Menu

Sex tarinat bdsm seksi

sex tarinat bdsm seksi

Tiedätkö vielä muita suomalaisia tai englanninkielisiä novellisivustoja? Ja vaikka tämä blogi ei novelliblogi olekaan, niin halutessasi voit meillekin tarinan lähettää julkaistavaksi. Muualla netissä on käytykin lähiviikkoina kiivaasti keskustelua, missä nyt voisi novelleja lukea ja avoimesti keskustella seksistä.

Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen. Haluatko päästä tälle listaukselle suoraan helpolla osoitteella? Sieltä vain valitsee sopivan päivämäärän parin vuoden takaa — eipähän sitten tule ihan heti niitä uusimpia vastaan. Kirjoitin tällaisen kirjan sadomasokismista subini kanssa. Kirjalla on myös sivu facebookissa. Sinne voi heitellä kysymyksiä ja kommentteja, joihin vastailemme parhaamme mukaan.

Meillä on tarjolla myös jäsenistön sisäine ja taatusti ominaisuuksiltaan Suomalaisen nettimaailman monipuolisin Chat ja kuvagalleriat sekä BDSM- että Cuckoldfoorumeillakin.

Ja lisää erikoiserotiikan aiheita on tulossa meille mukaan hiljalleen. Palvelin voi joskus pätkiä, mut korkeintaa pari tuntia…. Novelliosiohan siellä tosiaan oli hyvä, että sen takia hieman harmillista. Muuhun sisältöön ei juurikaan itse tullut sen enempää perehdyttyä. Chatissa tosin näytti pyörivän pelkästään teinejä.

Yks foorumipohja Kukkiksessa olis vapaana: Vastaavanlaista vapaamielistä ja vilkasta keskustelufoorumia ei suomen kielellä toista löydy, joten sivuston poismeno on todella valitettavaa. Uskoisin kuitenkin monien muidenkin haluavan jatkaa keskustelua itsetyydytyksestä ja monista muista seksuaalisuuden muodoista, joten päätin tarttua toimeen. Olen luonut sisarfoorumin http: Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan uusia keskusteluja! Olen avannut uuden suomalaisen seksifoorumin osoitteeseen http: Sieltä löytyy myös novelliosiot.

Sivut ovat olleet auki vasta muutaman päivän joten ihan kauheasti ei materiaalia vielä löydy, mutta esimerkiksi uusia novelleja tulee jatkuvalla syötöllä. Suora linkki seksinovelleihin löytyy painamalla tästä.

Tervetuloa keskustelemaan ja lukemaan: Ei ollut miksikään huutokauppatilaisuudeks tarkotettu, mut me myös avattu itsetyydytysaiheinen foorumi ja sitä aletaa hiljalleen kehitellä aiheena meidän sivuston osana. Toistaiseksi blogissa on vain yksi ja ainoa kirjoittamani tarina, mutta lähiaikoina on tulossa uusi tarina. Kiitos kovasti näistä linkeistä, ja mukava nähdä, että muitakin foorumeita on tullut loistavan it. Onnistuisiko lisätä listaan myös uusi tekeleeni eli Seksinovellit http: Housuitta on yksi monista seksiblogeista!

Jos sinulla on seksiblogi tai tiedät muuten listalle sopivan blogin, niin kerro siitä meille  täällä. Etsimme erityisesti suomenkielisiä blogeja, mutta myös englanninkieliset käyvät. Blogit on listattu satunnaiseen järjestykseen; kuitenkin niin, että usein päivittyvät ovat listan alkupäässä. Emme linkitä tähän listaan blogeja, joita ei ole päivitetty reilusti yli vuoteen.

Jos löydät ei-aktiivisen blogin linkeistä, ilmoitathan meille! Blogistamme löytyy myös seksiblogiarkisto , jonne on listattu ei-aktiivisia blogeja.

Tarinoita, kokemuksia ja ajatuksia seksistä. Kaikki tarinat tulevat olemaan omakohtaisia aitoja kokemuksia, jotka haluan jakaa muille seksin ystäville. Seksin ulkoistusta ja moraalipainiotteluita omantunnon kanssa. Blogia kirjoittelemme yhdessä ja erikseen, aiheet koskettelevat seksuaalisuutta monipuolisesti, innostuneesti ja kokeillen.

Päiväkirjan kirjoittaminen on aina ollut henkireikä minulle purkaa tuntemuksiani. Tässä blogissani tulen kertomaan millaista on minun oma elämäni, millaista on elää seksiaddiktion kanssa. Näkö-, kokemus- ja tunnustelukulmina ovat omat, ystävien, tuttavien ja satunnaisten matkailijoiden ja sekstailijoiden henkilökohtaiset kokemukset ja mielipiteet ajankohtaisiin, puhutteleviin ja kuumotteleviin aiheisiin sekä tapahtumiin. En pitäydy kurinalaisesti vain seksissä, vaan saatan pohtia muitakin läheltä liippaavia aiheita.

Onnistuuko hän tavoitteessaan, vai jättääkö hän projektin kesken? Pervo introvertti avautuu k18 ei kuvausta. Blogini käsittelee lesbosuhteita ja -seksiä.

sex tarinat bdsm seksi

Sex tarinat bdsm seksi -

Housuitta on yksi monista seksiblogeista! Tiedätkö vielä muita suomalaisia tai englanninkielisiä novellisivustoja? Sähköpostiosoite ei ole pakollinen. Olen avannut uuden suomalaisen seksifoorumin osoitteeseen http:

Vastaavanlaista vapaamielistä ja vilkasta keskustelufoorumia ei suomen kielellä toista löydy, joten sivuston poismeno on todella valitettavaa. Uskoisin kuitenkin monien muidenkin haluavan jatkaa keskustelua itsetyydytyksestä ja monista muista seksuaalisuuden muodoista, joten päätin tarttua toimeen.

Olen luonut sisarfoorumin http: Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan uusia keskusteluja! Olen avannut uuden suomalaisen seksifoorumin osoitteeseen http: Sieltä löytyy myös novelliosiot.

Sivut ovat olleet auki vasta muutaman päivän joten ihan kauheasti ei materiaalia vielä löydy, mutta esimerkiksi uusia novelleja tulee jatkuvalla syötöllä. Suora linkki seksinovelleihin löytyy painamalla tästä. Tervetuloa keskustelemaan ja lukemaan: Ei ollut miksikään huutokauppatilaisuudeks tarkotettu, mut me myös avattu itsetyydytysaiheinen foorumi ja sitä aletaa hiljalleen kehitellä aiheena meidän sivuston osana.

Toistaiseksi blogissa on vain yksi ja ainoa kirjoittamani tarina, mutta lähiaikoina on tulossa uusi tarina. Kiitos kovasti näistä linkeistä, ja mukava nähdä, että muitakin foorumeita on tullut loistavan it. Onnistuisiko lisätä listaan myös uusi tekeleeni eli Seksinovellit http: Suora linkki tarinat osioon löytyy tästä: Tuolta löytyy kyllä mielestäni parhaat seksinovellit!

Englanninkielisistä erinomaisen Literotican lisäksi kannattaa muistaa http: Itse pidän kirjamaisista pitkistä tarinoista ja suosikkilistallani mm. Löytyykös mistään netin syövereistä eroottisia kuunnelmia? Ainakin englanniksi löytyy seksinovelleja äänitiedostoina esim. Kiitokset linkkivinkistä, pitääpäs joku hetki tutustua. Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Ilmoita uusista artikkeleista sähköpostilla.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Aiheet Poimintoja sisällöstä Gallupit. Tämän sivun listausta on päivitetty viimeksi Seksinovelleja löydät esimerkiksi näiltä sivustoilta: Onnistuuko hän tavoitteessaan, vai jättääkö hän projektin kesken? Pervo introvertti avautuu k18 ei kuvausta. Blogini käsittelee lesbosuhteita ja -seksiä.

Valveunia — ja muita eroottisia sukelluksia. Noora Puhakan vlogi Youtubessa. Jaa kokemuksesi ja tiedä, kuinka muut suomalaiset tekevät Sen. Tee rakkauden teko ja kerro aina kun olet tehnyt Sitä. Parisuhteista, sinkkuna olemisesta, yms. Hiljalleen avioliittomme on jalostunut kohti avointa suhdetta, eli meillä molemmilla on seikkailulupa suhteemme ulkopuolella. And Everything in Between. Seksiblogit, joiden pääaiheena on BDSM tai fetissit, löytyvät nykyisin omasta listauksestaan täältä.

Niitä löydät tämän listauksen avulla. Teemme yhteistyötä Suomen seksiblogit -listausta ylläpitävän Ninnin kanssa. Voit siis käyttää myös osoitetta seksiblogi. Aiheet Poimintoja sisällöstä Gallupit. Seksiblogit, joiden pääaiheena on BDSM tai fetissit, löytyvät täältä.

Lue mitä luet, kunhan luet. This site uses cookies.

And Everything in Between. Seksiblogit, joiden pääaiheena on BDSM tai fetissit, löytyvät nykyisin omasta listauksestaan täältä. Chatissa tosin näytti pyörivän pelkästään teinejä. Kiitos kovasti näistä linkeistä, ja mukava nähdä, että muitakin foorumeita on tullut loistavan it. Seuraava artikkeli Seksileikkeihin vaihtelua pumpuilla?

Sex tarinat bdsm seksi -

Päiväkirjan kirjoittaminen on aina ollut henkireikä minulle purkaa tuntemuksiani. Onnistuisiko lisätä listaan myös uusi tekeleeni eli Seksinovellit http: Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Suora linkki tarinat osioon löytyy tästä: Itse pidän kirjamaisista pitkistä tarinoista ja suosikkilistallani mm. Hiljalleen avioliittomme on jalostunut kohti avointa suhdetta, eli meillä molemmilla on seikkailulupa suhteemme ulkopuolella. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Sex tarinat bdsm seksi”

  1. sex tarinat bdsm seksi says:

    -

  2. sex tarinat bdsm seksi says:

    -

  3. sex tarinat bdsm seksi says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *