Menu

Thaimaa huorat city treffit

thaimaa huorat city treffit

Osa heistä joutuu vastaanottamaan kymmeniä asiakkaita päivässä. Ja vaikka seksibisnes pyörii Thaimaassa ilman ihmiskauppaakin, se ei todellakaan tarkoita, etteikö ihmiskauppaa tapahtuisi. Sitä tapahtuu valtavasti maan sisällä sekä yli rajojen. Miehen näkökulmasta voi kampaajan ja prostituoidun eroa valottaa vaikka näin: Hän on hieman väsynyt.

Kaikkien kymmenen miehen hien ja eritteiden tuoksu. Päätökseni olla matkustamatta koskaan Thaimaaseen vahvistui taas. Huoria on kaikkialla mutta joka paikassa ei ole lapsiprostituoituja, tai ainakaan pikkulasten panemista ei pidetä normitouhuna. Onneksi nykyään Suomenkin poliisi tekee jo yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa pahimpien pedareitten nappaamiseksi.

Yksi suomalainen seksimatkailijahan jäi kiinni vuotiaiden paneskelusta. Toivottavasti jäi Thaimaseen vankilaan ettei tuotu Suomeen täysihoitoon.

Tosin Suomesta ei tarvi lähteä kovin kauas nähdäkseen ihmiskauppaa, ja on sitä ihan Suomessakin. Suomalaiset kansalaiset ja viranomaiset osaa vetää laput silmille sekä kotimaassa että ulkomailla. Sit välillä vaan kohutaan kun suomalaista "tavallista" miestä on maksanut mafiosolle päästäkseen raiskaamaan vammaisen teinitytön. Mitä tuomioita raiskaajat eivät tietenkään saaneet. Parittaja kai sai jonkun pilipalituomion. Kyllä minunkin aivoni ovat mitä suurimmassa määrin kiinni minussa.

Silti myyn niitä ihan härskisti työnantajalleni arkisin klo. Seksuaalisuus on yksi suurimmista asioista minuudessa. Siksi aina kun pillu on kaupan, on myös nainen vaarassa menettää koko seksuaalisuutensa. Voisin myydäkin, mutta teen tällä hetkellä muita hommia. Tämän takia en myy tällä hetkellä montaa muutakaan palvelua vaan keskityn tähän nykyiseen.

Ja ennen kuin vedät tähän tytär kortin, niin en erityisesti suosittelisi prosituutiota tyttärellenikään, mutta en suosittele montaa muutakaan matalapalkka-ammattia, vaan kannustan häntä tähtäämään elämässä korkealle ja kouluttautumaan johonkin mielenkiintoiselle alalle. Jos hänestä tulee prostituoitu, niin ei se vähennä minun rakkauttani häntä kohtaan yhtään. Tuntuu, että prostituutio ei kelpaa joillekin vaikka se tapahtuu harjoittajien vapaaehtoisuuteen ja omaan tahtoon.

Ihme ahdasmielisiä sekopäitä, kun ei kunnioita toisen ihmisen oikeutta omaan kehoon. Kiitos ylläolevalle, hieno kiteytys! Vastustan kaikenlaista hyväksikäyttöä ja pakottamista mitä suuremmassa määrin. Olen myös opiskellut pitkään, jotta voin tehdä siistiä toimistotyötä. Jos olisin nuorempi ja itsevarmempi, voisin myydä palvelua, jos siinä olisi realistiset tienaamismahdollisuudet ja siedettävät työolosuhteet. Joillekin vain seksi on niin pyhää, että he kuvittelevat oikeudekseen määritellä myös muiden arvot asiaa koskien.

Meille muille, jotka teemme sitä ihan ilmaiseksi, voisi olla teoreettinen mahdollisuus ottaa siitä rahaa, hyvällä mielellä eräänlaisena roolileikkinä. Tässä iässä suomalaiselle naiselle tuo itseä miellyttävän seuran saanti ei ole välttämättä läpihuutojuttu. Pelottaa tämä keskustelun taso. Aina mennään siihen "seksi on perustarve, sitä pitää saada eikä se ole hyväksikäyttöä".

Miksi sitten nämä tyypit, joille seksin myynti on itsemääräämisoikeutta, ei itse myy kun kerta sitä on vailla. Ja huorahan nauttii työstään, joo. Eipä ehkä myisi sen tasoisille joille kelpaisi. Ja noi nuoret mimmit, jotka myisi jos ei olisi parempia. Ehkä ei vielä ole koko juttu auennut. Miksi kirjoittaja ei käsittele naisten seksiturismia, joka olisi journalistisesti huomattavasti kunnianhimoisempaa?

Se on vähän nähty ja aika marginaali ongelma. Beach cowboys ja Afrikan länsirannikon rantapojat. Totuus on kuitenkin, että miesten prostituutio ei ole juuri bisnes nimeksikään naisten vastaavaan verrattuna. Journalistisesti on kunnianhimoisempaa käistellä ihmiskauppaa, jonka tutkiminen on sekä hankalaa että vaarallista sekä eritoten naiskauppaa ja prostituutiota, koska nämä ovat ihmiskaupan keskiössä.

Miten sä sattumalta eksyit Madridin tunnetuimmalle horokadulle ihan sattumalta keskustelemaan nigerialaisen prostituoidun kanssa? Mä olen koettanut näitä tyttöjä jututtaa ja voin sanoa, että länsimaisena miehenä saa kuulla mieleisiään vastauksia, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, jos ylipäätään edes suostuvat busineksesta keskustelemaan.

Mainitset märkäperseelle oikeat maailmanmatkaajat. Ketäköhän nämä ovat ja mitä tekevät? Ottavat kuvia kyttäauton kanssa horokadulla? Sekava artikkeli, Suosittelen tarkemmni tutustumaan ihmiskauppaan ja sen lähteisiin, nämä Thaimaan tyttöbaarit on kaukana siitä.

Thaimaalaisten aikuisten naisten suorittama kaukaasialaisten miesten hyväksikäyttö on täällä laajempi humanitaarinen ongelma. Ei toki thaimaalaisille tai Suomen telaketjufeministeille.

Taas hirveätä yleistystä jne. Ottaisit Taneli asioista paremmin selvää, ennen kirjoitteluasi. Ei ne asiat ole aivan noin mustavalkoisia mitä väität.. Maksaako joku näistä blogeista vielä palkkaakin?? Joo ja olen käynyt huorissa, ja käyn varmasti tulevaisuudessakin!! Näyttäisi enemmän siltä, että Tanelin oli myytävä itsensä City: Saattaisi loppua elintasopakolaisena eläminen, jos ei omaa tekstiään saa jollekin tyrkytettyä.

Aihe sekä sisältö oli oikein sopiva siihen käyttöön. Kekseliäs, mutta ei niin omaperäinen, "mies". Onkohan tämä lähtenyt leviämään jossain Suomi Olisi helpompi vastata, jos hiukan erittelisitte tota kritiikkiä.

Thaimaan tyttöbaarit ovat keskeinen osa seksiteollisuutta ja ihmiskauppaa. Ei sitä ollaan kiva myönä, mutta ei sitä oikein kieltääkää voi. Siis, ei sitä ole kiva myöntää, mutta ei sitä oikein kieltääkään voi. Jos voitte osoittaa toisin, lava on teidän. Ihmetyttää kyllä kovasti että milläs perkeleellä sä tähän kirjoitukseen juuri Koh Taon vedit mukaan? Satun asumaan täällä ja täällä on ehkä vähiten seksiturismia mistään saarista saati verrattuna phukettiin tai pattayaan..

Tämä juttuhan on suoraan kuin jostain Suomi Ei ihme että tuo "sikapetteri" oli valmis käyttämään väkivaltaa sinuun Olipa aika diipadaapaa ja raavittu kokoon sieltä täältä. Olet Taneli saanut sen varttisi - samoin kuin ne ylioppilaslehden paskovat muijat. Juttu kun haisee molemmilla. Koh Tao on mukana, koska satuin kirjoitushetkellä siellä olemaan.

Koh Tao ei ole mikään Pattaya, mutta silti seksiteollisuus on läsnä. Se kertoo on gelman syvyydestä jotain. Tässä nyt hoetaan yhtä ja samaa. Jatkan siis samalla linjalla. Voisiko joku hiukan eritellä hieman tarkemmin, missä kohdassa teen virheitä?

On erittäin vaikea ellei mahdotonta vastata ilman tällaista informaatiota. Tuo sun juttu on niin sekava ja liikaa yleistävä että paha kommentoida, koska mitä tämä sun juttu oikeasti koskee, ihmiskauppaa ja prostituutiota vain turistikohteiden tyttöbaareja? Jos se koskee ihmiskauppaa ja prostituutiota niin älä sekoita sitä turistikohteiden meininkiin. Tuommoisiin juttuihin mitä kirjoitit ei normaali "sikapetteri" Thaimaan tyttöbaareissa törmää.

Monesti itse ihmettelen missä tuollaiseen prostituutioon törmää mistä sinä ja jotkut muut kirjoittaa, en sitä kiellä ettei siellä ihmiskauppaa, lapsi prostituutiota ja pakotettua prostituutiota ole. Mutta on se kumma kun en ole siihen törmännyt muutamien kymmenien Thaimaa matkan ja nykyisin pysyvästi maan suurimmassa syntien pesässä eli Pattajalla asuvana, vaikka aktiivisesti tyttöbaareissa pyörin Noh kommentoidaan sun muutamaa "faktaa".

Satoja baarityttöjä haastatelleena en ole törmännyt ikinä Thaimaan ulkopuolelta olevaan. Uskon kyllä niitäkin löytyvän tietysti. Baareissa työskentelyn ikäraja 20v. Mistä tiedät sen tytön ikää tai jos tosiaan 10 vuotiaalta näyttää niin eikö tosiaan tullut mieleen että on isänsä kanssa, niinkuin joku tuolla aikaisemmin kommentoi.

Mutta jos tosiaan pedofiilistä kyse niin silloin olen samaa mieltä, käräytä. Hah, tuo burmalaisen siivoojan haastattelu, kerrot että kielimuuri on korkea mutta kovin yksityiskohtaisesti kertoo Loppuun vielä tuosta "sikapetteristä", mikä siinä on niin pahaa että pitää nimitellä ja sekaantua hänen asioihin jos tietääkseni mitään rikosta tai vastaavaa ei tapahdu?

Ja miksi se sinua ärsyttää jos vanhempi mies kävelee nuoren naisen kanssa esim. Prostituoidut ovat näyttelijöitä ja sanovat mitä tahansa mitä mies haluaa kuulla. Yksikään pikkutyttö maailmassa ei haaveile lapsena kasvavansa huoraksi. Te jotka tuette ihmiskauppaa ja naisten hyväksikäyttöä keksitte tietenkin vaikka mitä tekosyitä keventääksenne omatuntoanne ja oikeuttaaksenne toimintaanne.

Asettakaa huoran tilalle vaikka äitinne tai siskonne ja miettikää hetki että tyttö on ihan oikea ihminen jolla on perhe. Toivottavasti te jotka käytte ihmisiä hyväksi saatte sitten kaikki seksitaudit a: Maailma on täynnä säälittäviä rassukkamiehiä.. Tuossaha lopussa on jo pitkä lista pointteja jotka osoittavat ettei Taneli ole kartalla tässä asiassa jotan onkin aika juosta karkuun heittämällä lähtiessään kommentti " Annan muiden kommentoijien hoitaa tämän kommentoinnin, kun en oikein jaksa vittuilla.

Todellisuudessa et vaan kykene kumoamaan noita faktoja. Teit kolumnin vailla tarkeempaa tietoa, noh ota virheistä opiksi ja jatka kirjoittelua.

Kirjoitus huumeista oli hyvä. Oikeesti vituttaa tosi paljon nämä ihmiskauppaa tukevat henkilöt, eli jotka esim. Miksi kukaan ei puutu noihin asioihin joissa oikeasti on kyse ihmiskaupasta ja lapsityövoimasta turistikohteissa? Taneli on niin hyvä ihminen, että ei alennu vastaamaan kysymyksiin, hattua nostan hänelle, että myöntää avoimesti että ei jaksa vittuilematta sitä tehdä.

Taneli saa nautintoa siitä että voi katsoa muita ihmisiä alaspäin. Se onkin meidän länsimaalaisten vaiva, pyrin siitä itse eroon mutta se ei ole helppoa. Moralisti on ihminen joka heittää epäröimättä ensimmäisen kiven, kirjoituksen perusteella tuli Tanelista sellainen käsitys. Tämä teksti kerää selkeästi fiksuimmat kommentoijat samaan ketjuun. Vastataas nyt kuitenkin, kun kohteliaasti pyydetään.

Se, että sinä et ole Pattayalla kohdannut näitä asioita, kertoo ehkä enemmän Pattayasta kuin ihmiskaupasta. Kuten tuossa tekstissä todetaan Pattayalla ja turistien kanssa huoraavat ovat paremmassa asemassa.

Tämä teksti ei käsittele länsimäisten sikapetterien sori vaan kaikki Petterit sekoilua vaan koko ihmiskauppa- ja prostituutiobisnestä. Vaikka kalikka kolahtaa voisi kuitenkin lukea itse tekstin, sillä aika moni vastaus löytyy sieltä. Etenen ranskalaisin viivoin, koska mulla on darra ja tämä vitun ketju ärsyttää.

Valitettavasti joudun kuitenkin hieman harjoittamaan sensuuria, enkä voi sanoa suoraan mielipidettäni eräistä kommentoijista. Voin kuitenkin kertoa, että kaunista kuultavaa se ei olisi. Tajuat varmaan itsekin miksi. Siitä joutuu katsos ongelmiin tai sitten se vanki karkaa. Länkkäreille on kivoja paikkoja. Käväises joskus paikallisten pytingissä. Olet muuten oikeassa siinä, että Isaan on myös merkittävä ihmiskaupan lähde.

Mä olen törmännyt burmalaisten lisäksi vietnamilaisiin, kambodzalaisiin, laolaisiin, filippiineihin ja jopa saatana kazakstanilaisiin Thaimaassa. Se, että sinä harrastat yhdenlaista ei tarkoita, etteikö muuta olisi. Luulis sun tietävän, että Thaimaassa rahalla saa ja hevosella pääsee? Mä lähden nyt kaljalle. Kun olen tällainen runkkari. Miksi sitten kirjoitit "sikapettereistä" ja koh taosta ala-arvoiseen tyyliin?

Oisit kopsannut vaan siitä kirjasta asiat etkä lisännyt sun omia fiktioita mukaan. Ja jos joku kirjoitus saa näin paljon palautetta, niin kyllähän sitä tyhmemmänkin pitäsi tajuta että jokin meni pieleen ja olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä omia tiukkapipoisia näkemyksiä. Ja noihin kommentteihin samassa järjestyksessä: Jaa oot thaimaassa törmännyt vain muutamaan kansalaisuuteen, mä en edes pysty luettelemaan miten monee kansallisuuteen olen täällä törmännyt.

Vai meinaatko että olet törmännyt noihin niissä sun ihmiskauppa bordelleissä? Ja prostituutiota on todellakin monenlaista, en ole muuta väittänytkään, opettele erottamaan ne.

Tietty thaimassa rahalla saa ja hevosella pääsee Uskon ihmiskauppaa ja "pakotus" prostituutiota esiintyvän mutta väitän edelleenkin ettei niihin tavallinen turisti vahingossa törmää. Luin ton jutun uudestaa ja tosiaan uskomatonta soopaa olet kirjoittanut, sekaisin heittelet juttuja siitä kirjasta ja sitten väliin huume höyryissä kirjoittamaasi trollia. Ihan oikein sulle että kommentit ärsyttää Ja jos mä muuten nää sut pössyttelemässä thaimaassa niin teen "sen soiton", ihan oikeasti, käräytän sut, enkä sääli hetkeäkään.

Eikä sun tartte vastata tähän enää. Mutta ois kiva kuulla sun ajatukset vuoden päästä jos luet sun jutun uudestaa, veikkaan että häpeät.

Mäpä koetan nyt vielä kerran vääntää rautalangasta. Ne toimivat viime kädessä ainakin taloudellisessa yhteistyössä. Samat fikserit ja samat reitit kuljtaan, tultiin sitten vapaaehtoisesti tai ei. Tämä on argumenttini uno.

Länsimaat ovat rahavirroillaan kasvattaneet markkinoita, vaikka länsimaisten asiakkaiden suhteellinen osuus on pieni. Näillä varoilla ja yhteiskunnallisten vaikutusten seurauksena aikaisemmin kulttuurille vieras ammattikunta on buumannut riisin hinnan laskiessa maailman markkinoilla.

Tämähän on aivan selvää, eiks vaan? Pattayalla on maksavia asiakkaita, siksi siellä ei näe kaikista karuinta kamaa. Pattaya on siis eräänlainen paikallisten tyttöjen tarjontaan perustuva eliittiporttola ja toki hurmaava turistikohde. Koh Tao on tekstissä esimerkkinä, koska prostituutio on kaikkialla ja olin kirjoitushetkellä Taolla.

Bangkokin orjamarkkinoita voisi tota lähteä etsimään, mutta ajattelin pysyä hengissä ja saada siitä sitten palkkaakin. Ymmärrät varmasti, että on paikkoja joihin farang ei mene. Koko prostituutiopaskaa voisi myös tarkastella yhteisöllisyyden, korruption ja henkilökohtaisten tarinoiden näkökulmasta, mutta valitsin tilankäytöllisistä syistä ihmiskaupan ja markkinat.

En ymmärrä, että miä näissä faktoissa kusee. Ymmärrän, että olet nähnyt varmasti yhtä sun toista siellä Pattayalla, mutta miksi ihmeessä se olisi jokin kiveen kirjoitettu fakta. Pattaya on aika poikkeuksellinen pikku pläntti Thaimaata.

Ja sit nämä puhelut Haloo, en minä soittele ikäeron vuoksi vaan ilmeisissä tapauksissa. Kun Kambodzassa kävelee kyysikymppinen länkkäri alle kymmenen vuotiaan paikallisen pojan kanssa, joita kumpikaan paikallinen ei tunnista, hälytyskellojen pitäisi vähän soida. Videon sisällön mainitaan olevan perseestä eikä sitä suositella kenellekään. Kaikki tämä pitää paikkansa. Jos haluat hukata puolitoistatuntia elämästäsi, klikkaa playtä ja katso kuinka känniset urpot sähläävät Thaimaassa paikallisten ladyboyjen kanssa.

Dokumentin säälittävät hahmot eivät saa juuri mitään aikaiseksi. Kameran takana soriseva Haapman on gonzo-journalistin irvikuva. Hän kyselee kysymyksiä, jotka eivät kiinnosta ketään, ja joista ei meinaa saada selvää. Tämä voisi olla ihan hauskaa, mutta tässä tapauksessa se ei sitä ole. Seksiturismia harrastavien sielunmaiseman luotaaminen voisi olla mielenkiintoista, mutta sitä se ei tässä tapauksessa ole.

Tämä kuvakollaasi ei vaan pääse sinne asti. Yksi videon hahmoista on rasistinen sovinisti Ari , joka on innostunut leidareista.

Ari on hyvä esimerkki syvästä häpeän kierteestä, jota Turistit-dokkari ruokkii. Dokkaristi ja katsoja halveksuu Aria, Ari halveksuu suomalaista yhteiskuntaa, suomalaisia naisia ja thaimaalaisia naisia. Jälkikäteen kaikkia hävettää, tai ainakin sietäisi hävettää. Pahoittelen, että ylipäätään kirjoitin jutun koko paskasta. Karmeeta sontaahan toi oli, mut tuli hyppimäl katteltua. Aika sairaan hyvän näkösiä jotkut noista Ladyboista kyllä.

Bi-curiosity kasvais kummasti semmosen kohdatessa ;. Vissiin ainakin on kiinnostanut jos yli 50 katsonut viikossa. Itse kuullut että tämän jutun kirjoittaja panee miehiä niin eikö sekin ole kauheaa? Tämä juttu on yhtä vihapuhetta ja homokammoisuutta jos vihataan leidareita. Panu Jansson miksi vihaatte leidareita jos pidätte itse miehistä? Aika harva muuten tietää että Haapman on myös perustanut Brand mallitoimiston mikä kilpailee tällä hetkellä Paparazzin kanssa suomen ykkös mallitoimiston tittelistä.

Visa on kovin jätkä ikinä! Arilla on asenne kohdillaan. Janne on hippi ja Atte sekoili muuten vain. Panu pitääkö kaikki ottaa niin tosissaan -.

Postasin eilen kommentin nimimerkillä ulosottomies klo Taitaapa olla herra Haapman asialla. Keksisi nyt edes oman nimimerkin, perkele. Taidan ollakkin aika outo kaveri? Kasvaako karvoja käteen jos runkkaa? Älä nyt nimimerkkivaras Haapman suutu. Kuuntele musiikkia niin rentoudut. Dokumentti nähtävissä muuten Youtubessa: Miksi City ei tee juttua tosta Haapmannista?

No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu. Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella. Siis aito laasasmies olet.

Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen!

Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta. Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan? Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet.

Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma? Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä.

Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä.

Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä. Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan. Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim.

Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä. Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt? Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran.

Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan. Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä. Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä.

On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava. Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu.

Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä.

Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi.

Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa? Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo.

No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi. Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia?

Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä?

Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista. Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut.

Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista.

Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen?

Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä. Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin.

Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää.

Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain.

Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi. Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin.

Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä. Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi. Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa.

Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa. Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa. Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa.

Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä. Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa.

Kenelleköhän tämän oikein osoitat? Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin. Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras. En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt.

Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta. No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat.

Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi. Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta.

Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos..

Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille. He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy.

Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla.

Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia. Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön. Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista. Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä. Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim.

Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän. Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla.

Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta.

Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi.

Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;.

Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti. Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin.

Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne.

Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö.

Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa. Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule.

Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa. Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita.

Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin.

Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat. Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa?

Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja? Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa.

Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa.

Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama. En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa.

Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas. Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole.

Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia. En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat. Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa. Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä.

Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle.

Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa.

Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä.

Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä? Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte?

Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi? Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18".

Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä! Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n.

Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla. Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt.

Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään. Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri?

Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi. Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää?

Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania?

Missä maailmassa sinä elät? Että VAIN ulkonäön ja luonteen perusteella mies pitäisi ottaa, ei ollenkaan väliä sillä minkälaisen miehen kanssa lapsensa tekisi ja viettäisi loppuelämänsä samassa aviovuoteessa esimerkiksi.

Sinä vasta hauskoja kirjoittelit. Meinaan vaan että kyllä sitä kemiaa on parin välillä oltava ja rakkauttakin tietysti. Ja jos sängyssä ei kerta kaikkiaan jonkun kanssa suju, niin miksi ihmeessä naisen pitäisi sellaisessa suhteessa pysyä, kun joku muu sopisi paremmin? Ei kai noin naiiveja miehiä voi edes olla. Totta kai kuuluu asiaan, että naiset ottavat "seksuaaliset seikat" huomioon. Tarkoitin vain, ettei noita vaatimuksia tarvitsisi niin kylmästi ja tunteettomasti luetella aivan kuin joku byrokraatti.

Kun kirjoitin "ulkonäkö ja luonne", pidin itsestään selvyytenä, että sukupuolten välillä on vetovoimaa ja halua. Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. En voi muuta kuin toivoa, että itse kullakin olisi pedissä hauskaa. Mahdollisimman monen miehen olisi hyvä päästä toteuttamaan sukupuolista viettiään.

Naiset ovat tässä kommenttiketjussa tavallista hyökkäävämpiä. Suosittelisin vaikkapa tilaamaan miesstripparin kotiin, jos pipo kiristää noin pahasti. Siis sellaisesta 5cm minipippelia tässä taidetaan pelätä. Oikeasti liian monet miehet pelkäävät, että mulkku on pieni samoin kuin kaikki naiset uskovat olevansa rumia ja läskejä.

Valitsemalla itselleen miehen, johon ei tunne fyysisesti vetoa, nainen varmistaa sen että hänestä tulee ennen pitkää tyytymätön ja katkera akka. Hänestä tulee myös se pihtari, josta miehet valittavat. Minusta on petos, jos nainen esittää ja näyttelee halukasta ja kiihkeää, jos oikeasti ei tunne minkäänlaista halua. Se on petos itseä ja miestä kohtaan. Sellainen kuuluu ilotyttöjen toimenkuvaan: Nyt alkoi kyllä mietityttämään, että onko tosiaankin niin, että jotkut tavallisetkin naiset näyttelevät saadakseen poikaystävän tai aviomiehen.

Toisaalta rakkautta voi tietysti olla ilman seksuaalisia halujakin, jos kertakaikkiaan on aseksuaalinen ei-seksistä välittävä tyyppi, joskaan itse en kiihkeänä naisena sellaista ymmärrä en sitten ollenkaan. Sopisivatko tuollainen ei-seksistä välittävä nainen ja prinssinnakki yhteen?

Aseksuaaliselle naiselle kai se on ihan yksi lysti minkälainen se vehjes on, tai onko koko tappia ollenkaan. Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. En tiedä, antaa olla enempi pohdinta, alkoi ihan päätä särkeä. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen. Totuus lieneekin, että se on naisen omista mitoista kiinni, mikä hyvältä tuntuu.

Aasialaiset naiset ovat pikkuisia, joten Niin, ehkä he jopa ovat sopivia pienikokoisille "at"-miehille, jos nämä nyt sitten pienikokoisia ovat, en tiedä, kun en tunne kuin mielestäni yhden "atm": Siinä oli kaksi hymymerkkiä sen kysymyksen perässä.

Tarkoittaa että oli huumoria. Herran tähden, mikä teitä vaivaa? Täällä alkaa tulla huonovointiseksi, kun näkee kuinka häiriintyneitä naisia tänne kirjoittelee. Itse kannatan vapaamielisyyttä ja kaikenlaisen laskelmoinnin poistamista sukupuolisuhteissa.

Lisäksi vastustan uskonnollisuutta ja feminismiä. Sukupuoliseen kanssakäymiseen ja naisten iskentään minä en kaipaa logiikkaa, vaan hyvää fiilistä ja hymyä. Mitäs jos thaityttöjä tulisi tänne kerjäläisiksi,majoittuisi johonkin telttakylään ja valittaisi elämän kovuutta. Kai hekin saisivat sympatiaa niinkuin romanit. Joku voisi salakuljettaa ne tullin porteille ja repiä henkkarit. Mä voisin kotouttaa yhden. Asiassa on se ero että Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio ja Thaimaa ei ole.

No se on helppo sanoa ja lohduttaa poikia. Oma ukkoni on ihan kunnolla varustettu ja seksi on tärkeä asia. Mutta kerran olen kokeillut nuoruudessani miestä, jolla oli tuollainen surullinen 5cm pitkä prinssinakki, ei siinä osannut edes teeskennellä,kun ei tuntenut mitään. Mies oli todella kiva, hyvännäköinen ja osaava seksissä -siis muissa jutuissa kun siinä perinteisessä jyystössä.

Tosin olen jättänyt ihan antamattakin yhdelle melalle ihan liian suuren koon vuoksi. Ei tarvi olla mikään dirk diggler ja 13 tuumainen. En minä tiedä mikä on pippelin keskipituus, eikä kauheasti edes kiinnostakaan. Ahkerassa käytössäni on kuitenkin hyvä ollut jo kauan, enkä ole kuitenkaan sitä viivottimella mittaillut. Miten sinulla on noin sairas suhtautuminen parisuhteeseen? Johtuuko se sinusta itsestäsi, että et ole kokenut onnistunutta parisuhdetta?

Onko sinun mielestäni mahdoton ajatus oikeasta tasa-arvoisesta, molempia tyydyttävästä ja nautittavasta parisuhteesta? Mikä voi olla sen parempaa kuin yhdessä rakastaa toinen toisiaan ja tehdä toistensa olosta miellyttävää ilman, että kummankaan tarvitsee ostaa tai alistaa toista? Onko koskaan käynyt mielessäsi, että Suomessa on erittäin paljon tasa-arvoisia, onnellisia pareja.

Suomalainen nainen ja mies ovat toistensa parhaita kavereita - ihan oikeasti. Avaas nyt vähän niitä yhden värin takana värjöttäviä silmiäsi. Kenelle tämä viesti olikaan kohdennettu, niin kyseessähän on vain se, ettei parisuhdetta pelkäävä ole lukenut riittävästi Laasasen liturgiaa: Avioituneet miehet ovat onnellisempia kuin yksinäiset miehet, mikä on todettu monissa tutkimuksissa.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät hyödyt ovat myöskin merkittäviä, sillä avioituneet miehet ovat terveempiä sekä mieleltään että ruumiiltaan. Sitoutuminen on hyväksi miesten terveydelle siksi, että se vie pois destruktiivisen fantasian lukuisista naisista, joka on useimmiten saavuttamattomissa. Jopa haaremista haaveilevat miehet on tyypillisesti tyytyväisempiä terveessä parisuhteessa, kuin jatkuvasti sitä haavettaan sarjamonogamiassa jahdatessaan.

Tietty ei ole oikein päättää toisen puolesta ja kieltää toteuttamasta omaa seksuaalisuuttaan kuten kukin haluaa. Voisin melko varmasti sanoa esim. No tähän väliin vaik vähän kotimaista tuotantoa..

Vkshn, tuo oli hyvä tähän väliin. Lisää kotimaista, kuin tarkoitettu Laasasen blogiin, eli laasasparodiaa ;P. Kyllä me ollaan kaaauuuheita ja materialistisia. Alkuperäinen ja official on paras, mutta se alkaa niin hitaasti että hermo menee Sen sijaan laasasfanit penäävät jokapojan-oikeutta baarista saatavaan irtoseksiin.

Se onkin vähän ongelmallista, koska moni muu ihminen ei tätä irtoseksiä välttämättä näe niin hienoksi asiaksi, saati "perus ihmisoikeudeksi". Halun parisuhteeseen ymmärtäisin paremmin: Ja huono parisuhde on usein pahempi tilanne kuin ei parisuhdetta ollenkaan varsinkin jos on hyviä ystäviä pitämässä seuraa parisuhteen puuttuessa.

Ihmisen tarvetta sosiaalisuuteen onkin mielenkiintoisempi: Itse ainakin rakastan tyydyttävää runkkausta, miltei yli tavallisen seksin sillä fantasioissa kaikki on mahdollista. Tuli mieleen vielä seksuaalisuuden kulttuurisidonnaisuus. Antiikin kreikassa oli vanhan filosofisedän sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. Nyky-yhteiskunnassa miehet ovat tiukasti joko heteroita tai homoja, ja seksuaalisuuten "ainoa oikea" purkutapa nähdään usein seksi naisen kanssa.

Tämä on kuitenkin kulttuuririippuvainen näkemys, ei biologinen pakko. Pitäisikö vetää niinkin pitkälle menevä johtopäätös, että kunnon ihminen ei katso hyvällä, kun laasasfani astuu baariin?

Vai mitä haluat sanoa? Itsehän en ole kovin innostunut irtoseksin ajatuksesta. Eikö ole vähän epäkäytännöllistä pyrkiä yhtymään ennalta tuntemattomaan ihmiseen siihen aikaan vuorokaudesta, kun nukuttaisi kovasti? Minua ainakin alkaa nukuttaa aina kun pääsen baarista kämpälle siinä kello viisi aamulla. Jos haluaa aivan välttämättä tuntemattomaan ihmiseen yhtyä, niin suosittelisin maksullista seksiä päiväsaikaan. Pidemmän päälle oma käsi alkaa kyllästyttää, vaikka vaihtelisi kättä ja fantasiaa.

Kun sinä haluat tuoda esille pakottamisen aspektin, minä tykkäisin kovasti, jos naisporukka laittaisi minut käsirautoihin ja kiusaisi vähän. Voisimme tavata vaikkapa jossakin baarissa. Parisuhteet ovat monasti vähän niin kuin joutavanpäiväisiä satuja, joista on riisuttu niitä kiellettyjä elementtejä pois.

Niissä on havaittavissa "romanttinen" naisen ehdoilla eteneminen. Miehet mukautuvat huomaamattaan siihen mitä naiset haluavat. Syntyy illuusio, että molemmat olisivat loputtoman tyytyväisiä, mutta alta paljastuu epävarmuutta ja statuskuvioita.

Thaimaa huorat city treffit -

Kieltämättä sitä, ettäsieltä löytää sen mitä hakee ja jos moista hakee niin on aitiopaikalla! Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Viidakosta matka jatkui pick upin lavalla Bangkokiin, missä varsinainen transaktio tapahtui. Oikea kovien panomiesten mekka. En ymmärrä, että miä näissä faktoissa kusee. Kun miehet sitä kokoa aina kyselevät, niin oma mielipiteeni on, että keskikokoinen on paras, iso ei ole kiva - minun mittoihini, vaikka olen yli senttinen.

Mutta sen sijaan, että auttaisitte näitä thai-naisia tekemään sitä mitä haluavat tehdä laillisesti, etsitte jotain freak-showta,jossa vedetään pillusta lintuja, naidaan käärmeitä tms -ja tämä kaiketi on ihan laillistakin vielä-, haluatte panna niitä, saada palveluksia ja ihan pikkurahalla. Oikea kovien panomiesten mekka. Miksei sitten samalla pikkurahalla voisi vaatia suomalaisilta naisilta samaa? Ja ihan tasa-arvon vuoksi odotan sinun,porno-pete, tulemaan vetämään vanhainkodin puutteessa eläviä naisia, voit saada viagraa ja vetää tunnin välein mummelin kerrallaan tyytyväiseksi, joku voi muistaa testamentissaan sinua jopa.

Ei seksin hintaa määrätä ulkoapäin. Se määräytyy markkinoilla, lähinnä paikallisen kysynnän ja tarjonnan mukaan. Suomessakin seksillä on oma markkinahintansa, jossain sadan euron kertakorvauksen paikkeilla. Thaimaassa se on sitten jotain aivan muuta, muutta niin ovat siellä kaikki muutkin hinnat.

Jos hinta ei olisi kohdallaan, ei kauppojakaan syntyisi. Aika paljon kertoo tavallisten miehen Suomessa osakseen saamasta kohtelusta se, että he ovat otettuja kehitysmaan huorien osoittamasta huomiosta. Tuskin kovin moni mies on aidosti kiinnostunut vanhainkodin asukkaiden hoitelemisesta, mutta jos siitä hyvin maksetaan, niin kyllä siihen tekijät löytyy. Eikä taida muutenkaan olla sellaista perversioita mihin ei muutamaa friikkiä löytyisi, onhan sitä pervoja aina muutenkin joka lähtöön: Mistä tää hulabaloo, NYT?

Tai bordelleissa ja thailadybaareissa lol. Joo, mielenkiintoista että tuo Iltalehden Ostettua rakkautta aiheuttaa näin ison hälinän. Myöskin Jari-Petri Heino kirjoitti aiheesta: Thaimaalaiset naiset ovat myös ihmisiä. Aina uusi sukupolvi naisia järkyttyy ja pettyy miehiin. Ei mitään Prinssi Rohkeita ole olemassa. Viimeistään siinä 40 vuoden iässä petytään ja aletaan syyttää naisia, äitiä, vaimoa, siskoa, Tarja Halosta.

Sellainen "Ei prkl en saanutkaan kaikkea mitä halusin ja syypäät saa selkään -mentaliteetti" Sitten katkeroidutaan ja aletaan ryypätä. Siis naisten vika kaikki tämä hukkaan heitetty elämä, työ jne, nyyh,nyyh. Se perinteinen hetken kestää elämää ja sekin synkkää ja ikävää -asenne toimisi paremmin tai ryhtykää käyttämään kovia huumeita.

Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. Taisin kirjoittaa aiemmin tuosta romantisten tarinoita ja satuja lukemisesta. Yhteiskunta ainakin tervehtyisi, jos jokainen mies saisi edes silloin tällöin kauniin naisen seuraa. Kokonaisvaltaisen naisen kanssa oleilu parantaa miehen, kuin miehen elämänlaatua ja johtaa kulttuurin kukoistukseen. Jos mies joutuu toistuvasti ja pelkästään sänkyhommiin ruman tai tyhmän naisen kanssa ei voi silloin hankkia kovinkaan kattavaa kokemusta sukupuolielämästä, tai elämästä ylipäätään.

Homoilevia runkkareita on maailma täynnä, kiitos naisten pihien pihtien. Se on vähän kuin jos lähtee joka aamu kävelylle metsään, mutta vastaan tuleekin vain käpyjä ja suuria hakkuuaukioita. Näyttävä nainen pitää itse kokea ja ymmärtää. Pitää saada haroa hänen hiuksiaan ja selkärankaansa omin käsin. Voin kertoa laajasta kokemuksestani, se tuntuu erityisen hyvältä. Ja mikä vielä parempaa: Kaikki muut miehet ympärillä on vain saamattomia runkkareita ja perässäjuoksijoita.

Voihan sen rakkauden pitää jos se on rakkautta , mutta ellei ikämies pääse polkasemaan vuotiasta neitiä vähintään kerran viikossa sukupolvien välinen kuilu syvenee ja bruttokansantuote laskee ihan auttamattomasti.

Minä pidän kahta vaki-naista, joskin se toinen nainen on myös parhaan ystäväni vaimo. Ja oma naisystäväni on high premier-mallityttö, että revi siitä. Ehkä se on vähän tuollainenkin maailma. Mutta miksei miehille kannattaisi tehdä minkäänlaista paratiisia?

Naistenko, korjaan feministienkö paratiisia pitäisi olla joka pojankin rakentamassa? Minä olen saanut jo pidemmän aikaa seksiä osoittamalla jotakin naisystävääni sormella. Minä en myöskään ruoki naisystävääni, vaan hän ruokkii minut. Omilla vajailla 60 tonnin vuosituloilla kun ei kilpailla ranskalaiseen sädekehään nousseen suomettaren kanssa.

Eikö se kaunis nainen ole ihan osa yhteiskuntaa aivan siinä missä sinäkin? Vai onko ne osa jotain hetairaa? Myös miehet myivät siis itseään varhaisessa eurooppalaisessa prostituutiokulttuurissa.

Nainen oli oikoksen orja tai huora. Ja niin vähän on muuttunut parissa tuhannessa vuodessa. Yhä elää käsitys siitä, ettei nainen muuhun pysty tai muuta paikkaa ei löydy kun miehen alla, aina ja ikuisesti kotityöt ja perseenjako.

Vanha nainenhan on jo vuotias. Odotan miesliikkeen tukevan minua. Kyllähän me kaikki olemme yhteiskunnan palasia, mutta aika vaikea miehen itse on simuloida sisältäpäin ominaisuuksia, jotka vain kaunis nainen pystyy hänelle välittämään. Jos kyse on kokonaisvaltaisesti kauniista naisista, niin heissä on päällekkäin monta juttua, niinkuin muodokkuus, älykkyys, tempperamentti, viisaus, energisyys, uhma, naisenergia.

Ennenkaikkea puhtaus ja voimakas henkipuoli. Nykyajan kaunottaret ovat banaalin kulttuurimme mädättämiä puupäitä, joten nuo piirteet ovat harvemmin rinnan aktiivisina potentiaaleissakaan naisissa.

Nykyajan vitsaus on se, että naista voidaan sanoa kauniiksi ja näyttäväksi, vaikka hänessä olisi vain pari noista puolista esillä. Ei alkuperäistä naiskauneutta löydä juuri mistään. Itsekin olen sattumalta ja hyvällä onnella tutustunut naisiin, jotka pystyvät välittämään sitä alkuperäistä aasanhenkeä, mitä naisista joskus ennen teknologian ja tieteen nousua puhkui varmasti enemmänkin. Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua.

Nainen nimenomaan kyllä pystyy muuhun. Mielenkiintoista onkin, miten tulevaisuuden nainen pystyy vastaamaan kaksoishaasteeseen tarjota voimakasta aasanhenkeä miehelle samaan aikaan, kun hän harjaa ja kiillottaa tämän kengät samalla kun ottaa suihin. Odotan miesliikkeen tukevan minua". Eikös siinä uudessa expressbussien asiakaslehdessä puhuttu jotain, että 50 vuotiaana ollaan vasta elämän puolivälissä?

Aika hauska, kyltymätön ping pong -tyttö, tuollainen naisen kuuluisi olla. Miehen tyydyke, vaikka leffassa vaimoke onkin. Tekeekö bmad sun Annasi tuollaista show: Sitten kun saatte toitotettua, että arvokkudesta viis, raha on ainoa hyvinvoinnin mittari ja pari miljonääri-äitiä heittää keikkaa ihan huvikseen ja nauttii arvostusta samanaikaisesti voitte puhua seksillä myymisestä samaan sävyyn kuin tässä blogissa on puhuttu.

Ja miksi näitä naisia ei pitäisi pelastaa lämpimästä Thaimaasta kylmään Suomeen vaimoiksi. Naisella on yleensä elämänsä aikana monta roolia: En usko, että kovin moni pornotähti kasvattaa tyttärestään itselleen seuraajan ja ilman omantunnon kolkutuksia näyttää omia bravuureitaan lapsilleen.

Pohjoismaissa ei ole porttoja katsottu hyvällä, täällä ehkä elää käsitys siitä, että huora on tyhmä,likainen, ahne, hävytön eikä osaa tehdä mitään muuta ja jokin "pakottaa" naisen myymään itseään, esim. Anna on aika tylsissä formaateissa, tai sitten mainos- ja lehtikuvauksissa. Eli tuossa nyt malliksi S. Koposta, joka on lähempänä Annan tyyliä. No ainakin sitä miehen seksin perässä juoksemista on aina katsottu paljon ymmärtäväisemmin kuin naisen.

Jos tuore äiti haluaa vain panna koko ajan kuin vauva huutaa, hän on huono äiti. YH-äidin status on kovin korkea tässä blogissa. Jos tytär antaa vuotiaana vanhemmalle miehelle pimppaa, hän on huono tytär ja huora, kun taas samanikäisen pojan touhut vaikka lastenvahdin kanssa johtuvat vain uteliaisuudesta, tyttöystävän pettäessä se on eron paikka ja tyttö on huora, poikaystävän vastaavanlainen touhu taas ymmärrettävää, homma jatkuu hautaan saakka.

Kaikki stigmat kasaantuvat naisen niskaan, miestä taas ymmärretään ja jollei niin tulee se femakkolesbon lisästigma. Miksi Kustaa kuningas saa nussia ympäriinsä, mutta jos Silviä jakaisi pesää, se olisi kuningashuoneen loppu. Nainen on yhä se jota pitää kontrolloida, herjata ja automaattisesti se toisen luokan kansalainen. No onhan niillä kuninkaallisilla naisilla omat miespuoliset kuntovalmentajansa ja hierojansa. Yhdestä sellaisesta tuli viime kesänä prinssi No Laasasen puolesta en voi puhua, mutta itse en ole prostulla käynyt koskaan jos jotain netin imlive-palvelua ei lasketa, on muuten todella huono , eikä vetoni prostuihin ole mitenkään kova, johtuen siitä mitä saan muutenkin.

Vaihtelunhaluisina hetkinä tulee kuitenkin joskus selattua ja meilailtua prostujen kanssa eri puolille maailmaa. Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa. Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin.

Tuo aiheuttaa sen että osa tekstistä leikkautuu pois sen näkee pelkästään kommentoitaessa , kun tuo numerojono määrää tekstikentän leveyden mutta tekstikentän näkyvä osa on kapeampi. Minusta on ihan eri asia käydä prostituoitujen luona ns. Suomessa tai muussa Euroopan maassa prostituoidut tekevät sitä omasta päätöksestään.

Minusta prostituutio on aina moraalisesti kyseenalaista, mutta erityisen törkeää on, että seksiä ostetaan köyhien maiden asukkailta. Prostituutiossa on joka paikassa sama taloudellinen kuvio: Nuori hyvännäköinen nainen tienaa siinä tuplasti sen mitä muuten pystyisi ansaitsemaan ja vähemmillä työtunneilla. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös. Siinä myös vaihtuu rahaa. Samoin huumekaupassa, ihmiskaupassa ja siinä prostituutiossa.

Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. On oikein myös orjuus, rasismi, terrorismi, sodat -jotka ovat rahariitoja jne. Rahan määrä, siis joku 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette. Aivan varmasti on näin. Voi voi, jos mies tosiaan haluaa kehitysmaalaisia auttaa niin hän voi lahjoittaa sen rahan ilmaiseksi sen sijaan, että nainen joutuu myymään itseään köyhyyden takia.

Unohditko taas, että seksiturismiin liittyy myös lapsiprostituutiota ja seksiorjuutta. Vai onko lapsiprostituutiokin oikein, koska perheet kuolisi muuten nälkään?! Toivottavasti te naiset muistatte tämän kun seuraavan kerran ostatte kaukoidässä tehtyjä vaatteita tai suklaata. Jos lapsia haluaa, niin esim. Kampin ostari on paljon vaivattomampi paikka poimia oma pikkuritsa. Lähtee muutamien farkkujen hinnalla. Ja kertokaa, hyvät herrat, miksen saisi tunkea Laasasen perseeseen haravaa?

Jollei mikään estäisi -lainsäädäntö, välimatka jne - tai siis toisi seurauksia, tekisin sen ilolla ja pistäisin bmad: Oikeustajuni kuitenkin sanoo ainakin vähintään sen, että bmadille voisin jopa harkita pistäväni liukastetta, mutta Laasaselle ei armoa tipu. Runkku, sika ja vielä tyhmä - tai sitten aivan umpihullu.

Ja hulluhan voi haaveilla jopa siitä haravasta perseessä. Kummankin fantasiat toteutuisi ja voisin paljon paremmin -Laasanen ei ehkä voisi, mutta sillä ei ole niin väliä. Eihän niillä thaikuillakaan ole ihmisarvoa tms ja ihan palveluksen teette runnoessanne niiden pimpit kipeiksi ja kotiin tullaan tuliaisten kera: HIV, kuppa, tippuri, kirput,satiaiset, klamydia,kondylooma jne.

Mutta miehethän eivät laita vahinkoa kiertämään koskaan Henry L; " Jos globaalit pariutumismarkkinat todella avautuisivat, suomalaiset naiset joutuisivat armottomaan kilpailutilanteeseen. Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan. Monet suomalaiset naiset tuskin lähtisivät kilpailemaan mistään kauhean "palvelunaisen" roolista, vaan jättävät sen suosiolla muille jos jotkut siihen rooliin haluavat tarjoutua.

Tosin suomalaiset naiset kyllä myös siivoavat, laittavat ruokaa ja sekstaavat, mutta silleen "tavanomaiseen" tyyliin. Sitten ei auta kun ryhtyä lesboksi. Suomalainen mies ei paljoa vaadi verrattuna ulkomaalaiseen mieheen Huomenna Laasanen katuu kun kirjoittaa suomalaisten miesten lainvastaisesta -sekä oman että Thaimaan- toiminnasta näinkin ihailevaan sävyyn: Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä.

Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin. Siis ei tarvitse matkustaa Thaimaaseen saakka, ryhtykää huumekauppiaiksi, ne käsittääkseni kiertävät ne verot,saavat pimppaa ja ovat kovia jätkiä ja rikkaitakin vielä, ei kaiketi tarvi paljon vaivaa nähdä,kouluttautua tms. Siis jos hedonismi on jees,huorat on jees, raha on jees ja moraalilla ei ole paskaakaan väliä, niin miksei? Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli?

Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta. Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin. Kaikki suhteet eivät pääty eroon. Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni".

Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka. Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan? Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa.

Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei. Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi. Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi.

Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta! Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota. Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista. Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa.

Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin.

Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen. Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa. Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen.

Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti. Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen.

Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta. Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja.

Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet. Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli.

Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut. Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa. Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa.

Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,. Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla. Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä. Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut.

Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään. Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen. Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin.

Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan. Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim. Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin?

Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"? Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja! Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää.

Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle. Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa.

Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää.

Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran. Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään.

Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi. Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen. Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle.

Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen. Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan. Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa.

Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi.

Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään.

Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen. Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää.

Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut. Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä.

Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin. Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan. Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava.

Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,". Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla! Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään.

Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä. Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm.

Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne. Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi.

Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa. Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee.

Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii. Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta. Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta.

Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa. Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa.

Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa.

Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras. Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty". Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin.

Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän. Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan.

Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat. Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää.

Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö. Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen.

Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin. Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän.

Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla. Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta. Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset.

Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia.

Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee. Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön. Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä.

Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa? Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule. Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä? Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä.

Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on? Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin. Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi.

Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa. Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä.

Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen. Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa. No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin. Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä".

Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi.

Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain. Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat.

Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu. No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta.

Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu.

Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella. Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään!

En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin!

No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta. Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Juttelen guesthousen burmalaisen siivoojan kanssa. Kielimuuri on korkea, mutta tämä kertoo silti tarinansa.

Hän lähti burmasta kaksi vuotta aikaisemmin. Agentti kuljetti hänet viidakkopolkuja pitkin Thaimaahan. Matkan varrelle on rakennettu majojen verkosto, jonka suojissa tuhannet pakolaiset ruokailevat ja nukkuvat. Viidakosta matka jatkui pick upin lavalla Bangkokiin, missä varsinainen transaktio tapahtui. Thaimaassa on ihan oikeita orjamarkkinoita, joista käsin ostetaan vaimoja, kotiapulaisia ja ennen kaikkea prostituoituja. Onnekkaimmat pääsevät paratiisisaarille tai rikkaisiin perheisiin, onnettomimmat puolestaan ryöstöhintaan vankilaan verrattaviin olosuhteisiin paikallisiin bordelleihin tai pahimmassa tapaukseessa maantien varteen rekkamiesten iloksi.

Seksiturismi on iso muuttuja puhuttaessa prostituutiosta, mutta pelkkä jäävuoren huippu puhuttaessa ongelman mittasuhteista. Kaakkoisaasian kulttuureissa nainen on perinteisesti puhdas synnyttäjä, ei seksuaalinen olento.

Vaimon ei kuulu nauttia seksistä, joten mies täyttää halunsa muualla. Vaimo ei voi tälle mitään. Jokaiselle yhteiskuntaluokalle on bordellinsa. Köyhimmät käyvät halvimpien ja hylätyimpien asiakkaina. Rikkaat tilaavat tyttönsä suoraan huvilalle alá Berlusconi ja farangeille on rakennettu jättimaisia ulkoilmabordelleja kuten Pattaya ja Phuket.

Prostituutio on periaatteessa kaikissa Kaakkois-Aasian maissa lailla kiellettyä. Poliisi ja rajaviranomainen ovat kaupan kuten tytötkin. Korruptio on iso osa järjestelmää. Lopulta voitot kerää mafia ja mafian lahjomat virkamiehet, jotka kätkevät laittoman varallisuutensa veroparatiisien paperiholveihin.

Thaimaan turismista vastaavassa ministeriössä tiedetään tasan tarkkaan, mitä Pattayalla tapahtuu, ja prinssin kerrotaan olevan mukana hierontabisneksessä.

Huhuja, siillä kuningasinstituutiota ei arvostella. Huhut kertovat kuitenkin ongelman syvyydestä. Burman päässä ihmiskauppiailla a.

Olemme keskustelleet sikapetterin kanssa vajaan vartin ja tämä on aika valmista kamaa käyttämään väkivaltaa. Olen sen verran tujussa, että kerron äänekkäästi mielipiteeni petterin kaltaisista seksituristeista.

Kerron, että baarin työntekijät ovat joko Pohjois-Thaimaasta tai Burmasta. Kukaan ei väitä vastaan, koska tämä on fakta. Kerron, että he ovat lähteneet alalle melko vitun nuorina. Kukaan ei väitä vastaan koska fakta. Kerron, että provikat ovat pienet, asiakkaat harvassa ja tunnit hurjia. Kerron, että rahat lähetetään köyhyydessä elävälle perheelle. Kerron, että heillä kaikilla on lapsia. Kukaan ei väitä vastaan. On täysin selvää, kuka baarista kävelee. Maksava asiakas jää, ja jatkan matkaa.

Moni koettaa sulkea Aasiassa silmänsä prostituutiolta. Itsepetos on petoksista paras. Romanttinen idylli, paratiisi ilman käärmeitä. Tavallinen seksituristi on ihan kuin se tavallinen huumeturisti. Tavallinen seksituristi on sun broidi, isä, opettaja ja naapuri. On helppo uskotella, että tytöt ovat vapaaehtoisia ja saavat reilun korvauksen.

Vaikka näin olisikin, tuet kuitenkin järjestelmää, joka käyttää hyväkseen kaikista haavoittuvimpia ja heikoimpia. Ne kauhutarinat, joita prostituutiosta kulkee ja joilla en tässä nyt pahemmin jaksa jeesustella, juontavat juurensa samasta järjestelmästä, jota lomarahoillasi tuetaan. Näihin tarinoihin liittyy harvemmin happy endejä. Kun näet sen sedän kävelemässä kadulla sen vähän liian nuoren paikallisen kanssa, make the call.

Käräytä, äläkä sääli hetkeäkään. Prostituutiossa asiakas on ani harvoin uhri. Olen saapunut Ko Taolla omaa happy endingiäni varten.

Se matkustamisesta tämän kirjoituksen osalta. Palaan nyt rantabaariin ja unohdan Suomen olemassaolon. Aika vähän mielestäni moralisoin. Moni ajattelee, että seksibisnes on jotenkin luonnollista ja sen kritisointia kukkahattutätien moralisointia. Huomaa ettet edes ole perehtynyt asiaan, taisi olla 4 D dokkarit tietolähteinä. Katotaanpa tiedätkö oikeasti asioista, missä maissa on väkilukuun suhteutettuna eniten prostituoituja?

Autan sinua, se ei ole Thaimaa,;. Onneksi mua tulee Pattayan setämiehet korjaamaan. En taida puhua prostituoiduista väkilukuun suhteutettuna? Vai mistäköhän tällaista keksit? Jos huomasit, muta vituttaa aika paljon seksiturismi. Se vasta tekopyhää onkin. Tyylikäs teksti ja sai mut hahmottamaan tän seksiturismi-ilmiön ihan erilailla kokonaisuutena ku aiemmin.

Ei muuta kuin pää perseeseen, ettei tule "moralisoitua". Tietenkin palvelun pitää perustua molemminpuoleiseen yhteisymmärrykseen ja vapaaehtoisuuteen. Ympärillä olevat lieveilmiöt ja prostituoidun mahdollinen huono kohtelu jonkun muun kuin asiakkaan taholta ei varsinaisesti kuulu asiakkaalle. Toki asiakas voi siitä kantaa vastuuta, mutta ei länsimaissa kyllä kanneta mitään vastuuta kun ostetaan halpoja ananaksia tai lapsityövoimalla tehtyjä vaatteita.

Kun kyse on pildestä, niin ihmiset menevät sekaisin. Kuinka moni suomalainen käy töissä vapaaehtoisesti? Mietitkö aamulla miten saat perheesi ruokittua, lainat maksettua ja.. Se, että Suomessa on sosiaaliturva jonka varaan voi periaatteessa jättäytyä on maailmanlaajuisesti aivan poikkeuksellinen mahdollisuus. Ihmisillä ei yleisesti ole varaa valita käyvätkö he töissä vai eivät ja prosituutio on työtä siinä missä vessa siivoaminen, tajoilu ja muut työt.

Toki tämä ei suomalaiselle välttämättä helposti avaudu, kun heidät on jostain syystä kasvatettu halveksumaan tiettyjä töitä. Juuri tästä on kyse, vaikka järjestelmän hyötyjät väittävät vastaan. Täydet pisteet analyyttisestä otteesta, tässä on tajuttu asian laita pintaa syvemmältä. Suomessa se menee niin että jos haluat seksiä ostat ilmaisia drinkkejä. Thaimaassa se sama summa annetaan "taxirahana" aamusta. Monet baari mimmeistä ei edes juo juurikaan thaimaassa. Paljon mukavempaa herätä aamiaiseen kuin vieressä makaavaan krapulaiseen lahnaan.

Loistavasti kirjoitettu teksti, sai arvostamaan omaa toimistotyötään näin perjantaina puoli neljältäkin. Aihe on tabu ja siitä ei puhuta Thaimaan lomamatkan yhteydessä. Hyvä että keskustelua avataan ja puhutaan asioista niin kuin ne on. Mitä seuraisi, jos prostituutio loppuisi? Tämä ei tietenkään ole realistista, mutta voihan asiaa kuitenkin pohtia Osin oikeassa ja osin täysin jeesustelulinjoilla, siis tuon jutun kijoittaja.

Thaimaassakin nimittäin löytyy puoliprostuoituja, jotka tekevät sitä lähinnä huvikseen. Ja ne ovat aikuisia naisia, todennäköisesti vanhempia kuin tuo märkäkorvainen senttari, joka tuon jutun kirjoitti. Madridissa tapasin kerran nigerialaisen vähän yli kaksikymppisen tytön, joka päivysti Calle Monteralla.

Hän oli sitoututunut maksamaan 20 euroa tienaamalla sen Madridissa kadulla, että sai asianmukaiset oleskeluluvat ja lentoliput. Kun kysyin tytöltä, että tiesitkö mitä teet, niin vastaus oli kyllä. Hänen mukaansa sekin oli parempaa kuin nuorena naisena eläminen Nigeriassa.

Ihmiskauppa ei ole hyväksyttävää, mutta ympäri maailman tapaamistani "huorista" suurin osa on aivan jotain muuta kuin sen uhreja. Aivan tietoinen valinta heiltä itseltään. Suomestakin noita löytyy pilvin pimein. Sitä en kyllä ymmärrä, että kuka niistä suostuu jotain maksamaan.

Esim hieronta on samanlaista hyväksikäyttöä tuolla määritelmällä. Niin on kädetkin kiinni ihmisessä ja silti parturi leikkaa hiuksia ja hieroja hieroo selkää, eivätkä he edes saa nauttia seksistä työssään kun taas seksityöläisillä on vielä sekin etu hyvän rahallisen korvauksen lisäksi. Ihan hyvä kirjotus jossa oli paljon asiaa.

Yksi puoli tästä puuttuu kuitenkin täysin, eli "entä jos ei seksiturismia? Niinkuin itsekkin sanoit Thaimaan prostitioiduit on suurelta osin "vapaaehtoisia", eli köyhyyden siihen pakottamia.

Näillä tytöillä on vaihtoehtoina tehdä työtä baarissa, tai "baarissa" nelinkertaisella palkalla. Eli seksiturismin loppuminen ei olisi todellakaan mikään siunaus paikallisille ihmisille, jos muuten Thaimaan elintasoa ei saada nostettua. Seksituristit myös tuo paljon muutakin rahaa maahan kulutuksellaan.

Tämä kuitenkin pelkästään Thaimaan kohdalta, Kamdodzan etc. Niin ja ennenkuin joku kukkahattutäti hyökkää kimppuun niin en tässä mitenkään yritä puolustella omia tekemisiäni. Itse en ole usealla Thaimaan reissullani koskenut kertaakaan maksulliseen naiseen, enkä näin todennäköisesti tule tekemään jatkossakaan. Minään sairaana riistäjänä en silti itseäni pitäisi vaikka joskus näin erehtyisinkin tekemään.

Tosta että Thaimaan seksiturismi on jotenkin "vaiettu" asia oon täysin eri mieltä. Sairasta ettei suomalainen miehet voi oikeesti lähtee Thaimaaseen ilman puolisoita, ilman että jokainen kommentti matkaan liittyen on jotain tasoa "sitä lähetään sit vähän panee ladyboyta, heh heh heh".

Thaimaa on loistava paikka myös muille kuin "sikapettereille". Kaiken maailman asioita täälläkin pyöritellään. Jos oisit oikeesti halunnut auttaa noita tyttöjä niin oisit pistäny oman tavars tiskiin nii ois tytöt säästyny tai vaihtoehtosesti jakanu rahaa niille niin paljon ettei tarttis enää harrastaa tuota kylläkin inhottavaa ammattia.

Danzig, niinhän jokainen prostituoitu sanoo. Vapaaehtoiset koska se on totta, ihmiskaupan uhrit koska muuten tulee turpiin. Uskottavimmat esitykset tulevat ihmiskaupan uhreilta, koska henki voi mennä jos asiakas alkaa epäillä ja yrittää "auttaa". Löytyykö arvon anonyymiltä omakohtaistakin kokemusta tuosta asiasta? Väitän, että ei löydy, vaan kuulut niihin pohjoismaalaisiin jeesusteleviin kermapeppuihin, jotka eivät oikeasta maailmasta mitään tiedä.

Samaa kastia kuin tuon jutun kirjoittaja, joka on luultavasti joku halpisreppumatkalainen 20 euron päiväbudjetilla ja leikkii maailmanmiestä. Taisin tuossa aiemmin mainita, että niitä "ihmiskaupan" uhreja löytyy paljon myös niitä, jotka suostuvat siihen täysin omasta halustaan. Hitonmoista riistämistähän se on, mutta jos siihen itse lähtee niin voi voi. Eri asia on sitten nämä, jotka oikeasti ovat sen uhreja.

Madridin poliisi paljasti pari romanialaisten pyörittämää rengasta, joissa todella oli kyse ihmiskaupasta ja paljon muustakin. Mutta sielläkin sen uhrit kyllä tunnistaa hyvin helposti ja niihin en koskisi pitkällä tikullakaan. Mutta menes kysymään muilta katuhoratsuilta, että oletteko ihmiskaupan uhreja. Vastaus on yleensä räkäinen nauru päin naamaa. Suomesta sosiaaliturva ja opintotuet pois, niin eiköhän sinunkaltaisesi jeesustelijat hiljene.

Pari vuotta thaimaassa asuneena en ole yhteenkään edes vähän viittaavaan tapaukseen törmännyt jossa tyttö olisi uhri, useita tyttöjä tunnen jotka tekee kuukaudessa melkein keskivertovuosipalkan. Tekee normaaleja juttuja ja lähettää vanhemmille rahaa paljon paremmalla elintasolla kuin missään muussa hommassa. Voi olla riistoa muissakin ammateissa kuka henkilö teki t-paitasi? Seksuaalisuus on niin vahva osa ihmisen kokonaisolemusta, että siihen orjuuttaminen on kuitenkin paljon täysipainoisempaa.

Danzig42 näyttää juurikin kuvaan sopivalta "sikapetteriltä". Osuiko kirjoitus liian lähelle? Sinulla on poikaseni vielä niin paljon opittavaa, toivottavasti et kuole ennen kuin ymmärrät olevasi hyvin väärässä.

Onhan aloittajakin ihan poikanen vielä, ja unelmoi ihanan viattomasta maailmasta. Mutta yhtä sivistymätöntä, mautonta ja ala-arvoista potaskaa kuin Danzing jo kirjailikin ei usein näe. Danzig, kuvittele itsesi lapsuutesi menettäneeksi nigerialaistytöksi. Ja vaikka toki olisi ihanaa ajatella että tytöt saavat itse pitää rahansa kuten Suomessa satunnaiset köyhät alaa "harrastavat" opiskelijaneidit, niin mietihän uudelleen Ja jollekin toiselle anolle.

Etkö tosiaan huomaa eroa kampaajan tai prostituoidun työnkuvan välillä. Onhan se hieman eri asia antaa iljettävän ihmisluopion työnnellä puolivelttoa mulkkuuan sisääsi ja esittää nauttivasi siitä kuin rupatella niitä näitä puhtaita hiuksia leikellessä Minä en kyllä ikinä ole naiselle joutunut mitään ostamaan, enkä aiokaan.

Eivätkä nykyiset naiseni tuloillaan ja ylpeydessään minun mitään heille antaisikaan varmaan hankkia, mutta eipä ole myöskään sinkkuaikoina tarvinnut drinkkejä tytöille ostella. Kyllä sinäkin Danzig varmaan joskus alat elämään Elämää tässä Maailmassa.

Se, mikä näkyy turisteille, on tuo ns "siisti" osuus. Paikallisille tarkoitetut bordellit ovat osaksi juurikin noita kalteroituja bordelleja, joihin joutuvat kaikista huono-osaisimmat, tai muualle kelpaamattomat vuotiaat. Osa heistä joutuu vastaanottamaan kymmeniä asiakkaita päivässä. Ja vaikka seksibisnes pyörii Thaimaassa ilman ihmiskauppaakin, se ei todellakaan tarkoita, etteikö ihmiskauppaa tapahtuisi.

Sitä tapahtuu valtavasti maan sisällä sekä yli rajojen. Miehen näkökulmasta voi kampaajan ja prostituoidun eroa valottaa vaikka näin: Hän on hieman väsynyt. Kaikkien kymmenen miehen hien ja eritteiden tuoksu. Päätökseni olla matkustamatta koskaan Thaimaaseen vahvistui taas. Huoria on kaikkialla mutta joka paikassa ei ole lapsiprostituoituja, tai ainakaan pikkulasten panemista ei pidetä normitouhuna.

Onneksi nykyään Suomenkin poliisi tekee jo yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa pahimpien pedareitten nappaamiseksi. Yksi suomalainen seksimatkailijahan jäi kiinni vuotiaiden paneskelusta.

Toivottavasti jäi Thaimaseen vankilaan ettei tuotu Suomeen täysihoitoon. Tosin Suomesta ei tarvi lähteä kovin kauas nähdäkseen ihmiskauppaa, ja on sitä ihan Suomessakin. Suomalaiset kansalaiset ja viranomaiset osaa vetää laput silmille sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sit välillä vaan kohutaan kun suomalaista "tavallista" miestä on maksanut mafiosolle päästäkseen raiskaamaan vammaisen teinitytön. Mitä tuomioita raiskaajat eivät tietenkään saaneet. Parittaja kai sai jonkun pilipalituomion. Kyllä minunkin aivoni ovat mitä suurimmassa määrin kiinni minussa. Silti myyn niitä ihan härskisti työnantajalleni arkisin klo.

Seksuaalisuus on yksi suurimmista asioista minuudessa. Siksi aina kun pillu on kaupan, on myös nainen vaarassa menettää koko seksuaalisuutensa. Voisin myydäkin, mutta teen tällä hetkellä muita hommia. Kameran takana soriseva Haapman on gonzo-journalistin irvikuva. Hän kyselee kysymyksiä, jotka eivät kiinnosta ketään, ja joista ei meinaa saada selvää. Tämä voisi olla ihan hauskaa, mutta tässä tapauksessa se ei sitä ole. Seksiturismia harrastavien sielunmaiseman luotaaminen voisi olla mielenkiintoista, mutta sitä se ei tässä tapauksessa ole.

Tämä kuvakollaasi ei vaan pääse sinne asti. Yksi videon hahmoista on rasistinen sovinisti Ari , joka on innostunut leidareista. Ari on hyvä esimerkki syvästä häpeän kierteestä, jota Turistit-dokkari ruokkii. Dokkaristi ja katsoja halveksuu Aria, Ari halveksuu suomalaista yhteiskuntaa, suomalaisia naisia ja thaimaalaisia naisia.

Jälkikäteen kaikkia hävettää, tai ainakin sietäisi hävettää. Pahoittelen, että ylipäätään kirjoitin jutun koko paskasta. Karmeeta sontaahan toi oli, mut tuli hyppimäl katteltua. Aika sairaan hyvän näkösiä jotkut noista Ladyboista kyllä. Bi-curiosity kasvais kummasti semmosen kohdatessa ;.

Vissiin ainakin on kiinnostanut jos yli 50 katsonut viikossa. Itse kuullut että tämän jutun kirjoittaja panee miehiä niin eikö sekin ole kauheaa? Tämä juttu on yhtä vihapuhetta ja homokammoisuutta jos vihataan leidareita.

Panu Jansson miksi vihaatte leidareita jos pidätte itse miehistä? Aika harva muuten tietää että Haapman on myös perustanut Brand mallitoimiston mikä kilpailee tällä hetkellä Paparazzin kanssa suomen ykkös mallitoimiston tittelistä. Visa on kovin jätkä ikinä! Arilla on asenne kohdillaan. Janne on hippi ja Atte sekoili muuten vain. Panu pitääkö kaikki ottaa niin tosissaan -. Postasin eilen kommentin nimimerkillä ulosottomies klo Taitaapa olla herra Haapman asialla.

Keksisi nyt edes oman nimimerkin, perkele. Taidan ollakkin aika outo kaveri? Kasvaako karvoja käteen jos runkkaa? Älä nyt nimimerkkivaras Haapman suutu. Kuuntele musiikkia niin rentoudut. Dokumentti nähtävissä muuten Youtubessa: Miksi City ei tee juttua tosta Haapmannista? Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta persoonalta tai persoonilta! Tekstistäsi, Panu, paistaa läpi kammo seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Dokumentissa ei ole mitään häpeällistä, enemmänkin siinä että SINÄ olet niin kiivasti takertunut juuri leidareihin. Läpi paistaa myös länsimaisten uskontojen tartuttama kammo homoseksuaalisuutta- ja muita seksuaalivähemmistöjä kohtaan, kuten myös kulttuurimme yleinen toisia väheksyvä ja leimaava asenne.

: Thaimaa huorat city treffit

SAINT PETERSBURG RUSSIA ESCORTS S IN FINLAND 257
Web chat porno hieronta itäkeskus Escort service suomi escort helsinki
Thaimaa huorat city treffit Eroottinen novelli free seksi
PORI SUOMI STRIPTEASE TALLINN Girl on girl sex seksiseuraa lappi
Czech escorts online chat Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. Länkkäreille on kivoja paikkoja. Silloin teiltä kyllä saa, kun teitä lähestytään. Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin. Täydet pisteet analyyttisestä otteesta, tässä on tajuttu asian laita pintaa syvemmältä.
thaimaa huorat city treffit

1 thoughts on “Thaimaa huorat city treffit”

  1. thaimaa huorat city treffit says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *