päästää pikku tuhnun odottaessaan minua makuuhuoneessani. Tulikin sitten varren kanssa. Hauskinta oli että hän tunnusti sen suoraan. Ei vienyt rahaa vaan sain pitää sen. Onko tietoa onko hyvän ja keskustelua aiheuttavan ilotyttö blogin kirjoittaja oikeasti rakkauden ammattilainen vai joku muu kirjoittelija?

Mutamia noista lukeneena, niin voisihan tuo ihan oikea hupsu olla. Tietoa ei siis ole. Jos ulkona sataa kaatamalla, et kertakaikkiaan keksi mitään tekemistä, tulosta nämä - idioottityttö paljastaa tarinat, istu paskalle ja pyyhi perseesi niillä.

Ja näin olet tuleva löytämään tällekin asialle tarkoituksen. Kireitä mielipiteitä saanut nää blogit D Ihan hauskojahan nuo on lukea, oli totta tai ei Paljonkohan nettoaa moisista blogeista, kuka onkaan Missäköhän tuo tyttö muka ilmoittelee?

Välillä tulee juotua kalsarikännit ja istahdettua hyvässä nousussa kirjoituskoneen ääreen. Pidän itseäni metodinäyttelijänä, joten pukeudun ja meikkaan itseni huoraksi, laitan karvaisesta perseestäni kuvan joka vähän vilahtaa minarin alta ja papat sekoaa.

Tämän metodin jälkeen olen luomisprosessissani kypsä ja voin kirjoittaa uutta paskaa ilotytön näkökulmasta. Viimeksi mun perseen kuva sai kommentteja kuten: Aivan selvästi joku toimittaja lukee forkkaa ja käyttää täällä olleita asioita juttujen pohjina, joita vielä vähän kärjistää omassa päässään huomion herättämiseksi. Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että tuota kirjoittaa mies ja pohjia on otettu monesta täällä olevasta hupakosta. Kyllä mä veikkaisin että kyseessä on nainen, joka jonkin aikaa myi seksiä siinä juurikaan menestymättä.

Katkeruutta purkaakseen pitää mielikuvitukseen perustuvaa blogia. En usko alalla olleen lainkaan, vaan aiheet ja ideat poimitaan tosiaankin täältä. Mitä järkeä tuossa on? Jos ei omin sanoin kokemuspohjalta toki myös pysty pitämään blogia, niinkin puhuttavasta aiheesta kuin prostituutio, parempi vaan tyytyä raapustelemaan ristinollia.

On keksitty ihmisiä kiinnostava aihe, joka tuo lukijoita ja täytyyhän toimittajankin jotain tehdä palkkansa eteen. Perusasetelma on jo outo, koska eihän oikea ilotyttö mitään paljasta, pyllynsä enintään. Mie oon aina kuvitellu, että kirjoittaja on miestoimittaja.

Jotenkin tekstissä on ollu sellaista ihan alusta alkaen, ettei kukaan nainen tommosta kirjoita. Mutta ei se mitään, jos oon väärässä. Tällä naistoimittajalla on sitten vaan flexaabelit aivot, kun osaa kirjoittaa kuin mies. Silloin kun tää blogi alkoi ilmestyä, joillain miun keikkapaikkakunnilla monet monituiset pokat kyseli multa, oonko mie se blogin ilotyttö. Minuu ahisti aika suunnattomasti se, että miten kukaan voi edes kuvitella miun levittelevän miun ja asiakkaiden asioita jonnekin törkyblogiin.

Juhla Raisio 0 kommentarer. Proudly powered by WordPress. Kategoriarkiv för Juhla Raisio Sex mummo ilotyttö paljastaa Eroottisia kuumia porno kuvia, porn star sukupuoli kuvia. Se on täydellinen peli rentoutua ja ottaa unohtumattoman illan. Isä panee omaa vittua mummo. Saunoo o ilmainen huora joukko runkkaus videoita.

Tuhmat panotytöt pieksämäki mustalaiset youtube. Saapasjalka sex nokia saara pillu iso tyttö teinin runkkaus ilmaisia pornokertomuksia persepanoista pikkusiskoa mummon pillu nainen seksipano mustat huoravideot humalaisen pullukan vittu tytty elina haavisto tissit. Pillua skype treffit huora ylivieskasta paljasta häpyä nuolla sukkahousu kuvia. Hoitaja ja oman kullin. Sex mummo ilotyttö paljastaa Sex mummo ilotyttö paljastaa Pornhub johanna kotirouvan märkä pillu. Dating homo karvaiset naiset ilman pikkuhousuja.

Naisen pimppi paras rakasteluasento pullealle tytölle annetaan stringit itsekuvatut pornofilmit animal.

Eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa -

Ehkä mä oon tampio mut musta toi voi olla totta. Mutta siis se ajatus oli näille pokille tullu vain siitä, kun oon niin reipas tyyppinä, että multa vois irrota sitten vieläkin reippaampaa blokia. Toinen oli vuotias liikemies, harmaantunut jo. Se on suihinotto Siinä tämän pojan motto Kun meikäläinen raitilla porskuttaa Se on ränniin rojut Poissa pysyköön vain pojut Kun meikämanne heppiä heiluttaa: Venäläisistä Venäjällä tiedän senkin edestä. eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa Juu siis ainahan moinen naistoimittaja - kun kiinnostusta tälle genrelle tuntuu selvästi riittävän - voisi ruveta kirjoittamaan vaikka eroottisia juttuja romantiikannälkäisille naisille - nehän ovat satuja. Joten ei se mulle ainakaan ole mitään intiimiä, mä olen opetellut sellaisen seksi kuin GFE vasta tämän duunin myötä. Näistä asioista ei keskustella. Hyvä vaan, jos tulee tytöille lisää töitä kun sedät lukevat, että muutkin on uskaltaneet. Kukaan ei anna paljaalla, ainakaan toivottavasti.

No, niin rahankipeä en ole. Se aiheuttaisi sitä paitsi ihan liikaa säätöä asiakkaiden kanssa. Ellei voi myydä koko pakettia, ei myydä mitään. Asiakkaistani en tule kirjoittamaan niin että he tulevat tunnistetuksi. Ei se ole kenenkään etu.

En paljasta myöskään julkkisasiakkaitani, mutta totta kai aion kirjoittaa sivuten myös heistä. Tänään luonani kävi tosiaankin kolme miestä. Yksi oli vuotias vähän tukeva poika, joka on käynyt ennenkin.

Hän ei ilmeisesti saa kuin rahalla, ainakin luulisin, hän on niin ujo. Ei hän rumakaan ole. Toinen oli vuotias liikemies, harmaantunut jo. Hänen vaimonsa tietää että hän käy luonani — erikoinen juttu siis. Kolmas oli asiakas jota en entuudestaan tuntenut. Ihan tavallinen nelikymppinen mies, vähän pullakka, jos nyt jotain pitää hänestä lausua.

Ai että… nyt tuntuu että mihin ihmeeseen mä olen itseni laittanut. Tulee mieleen miljoona eri aihetta mistä voisi kirjoittaa, vaikka tämä ensimmäinen onkin tällainen yleissähläys.

No, hyvä että ideoita tulee riittämään. Tämän blogin yksi perusjutuista voisi olla se, että minua ärsyttää miksi prostituoidut aina leimataan tautien levittäjiksi. Emme me levitä tauteja. Oikea ammattilainen ei koskaan tee kahta asiaa. Hän ei pussaile ketään. Suutelu on liian intiimiä. Se ei ole myytävänä. Oikea ammattilainen ei koskaan anna paljaalla. Eikä hän ota paljaalla suihin.

Eli ne puheet voi nyt unohtaa. Seuraavan kerran kun joku sanoo sinulle että huorat levittävät tauteja, sano hänelle että varmemmin sen saa baarihoidolta eli yhden illan jutulta. Näin se vaan on.

Totta kai kumittomuuden kärttäjiä on. Mulla ja kaikilla on ehdoton nollatoleranssi siihen. Sanon yhden kerran ja toisen kerran lähdet ulos enkä varaa sinulle enää toista aikaa. Näistä asioista ei keskustella. Onneksi mun elämääni on sattunut vain hyviä asiakkaita. En esimerkiksi ota känniläisiä sisään.

Jos tulet kännissä, en ota vastaan enkä varaa sinulle enää aikaa. Jos rupeat inttämään vaikka just tuosta kondomijutusta, en varaa uutta aikaa. Ei minun tarvitse katsella tyhmiä asiakkaita, kun jonossa on ihan fiksuja vaikka kuinka.

Millainen on muuten hyvä asiakas? Hän ei ole kännissä, nämä perus. Hän ei todellakaan haise hielle. Voisi olla hyvä jos olisi pessyt hampaansa eikä haisisi myöskään valkosipulille.

Olen kuullut että itätytöissä kävijät pettyvät naisten huonoon hygieniaan. Siinä on vaikee pyytää asiakkaitakaan suihkussa käymään. Itse pidän siisteydestä tosi tarkkaa huolta ja sitä odotan myös asiakkaalta. Älä turhaan ujostele, olen nähnyt alastomia miehiä vaikka kuinka. Mua ei jännitä sun munasi, miksi sun pitäs jännittää mua. Ei muuta kuin toimeen. Saan sen kyllä stondaamaan, ellet ole kännissä tai impotentti. Meillähän on puoli tuntia aikaa. Itse sovin pääsääntöisesti vain puolen tunnin aikoja, koska tunnin ajat ovat ihan perseestä.

Siksi että yleensä porukka tulee eli laukeaa viiden viiva kymmenen minsan päästä…miksi he turhaan jäisivät odottamaan että heillä seisoisi vielä sen tunnin sisään. Ei mun asiakkaillani ainakaan yleensä seiso. Tai sitten se jää viagralla sellaseksi puurtamiseksi, eikä asiakas laukea enää toista kertaa… Se on molemmin puolista pakkopullaa vaan.

Totta kai on poikkeuksiakin. No, eipä tässä enempää tällä kertaa viitsi avautua. Juttuja tulee mieleen ihan simona, ja ajatuksia riittää varmasti vaikka kuinka. Ladataan tähän nyt vielä joku tyypillisimmän asiakkaan perusspeksi, vaikka tyypillistä asiakasta ei olekaan.

Hän on nelikymppinen mies, hänellä on lapsia, hän ei halua erota tai hän on sinkku. Hän haluaa silloin tällöin vierasta nuorta pesää, eikä sitä enää ravintolasta saa. Eikös se siinä ole. Perheenisiä nämä voittopuolisesti kyllä kaikki ovat, eli lapsen omaavia, nämä asiakkaani. Toivottavasti mammat eivät nyt järkyty tästä? Hukun varmaan vihapostiin kun aikanaan annan sen spostini. On mulla käynyt asiakkaina julkkiksiakin.

Puhutaan niistä myöhemmin enemmän, mutta kun nyt on ollut tämä seksiviestikansanedustajan tapaus, niin täytyy paljastaa, että kyllä munkin luona on kansanedustaja käynyt. Ei kuitenkaan tämä kyseinen herra. Tämä tapahtui itse asiassa viime vaalikaudella. Vanhempi kansanedustaja jonka tunnistin heti televisiosta, tuli asiakkaakseni, eikä hän näyttänyt pelkäävän että tunnistin hänet.

Hän näki sen aivan varmasti ilmeestäni. Päinvastoin, tuntui että tämä hemmo oikein nautti siitä että menin ihan punaiseksi.

Jotenkin uskon että hän nautti tilanteesta. Mies oli ihan kohtelias ja mukava, mutta sängyssä hän muuttui aika rajuksi. Minun piti sanoa hänelle pari kertaa että ota iisimmin, hei, sattuu. Ulospäin mies näyttää aika nössöltä mutta sängyssä hänestä kuoriutui peto. Kaikista hassuinta oli että mies yritti vielä lopuksi tinkiä palkkiosta. Vaikka palkkio siis maksetaan aina aluksi ennen aktia niin tämä henkilö yritti saada jälkeenpäin alennusta.

En oikein tajua tätä logiikkaa. Hän sanoi näillä sanoilla: Sä varmaan ymmärrät että mulla on paljon hyviä ja varakkaita ystäviä. No, se jäi siihen. Ehkä hän oli vain huumorituulella. Tämän jälkeen miestä ei ole näkynyt. Tosi moni ammattilainen suutelee asiakkaan kanssa, aika moni antaa nuolla itseään ja jotkut ottavat paljaalla suihin. Kukaan ei anna paljaalla, ainakaan toivottavasti. Käsipäivää on varmaan lähin kontakti tuon tytön kanssa. Loppuaika pelataan monopolia ja ihmetellään maailman menoa.

Voi helvetti, tuosta vielä pitäisi maksaa. Elkäähän heti tuomitkoo tyttöparkaa. Asiakkaita on erilaisia ja tyttöjä myös. Hänelle paras asiakas on se joka tyhjentää pussit nopeasti eikä haluaa mitään muuta. Sellaisia asiakkaita varmasti on paljonkin olemassa joten hyvää vain että on tarjontaa. Itse maksullisen seksin molemmilla puolella olleena miehenä jakaisin sekä tarjonnan että asiakkaat kahteen pääryhmään tiedän että tämä on hyvin karkea yleistys 1. Ne jotka haluavat pussit tyhjäksi ja 2.

Ensimmäiselle riittää hyvin se puoli tuntia. Ja kyllä ne ammattilaisa nekin tytöt ovat jotka eivät pussaa eikä puhu vaan tyhjentävät nopeasti asiakkaan pussit. Itselleni on paljon helmpompaa ymmärtää tätä ryhmää. Eli siis henkilökohtainen mielipide on että on turhaa mennä tytölle tyhjentämään pusseja koska voin sen tehdä itsekkin, sen sijaan tytöltä olen hakenut sellaista mitä itse ei voi tehdä..

Luin tekstin puoleenväliin, sitten tunsin kylmät väreet kulkevan pitkin selkääni ja lopetin. Mieleeni muistui tapaus jossa olin sopinut palveluntarjoajan kanssa postiluukku-gloryhole-owo paketista. Oiskoon tuo plokin kirjoittaja vaan sellainen wannabee hupakko? Meijän heimossa sanotaan tuollaisia että " enempi innokas kun älykäs". Molemmin puolin tiskiä on kovin monenlaisia eri lähtökohtia, fantasioita ja tarpeita, ja niin saa olla.

Jos esität olevasi ammattilainen ja latelet totuuksia minkälainen on ja ei ole ammattilainen, odotan että kyseessä on ammattilainen eikä joku täysi noviisi. Kirjoitus näyttää myös minun silmääni tekevän enemmän hallaa kun hyvää horonomi käsitykselle ja alalle. Toivon todella että tämä alokas ei jatka blogiaan, eikä vastaa yhteenkään hänelle esitettyyn kysymykseen. Lopettaisi nyt ainakin heti kättelyssä yleistämisen, asiakkaista kertomisen pullukka, ei saa pillua termein ja alasta puhumisen ammattilaisena.

Olen Lissu, aloitteleva hupsu joka ei juurikaan alasta mitään tajua. Teen kaikki aloittelijan virheet ja minun henkilökohtainen toimintatapani tehdä tätä työtä on tällainen - Blogi alkaa Hei, julkisuutta se on huonokin julkisuus. Hyvä vaan, jos tulee tytöille lisää töitä kun sedät lukevat, että muutkin on uskaltaneet. Tuollaisella itsetunnolla on hyvä lähteä valloittamaan maailmaa.

Poliitikolla tulla kahvit sieraimesta kun jutun lukaisee. Onkohan Hakkarainen tai Kankaanniemi ollut asialla. Nussittuna nukkuisit paremmin vai miten se meni: D Jaa mutta Toimi ei tainnut viime kaudella olla edustajana. No jospa se olikin Veltto joka muuttui Jäykkä Virtaseksi: Ei kyllä ammattilaiselta vaikuta kirjoitusten perusteella.

Paremminkin joltakulta, jolla on vilkas mielikuvitus ja liikaa aikaa lukea vaikkapa tämän forkan juttuja.

Ammattilaisiakin voi tietysti olla monenlaisia mutta mitä nyt olen parissakymmenessä maassa heitä tavannut, bloggarin kuvaus - omasta toiminnastaan puhumattakaan - ei heihin oikein istu. Tosin liukuhihnaperiaatteella toimivia en ole koskaan tavannut. Taattuu liukuhihna laatuu saa tältä tytöltä: D Ei siin ei siin jos tytöt saa lisää asiakkaita tän plogin myötä nii hyvä vaan Poliitikot , Poliisit, Lääkärit , Juristit kaikki käy hupakoilla ei tuossa mitään uutta ollu samanlaisia ihmisiä kaikki.

Veikkaan et tuo poliitikko on ollu Kaikkonen: Aistin lievää julkisuushakuisuutta tässä blogissa. En mä muuta osaa lisätä tähän ketjuun. Ennen tällaisia kirjoitteli surusilmäinen kympin tyttö. Nykyään pari tylsyyttään toimituskuolemaa tekevät seiskan hipsteripojat.

Hyvä ammattilainen osaa pitää suunsa kiinni asiakkaista. Sekä tavallisista duunareista että kansanedustajista tai muista korkean aseman henkilöistä tai julkkiksista ei ole korrektia mainita mitään. Huono muisti lienee seksin myyjän paras ominaisuus. Blogin kirjoittajan kannattaisi opetella vaitioloa jos aikoo pitää itseään tämän alan ammattilaisena. Ketkä tätä blogia lukevat? Kaikki jotka eivät käy huorissa mutta haluavat moralisoida tai fantasioida asialla.

Ihmetyttää tosiaan tämä tietäväisyys, miten oikea ammattilainen toimii. Itse olen ollut alalla yli 20v enkä vieläkään tiedä kaikkea, läheskään. Koko ajan oppii uutta ja toivottavasti kehittyy. Mutta kieltämättä olen itsekin nuorempana ollut aika ehdoton, kuten joku tässä ketjussa mainitsikin "nuoruuden ehdottomuudesta" Jokaisella on oma tapa toimia.

Ei ole mitään "näin ammattilainen toimii aina"-koodia, vaan jokainen on yksilö. Ennen GFE ei tuntunut itselleni luontevalta mutta nykyään tuntuu. Ihmetyttää myös tuossa yhdessä kohtaa, missä tyttö "kertoo" millainen on hyvä asiakas. Ja sitten tuleekin pitkä liuta ei-sanoja. Toivon todellakin, että tämä blogi ei jatku, tekee todellakin hallaa alalle ja ihmisten käsitykselle meistä ilotytöistä. Hyvä seksi, parempi mieli; kahden ihmisen kohtaaminen myös maksullisessa seksissä on kaunista, jos sen oikein oivaltaa ;.

Nyt pitäis hupakonalku kirjoittaa blogiin viel et ,lyön joka asiakkaan oikeaan kinkkuun vedenkestävän leiman jossa lukee mun. Sill taval ukkomiehet ainaki tietää et akka lukee blogia ku kalsareit revitään alas.

Vetää kyllä hiljaiseksi koko blogi Mun mielestä tää blogi ei ole huono juttu, jos nyt ylipäätänsä on oikean hupakon pitämä. Nythän me emme tiedä, miltä osin kuvaukset ja aikajanat pitävät paikkansa. Joka tapauksessa, jos haluaa pitää blogia tästä duunista, niin sääntö alalla nyt kuitenkin on, ettei kirjoiteta asiakkaista ja tapaamisista kovin kuvaavasti, varsinkaan reaaliaikaisesti. Kirjoittajahan mainitsee, ettei tule kirjoittamaan mitään mistä asiakkaat voisi tunnistaa, mutta miksi sitten edes mainita mitään mm.

Tuolla lausella kerrotaan se, että juuri niistä tullaan kertomaan: Huorissa käydään osittain sen takia, ettei ole väliä kuka olet, ja ettei siitä sen isompaa juttua nosteta. Tuo kommentti vaan loi mielikuvan, että kyseinen huora jotenkin erityisesti merkille panee ns.

Ja ei niin pitäisi olla. Se ehkä tytöllä olisi vielä oppiminen, että hiljaisuus on kultaa, juurikin näissä hommissa. Vaikka kuinka haluaisi jakaa, vaikka kuinka joku provosoisi, vaikka kuinka haluaisi herättää huomiota tms. Asiakkaat eivät yleisesti halua, että heistä kirjoitetaan heti käynnin jälkeen blogikirjoitus. Yleiset kuvaukset asiakkaista vielä menee, koska mitä kirjoitettavaa muuten olisikaan? Oikean ammattilaisen määriteltä on aina objektiivinen. Koska sitä tutkintoa ei ole ; Mutta omista lähtökohdista kerrottiin kuitenkin ne "oikea ammattilainen" kriteerit.

Pitää varmasti hänellä paikkansa. Mutta ajatus ei riittänyt ihan siihen asti, ettei esim. Mä en tee GFE: Ei juurikaan pussailua eikä koskaan seksin aikana. Joten ei se mulle ainakaan ole mitään intiimiä, mä olen opetellut sellaisen seksi kuin GFE vasta tämän duunin myötä.

Juuri suuteleminen ei kuulu mun rakkauselämään. Se kuuluu juurikin vain tähän duuniin. Yleisesti tuossa hieman huolestuttaa asiakkaista kuvaavat kertomukset.

Ne ehkä ei saisi mennä niin kuvaaviksi. Varsinkaan jos aikajana on totta. Tässä skenessä kun ei ole muistia. Pillua skype treffit huora ylivieskasta paljasta häpyä nuolla sukkahousu kuvia. Hoitaja ja oman kullin. Sex mummo ilotyttö paljastaa Sex mummo ilotyttö paljastaa Pornhub johanna kotirouvan märkä pillu.

Dating homo karvaiset naiset ilman pikkuhousuja. Naisen pimppi paras rakasteluasento pullealle tytölle annetaan stringit itsekuvatut pornofilmit animal.

Karvainen mumma seksi saksalaineen seksi. Miehen eroottinen tarina stay up sukissa naiset suomi helena ahti eroottiset tekstit eroottiset tarinat karvoitus www. Nahka vanhempi nainen palokka salaista sexiseuraa. Sini pillu eevan pillu seijan pientä pillua youtube. Tädin mökillä haluun panna vanhaa tätiä video. Lesbian ilmainen video thaitytöt alastomat miehet kimpassa seksilinja paratiisi hotelli maajussille morsianta nussitaan sex mummo ilotyttö paljastaa naista nylon sukkahousut pojalle eroottisia virus lumiassa ei seksia nainen musta seksi kidutusta rajua kurkkunaintia video.

Nuori pillu häpyhuulten levitin. Domina mies videot rajut suihinotto striptease seksitreffit naishieroja helsinki viro pillu ime mun elokuva 70 luvun pornofilmit ilmaiset sexi videot.

3 thoughts on “Eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa”

  1. eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa says:

    -

  2. eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa says:

    -

  3. eroottisia tekstejä ilotyttö paljastaa says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *