Menu

Naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto

naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto

Eritettä voi tulla kerralla jopa dl, eli hyvinkin runsaasti. Koostumuksesta sen verran, ettei siinä virtsaa tunnu olevan seassa lainkaan. Suuseksin antaminen ejakuloivalle naiselle on aika ihanaa Lakanat kastuu rajusti , mutta kuivuttuaan ei oikeastaan jää edes tahraa?!

Vai pitääkö minun pistää parta ojennukseen ja lähteä kenttähaastatteluja tekemään? Täs on sit naisen vastaus. Se ei ole virtsaa,saan syöksyn kun saan rajun orgasmin,tunne on aivan ihana,ja miehet näyttää siitä kans nauttivan tosi paljon.

Olen joillekki tosiaan ollut ensimmäinenki tuon jutun omaava,että sit on tullu siitä keskustelua. Ja onko se niin, että naisen pitäisi "uskaltaa" antaa mennä sen tunteen niin pitkälle, että tuo ejakuloiminen tapahtuisi. Eli onko se ilmiö jossain siellä "tavallisen" orgasmin "takana"? Ja tapahtuuko se helpommin masturbaatiossa, kun silloin itse sen saa tavallaan hallita?

Heh, tässä on yksi pölkkypää elämää suurempien asioiden kimpussa. Nyt pukkasit Pete kyllä pahat lukemat pöytään! Itsetuntoni romahti, taivas tipahti päälleni ja tulevaisuuteni mureni pölyksi aavikolle! Minulla on tosin hyvin vaatimaton kokemus naisten kanssa, mutta jotenkin tuo 80 prossan lukema ei meinää rekisteröityä totena minun tiedostoihin. Jos olen ollut noin viidenkymmenen naisen kanssa petissä, niin äkkiä Ojalan laskuopin mukaan se tekisi tuloksen, minkä mukaan 40 naista olisi sinun käsittelyssä ejakuloinut!

Ja minun käsissä ei yksikään! Nyt kaivan naisen anatomiaa käsittelevät värikuvateokset tyynyn alta ja alan opiskella koko touhua uudestaan. Missä meni pieleen, miten tämä on mahdollista, miksi kukaan ei minua opastanut kyseisessä touhussa?

Kaikki tämä nyt pyörii mielessäni. Toisaalta Pete, vaikka sinut tunnetaankin juuri suurena todenpuhujana, epäilen vahvasti noita lukemia. Esimerkiksi ruiskausta tunnissa! Ei herraisä meidän kylän koiratkaan yhteensäkään ruiki niin paljoa, ja vaikka ehtisivätkin, niin kuka ne ennättää laskemaan. No, kylläpä siinä joutaa vaikkapa laskeskelemaankin, jos petikaveri alkaa noinkin urakalla ejakulehtimaan. Jotenkin tuntuu Pete, että silloin kun koulussa käsiteltiin tuota edellä mainittua Ojalan teosta, sinä taisit ne tunnit olla ejakuloimassa.

Ja taisi siinä mennä joku oikeinkirjoitusta käsittelevä tuntikin samaa kyytiä Mutta kaikenkaikkiaan kiitoksia kommentista. Joo, suhtaudut ilmeisesti ihan sopivasti huumorilla Peten juttuihin. Niistä ei todellakaan kannata kenenkään ottaa paineita itselleen.

Minä olen kerran eläissäni kokenut ejakulaation. Tuo tapahtui yli 10 vuotta sitten. Olihan se mahtava tunne, siis varsinkin juuri ennen ejakulointia.

En kuitenkaan osaa kaivata ejakulointia eikä se siis loppujen lopuksi ole niin merkittävä asia - ainakaan minulle. Älkää siis miehet ainakaan tuosta asiasta paineita ottako.

Toki muuten pitäkää naisenne tyytyväisinä: Eihän se joka orgasmin aikana tule,saan sen joskus kun G-pisteeseen osuu,eli jos laitan jalkani miehen olkapäille tai takaa päin,mut joskus ei onnistu silloinkaan,se pitää löytää se kohta että kiihottuu siihen pisteeseen.

Sormilla voit etsiä sisään ja klitorikseen päin ja kysymällä missä tuntuu se ihana kohta,olen sillä lailla kokenut sen eka kerran.

Hyvä, että tarkensit lukemia. Ei minua haittaa itseasiassa se, että Ojalan laskuoppi on jäänyt Sinulta lukematta. Vieläkin pidän paljona tuota prosenttiukua. Vaikka niitä naisia onkin minulla ollut niin vähän, niin luulisin, että olisi kai se joskus kohdalle sattunut. Mutta jospa oletkin siinä oikeassa, että pilkun nussimisen sijasta olisikin pitänyt nussia niitä naisia Taas on maalaispoika ymmällä!

Oikeasti en usko pätkääkään Pete Sinun puheita. Varo puhumasta liian itsevarmasti näistä asioista. Ainakin minun naiskaveri totesi eilen illalla, että siinähän Pete saat koettaa miten se tapahtuu.

Uskon, että se on niin hienovaraista hommaa kaikenkaikkiaan, ettei siinä isottelut ja mahtailut auta. Nainen kun on niin ovela värkki kokonaisuudessaan. Mutta jos olet naisen ejakulaation joskus kokenut, niin onnittelen hienosta kokemuksesta. Muuten, en oikein pidä ilmaisusta "50 harjoituskappaletta".

Ajattelepa asiaa tarkemmin, kuinka halvennat naisia tuolla ilmaisulla. Olikohan se tosiasiassa niin, että nuo 50 naista ajatteli jälkeenpäin, että siinäpä Pete-poika harjoitteli? Ei varmaan Sinusta kovin ylevältä tuntuisi moinen. Kuulostellaan ja rakastellaan, mutta myös kunnioitetaan kumppaniamme joka käänteessä. Ilman naisia me miehet oltaisiin todella hukassa. Ei minun pääni oikeasti missään perseessä ollut, harmikseni totesin, ettei edes lähelläkään sitä. Tapasin baarissa noin vee naisen ja treffit sovittiin selvinpäin hänen luo seuraavana päivänä En ole mikään pitkäkestoinen mutta siinä viiden minuutin kohdalla halusi tulla päälle istumaan ja siirsi käteni klitorista hieromaan samalla hän siirteli itseään niin että hieman kyllä sattuikin tuolla alapäässä kun hän vääntyili joka suuntaan.

Ja itse ehtisin jo laueta kun rupes valumaan niin hemmetisti sellaista vaaleaa ja kun en ollut koskaan kokenut tai kuullut asiasta niin olin hämilläni mutta onneksi ei huomannut sitä. Ei haissut neste millekkään ja oli sellaista hieman vaaleaa limaista mutta juoksevaa Kenenkään muun kanssa noin 15 naista en ole siis kokenut samaa.

Naisen ejakulaatio on todella aika voimakas tunne, joten en yhtään ihmettele vaikka naisystäväsi ei uskalla ejakuloida. Tuo onkin varmaan yksi syy siihen, miksi ilmiö on niin harvinainen. Eivätkä nuo typerät "kusta se on" kommentit ainakaan tilannetta helpota. Kuitenkin, jos uskaltaa vain antaa itsensä ejakuloida, niin kokemus on kyllä sen arvoinen.

Ja kun mies kiihottaa sormillaan naisen ejakuloimaan, niin hänkin pääsee vapaasti katsomaan ja nauttimaan. Kuulemma tuo maistuukin hyvältä ; Joten siis: Heti tuli mieleen olla utelias ja kysyä Sinulta yhtä asiaa; nimittäin siitä sormeilusta.

Tapahtuuko se sormeilu klitoriksesta, vai sieltä mahdollisesta G-pisteestä? Jotenkin toisinaan tuntuu, että naisystävälläni se on lähellä, mutta minähän en sitä voi tietää kuinka lähellä Ja sitten vielä; löysitkö ilmiön itse ensin, vai löysittekö yhdessä?

Älä vastaa, jos kysymykseni ovat liian tunkeilevat. Ja toisaalta, ei minulla niin kauhea pakkomielle siihen ejakulointiin ole, vaikka se pirusti kiinnostaakin. Että pitää 40 vuotta elää ennenkuin ehki tietää moisen ilmiön olevan olemassakaan Itse ainakin ejakuloin parhaiten, kun miehen sormet ovat yhtä aikaa nk. Tunne juuri ennen ejakulointia on niin voimakas, että sitä helposti säikähtää ja keskeyttää homman. Jos siis kokeilette sitä niin sopikaa tarkkaan etukäteen, että kesken ei livistetä ; Yrityksistä huolimatta en ole onnistunut tuota itse itselleni tekemään, eli yhdessä miehen kanssa tuo on "löydetty".

Kiitos, ettet kokenut kysymyksiäni liian tungettelevina. Voipipa hyvinkin olla, että saattaapi "muorin mörkö" saaha kyytiä, kunhan viikonloppuna tulee luokseni. Vai liekö kysymyksessä niin harvinainen ilmiö, että moni muukin naiset myös on ymmällä asian suhteen? Minua kiinnostaa kovasti uusien juttujen löytäminen ja tavallaan seksikokemuksen "syventäminen". Jotenkin sieltä aina löytyy uusia, voimakkaita tuntemuksia, vaikka luulisi että meidänkin kuherrusaika on jo ohi.

Ei sillä, etteikö "tavallinen" orgasmi riittäisi, mutta jos naiselleni voin olla kumppanina uusien huikaisevien tuntemusten kokemisessa, niin tokihan minä olen "nokka" pystyssä niitä etsimässä. Mikäs sen hauskempaa ja yhteisyyttä lujittavampaa. Mitä mieltä olit tuon "peten" lukemista: Taisi olla koko suvun laukeamiset siinä Ja vielä heitän verkkoja veteen, että tämän viestiketjun lukijamäärästä päätellen juttu kiinnostaa useita, niin rohkeasti mukaan keskusteluun vain, olipa ejakulointia kokenut tai ei.

Väitän, että tässä tapauksessa sanonta "tieto lisää tuskaa", ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Uskoisinpa, että tästä puhuminenkin yleistyy koko ajan ja eiköhän nuo meitä nuoremmat ole jo meitä edellä tässäkin. Taitavat onneksi olla enää jotkut ahdasmieliset homekorvat sitä mieltä ettei koko ilmiötä ole olemassakaan. Omien kokemusten perusteella tuo Peten ensimmäinen kirjoitus oli ihan asiaa - paitsi tietysti nuo luvut ; Olen itsekin tuntenut miehen, joka osasi saada minut ejakuloimaan jopa monta kertaa peräkkäin.

Upeaa, mutta totaalisen uuvuttavaa. Antakaa vaan "muorin mörölle" kyytiä. Ja kiitos hyvästä keskustelusta. Mitä enemmän naisten ejakuloinnista puhutaan, sitä useampi varmaan uskaltaa vapautua estoistaan ja nauttia ejakuloinnistakin. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Meillä on ihan samanlaista. Näillä asiantuntijoiden vinkeillä selviät - jos nyt et ihan naarmuitta - ainakin hengissä loppuvuoden kuumottavimmasta juhlapyhästä.

Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen. Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia.

Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin. Jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti, uskoo Satu Söderström. Hän arvelee, että iso osa naisista ei saa orgasmia, vaikka luuleekin niin. Satu itse on mestari orgasmien saamisessa — hän testasi kykyään työhaastattelussa pankissa. Kun vauva ei nuku, ei nuku vanhempikaan.

Muutama poikkeusyö menee, mutta kun huonot unet jatkuvat päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, alkaa useimmilla huumori loppua.

Onko mitään tehtävissä, jotta huonosti nukkuva vauva tai lapsi nukkuisi paremmin? U-, G- ja A-pisteiden avulla voi saada lisää nautintoa. Vauvan kanssa varsinaista hoitotyötä on paljon, mutta metatyötä vielä vähän. Lapsen kasvaessa ja sosiaalistuessa myös metatyön määrä kasvaa jatkuvasti teini-ikään asti.

Mitä mietit, Ronja Salmi? Opiskelijan ja kirjailija kirjeenvaihto miesten kesken. Kirjoitin intiimin kirjeen, jonka pääsisältö on seksi, ja lähetin sen kirjailija Juha Itkoselle. Pelkäsin kasvojen menetystä monta pitkää päivää. Onneksi hän osoittautui hyväksi mieheksi. Jukka ja Kristiina yrittävät pelastaa hiipuvaa avioliittoa seksuaaliterapian avulla. Prisma Studio paljastaa, kumpi on oikeassa. Kännykkäkuvaa kaunistavat filtterit ovat matematiikkaa.

Kiihottuvatko miehet eri tavalla kuin naiset? Vad för slags sexleksaker finns det och hur ska man prata om att vilja använda dem när man har sex med en kvinna? Har man rätt att kräva sex i ett parförhållande? Är ett förhållande utan sex dömt att misslyckas? Får en person i ett förhållande åtrå en tredje part? Män och äldre är liberalare i sin syn på otrohet.

Uppfattningen om vad otrohet är tycks bli liberalare ju äldre vi är. Vi förälskar oss också flera gånger i någon annan än vår partner och cybersex är för många värre än förälskelse, visar Svenska Yles relationsenkät.

Varningsklockorna borde ringa när man slutar pussa och krama. Om man slutar pussa och krama varandra i parförhållandet borde de stora varningsklockorna ringa. Den fysiska närheten är en förutsättning för ett fungerande sex- och samliv. On aika aloittaa Vaakakapina!

Lopetetaan laihdutus, aloitetaan elämä. Idyllisten puitteiden viilaaminen tekee erityisesti perheenäideistä helposti huumorintajuttomia piiskureita. Tonttulakki alkaa kiristää liikaa ja joulunalusviikoista tulee yhtä pitkää to-do -listaa.

Kuinka on - suosiako kovatehoista vai matalatehoista treeniä - ja miten kortisoli liittyy tähän? Personal trainerimme Timo Haikarainen vääntää myytin rautalangasta! Pekka Heiskaselle lapsenlapsi Ali on kuin oma poika.

Pekka Heiskanen on ukki kahdeksalle lapsenlapselle. Erityisen tärkeä ja läheinen hän on tyttärensä Jenni Heiskasen esikoiselle, vuotiaalle Alille. Ei joululla ole väliä, yhteinen aika on tärkeintä.

Joulusuklaat ilmestyivät lähikauppaani lokakuussa. Se käynnisti kahden kuukauden kuumotuksen ja stressin, joka purkautuu monessa perheessä itkuun jo jouluaaton aamuna.

Lapset juoksevat hysteerisinä pitkin seiniä ja vanhempien selkäranka katkeaa viimeistään silloin, kun kinkku kuivuu valvomisesta huolimatta. Kuulostaako tutulta, kysyy MHL: Täytyykö aina hinkata asioita eestaas, pohtii Jenny Lehtinen.

Jenny Lehtinen on lipsunut, ylisuorittanut, kapinoinut ja pudonnut korkealla. Elämänmuutos ei ole käynnistynyt helposti, mutta ehkä onkin ihan hyvä niin!

Neljän lapsen äiti tekee joulun perinteiden mukaan. Kotiäiti ja juontaja Vanessa Kurri on jouluihminen, mutta valmistelut jäävät häneltäkin usein viime tippaan. Neljän lapsen koulu- ja harrastuskuljetusten välillä Kurri sompailee sitten ympäriinsä hakemassa jouluherkut juuri niistä oikeista ja perinteisestä paikoista. Kurrille on tärkeää tehdä joulu täsmälleen samojen askelmerkkien mukaan kuin hänen äitinsä aikanaan teki. Vanessa Kurri on MHL: Joulu ei ole pelkkää riemua, kirjoittaa nimimerkki Kibiscus.

Joulusta kirjoittaa nimimerkki Kibiscus. Liika suorittaminen on aiemmin pilannut Huurinaisen joulun. Viime jouluna 47 palasta -blogin Anna-Kaisa Huurinainen suunnitteli joulun tarkasti: Odotukset ja stressi olivat kuitenkin liian kovat, ja joulu meni mönkään. Kokemuksesta viisastuneena Huurinainen aikoo ottaa tämän joulun mahdollisimman rennosti. Kahden lapsen isä nauttii valmiista joulupöydistä. Muusikko Stig tunnetaan hiteistään, mutta arkielämässä Pasi Siitonen ei puumia metsästä.

Sen sijaan hän on kahden pienen pojan isä, joka odottaa joulua yhtä paljon kuin lapset. Erityisen tärkeää on nimenomaan jouluun virittäytyminen: Stigin jouluvalmisteluihin ei kuitenkaan kuulu stressi tai touhottaminen, vaan tärkeintä on rauhoittuminen.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Naisen U-piste U-piste on tuntoherkkää paisuvaiskudosta ja se sijaitsee virtsaputken suuaukon läheisyydessä. Marja Hintikka Live, Vanhempien seksikoulu vanhempien seksikoulu.

Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Kultainen Venla näytti, että unelmat ovat toteuttamista varten Kultainen Venla kuuluu kaikille vanhemmille! Eineksiä, uhkailua, liikaa töitä — unohda turha syyllisyys vanhempana! Joulu - jokavuotinen painajainen vai kerrankin aidosti rentouttava juhla?

Lapset repivät parrasta ja nestehukka on lähellä - tällaista on joulupukkien karu todellisuus Joulupukit kertovat ammattinsa pahimmat puolet. Haluaisitko saada orgasmin 10 sekunnissa?

Satu kertoo, miten se tehdään. Näin saat vauvan nukkumaan - ja pysymään unessa Vauvan nukuttaminen vaatii johdonmukaisuutta.

Vanhempien seksikoulu osa Metatyö räjäyttää äidin pään! Perheiden piilotyö pitää tehdä näkyväksi. Kuinka sitä ollaan hyvä mies, Juha Itkonen? Opiskelijan ja kirjailija kirjeenvaihto miesten kesken Kirjoitin intiimin kirjeen, jonka pääsisältö on seksi, ja lähetin sen kirjailija Juha Itkoselle. Tahdon terapiaa Jukka ja Kristiina yrittävät pelastaa hiipuvaa avioliittoa seksuaaliterapian avulla.

Sille on tieteellinen selitys Prisma Studio paljastaa, kumpi on oikeassa. Vad för slags sexleksaker finns det? Ett lyckligt parförhållande behöver inte innehålla sex Monogami i parförhållandet är ingen naturlag. Otrohet mer okej ju äldre vi blir Män och äldre är liberalare i sin syn på otrohet. Har ni blivit bara kompisar? Varningsklockorna borde ringa när man slutar pussa och krama Om man slutar pussa och krama varandra i parförhållandet borde de stora varningsklockorna ringa.

Uusimmat sisällöt - Marja Hintikka Live. Ihmisen arvoa ei mitata puntarilla Lopetetaan laihdutus, aloitetaan elämä. Pyjama on paras jouluasu, vinkkaavat MHL-vanhemmat Ei kiireelle, kyllä rennolle romantiikalle! Timo Haikarainen ja kestävyysliikuntamyytti. Kärsitään joulu ja jatketaan elämää!

Naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto -

Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. Tuo onkin varmaan yksi syy siihen, miksi ilmiö on niin harvinainen. Vastaavaa ei ole sen jälkeen tapahtunut. U-piste on tuntoherkkää paisuvaiskudosta ja se sijaitsee virtsaputken suuaukon läheisyydessä. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Satu kertoo, miten se tehdään. naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto Jos olen ollut noin viidenkymmenen naisen kanssa petissä, niin äkkiä Ojalan laskuopin mukaan se tekisi tuloksen, minkä mukaan 40 naista olisi sinun käsittelyssä ejakuloinut! Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Ihan nuorena en ejakuloinut, tosin tuolloin en saanut edes orgasmia ja ihmetys oli ensimmäisellä kerralla kova. Hieronta voidaan tehdä joko sormella tai apuvälineellä. Eritettä voi tulla kerralla jopa dl, eli hyvinkin runsaasti. Eineksiä, uhkailua, liikaa töitä — unohda turha syyllisyys vanhempana!

Vieläkin pidän paljona tuota prosenttiukua. Vaikka niitä naisia onkin minulla ollut niin vähän, niin luulisin, että olisi kai se joskus kohdalle sattunut. Mutta jospa oletkin siinä oikeassa, että pilkun nussimisen sijasta olisikin pitänyt nussia niitä naisia Taas on maalaispoika ymmällä! Oikeasti en usko pätkääkään Pete Sinun puheita. Varo puhumasta liian itsevarmasti näistä asioista. Ainakin minun naiskaveri totesi eilen illalla, että siinähän Pete saat koettaa miten se tapahtuu.

Uskon, että se on niin hienovaraista hommaa kaikenkaikkiaan, ettei siinä isottelut ja mahtailut auta. Nainen kun on niin ovela värkki kokonaisuudessaan.

Mutta jos olet naisen ejakulaation joskus kokenut, niin onnittelen hienosta kokemuksesta. Muuten, en oikein pidä ilmaisusta "50 harjoituskappaletta". Ajattelepa asiaa tarkemmin, kuinka halvennat naisia tuolla ilmaisulla. Olikohan se tosiasiassa niin, että nuo 50 naista ajatteli jälkeenpäin, että siinäpä Pete-poika harjoitteli?

Ei varmaan Sinusta kovin ylevältä tuntuisi moinen. Kuulostellaan ja rakastellaan, mutta myös kunnioitetaan kumppaniamme joka käänteessä. Ilman naisia me miehet oltaisiin todella hukassa. Ei minun pääni oikeasti missään perseessä ollut, harmikseni totesin, ettei edes lähelläkään sitä. Tapasin baarissa noin vee naisen ja treffit sovittiin selvinpäin hänen luo seuraavana päivänä En ole mikään pitkäkestoinen mutta siinä viiden minuutin kohdalla halusi tulla päälle istumaan ja siirsi käteni klitorista hieromaan samalla hän siirteli itseään niin että hieman kyllä sattuikin tuolla alapäässä kun hän vääntyili joka suuntaan.

Ja itse ehtisin jo laueta kun rupes valumaan niin hemmetisti sellaista vaaleaa ja kun en ollut koskaan kokenut tai kuullut asiasta niin olin hämilläni mutta onneksi ei huomannut sitä. Ei haissut neste millekkään ja oli sellaista hieman vaaleaa limaista mutta juoksevaa Kenenkään muun kanssa noin 15 naista en ole siis kokenut samaa.

Naisen ejakulaatio on todella aika voimakas tunne, joten en yhtään ihmettele vaikka naisystäväsi ei uskalla ejakuloida. Tuo onkin varmaan yksi syy siihen, miksi ilmiö on niin harvinainen. Eivätkä nuo typerät "kusta se on" kommentit ainakaan tilannetta helpota. Kuitenkin, jos uskaltaa vain antaa itsensä ejakuloida, niin kokemus on kyllä sen arvoinen. Ja kun mies kiihottaa sormillaan naisen ejakuloimaan, niin hänkin pääsee vapaasti katsomaan ja nauttimaan. Kuulemma tuo maistuukin hyvältä ; Joten siis: Heti tuli mieleen olla utelias ja kysyä Sinulta yhtä asiaa; nimittäin siitä sormeilusta.

Tapahtuuko se sormeilu klitoriksesta, vai sieltä mahdollisesta G-pisteestä? Jotenkin toisinaan tuntuu, että naisystävälläni se on lähellä, mutta minähän en sitä voi tietää kuinka lähellä Ja sitten vielä; löysitkö ilmiön itse ensin, vai löysittekö yhdessä? Älä vastaa, jos kysymykseni ovat liian tunkeilevat.

Ja toisaalta, ei minulla niin kauhea pakkomielle siihen ejakulointiin ole, vaikka se pirusti kiinnostaakin. Että pitää 40 vuotta elää ennenkuin ehki tietää moisen ilmiön olevan olemassakaan Itse ainakin ejakuloin parhaiten, kun miehen sormet ovat yhtä aikaa nk. Tunne juuri ennen ejakulointia on niin voimakas, että sitä helposti säikähtää ja keskeyttää homman.

Jos siis kokeilette sitä niin sopikaa tarkkaan etukäteen, että kesken ei livistetä ; Yrityksistä huolimatta en ole onnistunut tuota itse itselleni tekemään, eli yhdessä miehen kanssa tuo on "löydetty".

Kiitos, ettet kokenut kysymyksiäni liian tungettelevina. Voipipa hyvinkin olla, että saattaapi "muorin mörkö" saaha kyytiä, kunhan viikonloppuna tulee luokseni. Vai liekö kysymyksessä niin harvinainen ilmiö, että moni muukin naiset myös on ymmällä asian suhteen? Minua kiinnostaa kovasti uusien juttujen löytäminen ja tavallaan seksikokemuksen "syventäminen". Jotenkin sieltä aina löytyy uusia, voimakkaita tuntemuksia, vaikka luulisi että meidänkin kuherrusaika on jo ohi. Ei sillä, etteikö "tavallinen" orgasmi riittäisi, mutta jos naiselleni voin olla kumppanina uusien huikaisevien tuntemusten kokemisessa, niin tokihan minä olen "nokka" pystyssä niitä etsimässä.

Mikäs sen hauskempaa ja yhteisyyttä lujittavampaa. Mitä mieltä olit tuon "peten" lukemista: Taisi olla koko suvun laukeamiset siinä Ja vielä heitän verkkoja veteen, että tämän viestiketjun lukijamäärästä päätellen juttu kiinnostaa useita, niin rohkeasti mukaan keskusteluun vain, olipa ejakulointia kokenut tai ei.

Väitän, että tässä tapauksessa sanonta "tieto lisää tuskaa", ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Uskoisinpa, että tästä puhuminenkin yleistyy koko ajan ja eiköhän nuo meitä nuoremmat ole jo meitä edellä tässäkin. Taitavat onneksi olla enää jotkut ahdasmieliset homekorvat sitä mieltä ettei koko ilmiötä ole olemassakaan. Omien kokemusten perusteella tuo Peten ensimmäinen kirjoitus oli ihan asiaa - paitsi tietysti nuo luvut ; Olen itsekin tuntenut miehen, joka osasi saada minut ejakuloimaan jopa monta kertaa peräkkäin.

Upeaa, mutta totaalisen uuvuttavaa. Antakaa vaan "muorin mörölle" kyytiä. Ja kiitos hyvästä keskustelusta. Mitä enemmän naisten ejakuloinnista puhutaan, sitä useampi varmaan uskaltaa vapautua estoistaan ja nauttia ejakuloinnistakin. Mutta kyllä silloin alkaa olla jo taju pois. On meinaan niin rajuja orgasmeja että lopussa ei tarvi kuin 3 sekuntia sormeilua ja jo tulee G-pistettä sormilla kiihottaen se parhaiten tulee. Kärsivällisyyttä mieheltä ja kestävyyttä.

Kastelen lakanat joka kerta. Itse en voi tälläistä orgasmia itselleni antaa, mutta miehen kanssa sormilla g-pistettä kiihottamalla, tämä joka kerta tapahtuu ja monta kertaa peräkkäin. Se on yksi suurimmista nautinnoista ja silloin orgasmi on järisyttävän upea. Se tulee, jos on tullakseen. Nauttikaa matkasta ja toisistanne! Artikkelia varten on haastateltu Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto. Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita.

Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä.

Meillä on ihan samanlaista. Näillä asiantuntijoiden vinkeillä selviät - jos nyt et ihan naarmuitta - ainakin hengissä loppuvuoden kuumottavimmasta juhlapyhästä. Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen.

Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen.

No, se ei todellakaan mene ihan niin. Jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti, uskoo Satu Söderström. Hän arvelee, että iso osa naisista ei saa orgasmia, vaikka luuleekin niin. Satu itse on mestari orgasmien saamisessa — hän testasi kykyään työhaastattelussa pankissa. Kun vauva ei nuku, ei nuku vanhempikaan. Muutama poikkeusyö menee, mutta kun huonot unet jatkuvat päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, alkaa useimmilla huumori loppua.

Onko mitään tehtävissä, jotta huonosti nukkuva vauva tai lapsi nukkuisi paremmin? U-, G- ja A-pisteiden avulla voi saada lisää nautintoa. Vauvan kanssa varsinaista hoitotyötä on paljon, mutta metatyötä vielä vähän. Lapsen kasvaessa ja sosiaalistuessa myös metatyön määrä kasvaa jatkuvasti teini-ikään asti.

Mitä mietit, Ronja Salmi? Opiskelijan ja kirjailija kirjeenvaihto miesten kesken. Kirjoitin intiimin kirjeen, jonka pääsisältö on seksi, ja lähetin sen kirjailija Juha Itkoselle.

Pelkäsin kasvojen menetystä monta pitkää päivää. Onneksi hän osoittautui hyväksi mieheksi. Jukka ja Kristiina yrittävät pelastaa hiipuvaa avioliittoa seksuaaliterapian avulla. Prisma Studio paljastaa, kumpi on oikeassa. Kännykkäkuvaa kaunistavat filtterit ovat matematiikkaa.

Kiihottuvatko miehet eri tavalla kuin naiset? Vad för slags sexleksaker finns det och hur ska man prata om att vilja använda dem när man har sex med en kvinna? Har man rätt att kräva sex i ett parförhållande? Är ett förhållande utan sex dömt att misslyckas? Får en person i ett förhållande åtrå en tredje part? Män och äldre är liberalare i sin syn på otrohet. Uppfattningen om vad otrohet är tycks bli liberalare ju äldre vi är. Vi förälskar oss också flera gånger i någon annan än vår partner och cybersex är för många värre än förälskelse, visar Svenska Yles relationsenkät.

Varningsklockorna borde ringa när man slutar pussa och krama. Om man slutar pussa och krama varandra i parförhållandet borde de stora varningsklockorna ringa. Den fysiska närheten är en förutsättning för ett fungerande sex- och samliv.

On aika aloittaa Vaakakapina! Lopetetaan laihdutus, aloitetaan elämä. Idyllisten puitteiden viilaaminen tekee erityisesti perheenäideistä helposti huumorintajuttomia piiskureita. Tonttulakki alkaa kiristää liikaa ja joulunalusviikoista tulee yhtä pitkää to-do -listaa. Kuinka on - suosiako kovatehoista vai matalatehoista treeniä - ja miten kortisoli liittyy tähän?

Personal trainerimme Timo Haikarainen vääntää myytin rautalangasta! Pekka Heiskaselle lapsenlapsi Ali on kuin oma poika. Pekka Heiskanen on ukki kahdeksalle lapsenlapselle. Erityisen tärkeä ja läheinen hän on tyttärensä Jenni Heiskasen esikoiselle, vuotiaalle Alille.

Ei joululla ole väliä, yhteinen aika on tärkeintä. Joulusuklaat ilmestyivät lähikauppaani lokakuussa. Se käynnisti kahden kuukauden kuumotuksen ja stressin, joka purkautuu monessa perheessä itkuun jo jouluaaton aamuna. Lapset juoksevat hysteerisinä pitkin seiniä ja vanhempien selkäranka katkeaa viimeistään silloin, kun kinkku kuivuu valvomisesta huolimatta.

Kuulostaako tutulta, kysyy MHL: Täytyykö aina hinkata asioita eestaas, pohtii Jenny Lehtinen. Jenny Lehtinen on lipsunut, ylisuorittanut, kapinoinut ja pudonnut korkealla. Elämänmuutos ei ole käynnistynyt helposti, mutta ehkä onkin ihan hyvä niin! Neljän lapsen äiti tekee joulun perinteiden mukaan. Kotiäiti ja juontaja Vanessa Kurri on jouluihminen, mutta valmistelut jäävät häneltäkin usein viime tippaan. Neljän lapsen koulu- ja harrastuskuljetusten välillä Kurri sompailee sitten ympäriinsä hakemassa jouluherkut juuri niistä oikeista ja perinteisestä paikoista.

Kurrille on tärkeää tehdä joulu täsmälleen samojen askelmerkkien mukaan kuin hänen äitinsä aikanaan teki. Vanessa Kurri on MHL: Joulu ei ole pelkkää riemua, kirjoittaa nimimerkki Kibiscus. Joulusta kirjoittaa nimimerkki Kibiscus. Aina ei ole otollinen aika tuolle ejakuloinnille. Sen jälkeen on yleensä mukava olo, ja ei tuo miesystäväänikään haittaa, enemminkin on iloinen puolestani kun tuntuu hyvältä.

Joskus jos oikein kovasti puristaa, tulee varmaan myös pissaa, mutta kyllä se neste on yleensä vähän toisenlaista kun pissa. Olen minäkin tehnyt "hajutestejä" nesteestäni. Niinpä se, mitä rakkoon kiihotuksen aikana kertyy, sisältää varsin laimean määrän virtsalle ominaisia aineita.

Lisäksi nesteessä on jotakin makeaa, olisiko ollut glukoosia. Seksin aikana tulee muutamia pikku purkauksia jonka kyllä tunnen ja mieskin sanoo huomaavansa liukasteen lisääntymisenä. Sitten orgasmin hetkellä sitä tulee hieman suurempi määräjoten lakanalle laitan aina ennen aktia pyyhkeen. Myös tämä ilmiö kaalimadon kanssa sooloillessani on lähes joka kerta. Ihan hassua, että tästä yleensä tarvitsee enää edes keskustella.

Saan nykyään naisen kuin naisen muuttumaan suihkulähteeksi, mikäli esteenä eivät ole naisen omat estot. Mun kokemuksen mukaan noin testitapausta naiset ovat tuossa suhteessa biologisesti ihan samoin rakennettuja, ja kyse on enemmänkin kumppanin osaamisesta ja siitä uskaltaako nainen mennä loppuun saakka. Jotkut pelkäävät sotkevansa paikat tms. Orgasmi saattaa olla todellakin niin voimakas, että yllättää ensikertalaisen perusteellisesti.

Ja yllättävän moni jopa aika kokeneistakin naisista on ejakuloinut ensimmäistä kertaa kanssani , joten ehkä siitä perspektiivistä tällainen keskustelu kannattaa. Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Jehnny Tightlips , Juu, kiirettä on pitänyt, mutta kukaan ei ole ollut pettynyt. Kaikkien kanssa ei ole onnistunut, mutta nekin, jotka eivät ole ejakuloineet, ovat ymmärtäneet asian ytimen.

Lopullisesti heillä jää homma kiinni jo siinä vaiheessa, kun tarvittava paine alkaa muodostua eli jonkinlainen sisäänrakennettu pissankarkaamispelko säikäyttää.

2 thoughts on “Naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto”

  1. naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto says:

    -

  2. naisen ejakulaatio keskustelu kirjeenvaihto says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *