Menu

Vw perspano sihteeriopis

Yhtiötä vastaan on käynnistetty rikostutkimukset sekä Yhdysvalloissa että Saksassa. Euroopassa päästöhuijaus koskee ainakin 1,2-, 1,6- ja 2,0-litraisia dieselmoottoreita.

Kaikkiaan ohjelma on asennettu 1,2 miljoonaan Skodaan. Ohjelmisto on asennettu Seatiin. Yhtiö on vetänyt Porsche Cayenne -katumaasturinsa pois myynnistä Pohjois-Amerikassa. Päätös koskee dieselmoottorilla varustettuja vuosien — Cayenne-malleja. Konsernin toimitusjohtajaksi tuli Winterkornin jouduttua eroamaan Matthias Müller. Jo aiemmin oli Ferdinand Piech menettänyt konsernin hallituksen puheenjohtajan paikan valtataistelun seurauksena, mutta hän on yhä vaikutusvaltainen Porsche-Pier-suvun edustajana.

Päästöhuijaus koskee myös Volkswagen konsernin bensiiniautoja. Volkswagenin mukaan autojen hiilidioksidipäästöt ja kulutus on ilmoitettu liian mataliksi.

Yhtiön mukaan ne koskevat aiemmin ilmoitettujen 11 miljoonan ajoneuvon lisäksi autoa. Kyseisiä autoja on yli Näitä ovat muun muassa 1,0-, 1,2-, 1,4-, 1,8- ja 2,0 litran moottorit. Volkswagen Commercial Vehicles  · Scania Kansainväliset yhtiöt: Volkswagen Group of America, Inc. Amarok  · Caddy  · Crafter  · Transporter. Tämä artikkeli käsittelee automerkkiä. Koko konsernista kertoo Volkswagen Group.

Volkswagen Kuplan historiikki Volkswagen. Volkswagen — Kuplan aikakausi , s. Autoalan Keskusliitto ry ja Autotuojat ry, Suomen henkilöautot , s. Kustannus Oy Autotekniikka, Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Volkswagen.

Volkswagen Groupin Volkswagen Aktiengesellschaft yhtiöt, tytäryhtiöt, tuotemerkit. Tietolaatikon nimi-parametri ei vastaa Wikidatassa olevaa nimeä Talouteen liittyvät artikkelit Lähteettömät artikkelit Korjattavat sivut Seulonnan keskeiset artikkelit. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Muissa hankkeissa Wikimedia Commons. Sivua on viimeksi muutettu Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki. Wolfsburg , Ala-Saksi , Saksa. Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä.

Voit lisätä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitä ne ohjeen mukaan. Tätä artikkelia tai sen osaa on pyydetty parannettavaksi, koska se ei täytä Wikipedian laatuvaatimuksia. Voit auttaa Wikipediaa parantamalla artikkelia tai merkitsemällä ongelmat tarkemmin. Lisää tietoa saattaa olla keskustelusivulla. Voisi siirtää erilliselle sivulle.

Täällä tuli esitellä malleja yleisellä tasolla leipätekstin muodossa. Huomionarvoista sisarmerkin vastaavat mallit. Erittäin pienet autot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Pienet autot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ].

Espanja Intia Etelä-Afrikka Venäjä. Alempi keskiluokka [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Yhteensä 21   kappaleella maailman eniten valmistettu automalli, pääasialliset valmistusmaat Saksa ja Meksiko. Suomessa Wihuri-yhtymä kokosi 50 Kuplavolkkaria, jotka myytiin Suomessa Volkswagenilla yhden markan voitolla. Ensimmäinen Golf, joka oli saatavana farmariversiona. Saksa Meksiko nimellä Jetta. Ylempi keskiluokka [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Saksa Intia Angola Ukraina. Edustusautot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ].

Coupét ja cabrioletit [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Pienpakettiautot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Pakettiautot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Lava-autot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Jugoslavia — Yhdysvallat — Pientila-autot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ].

Perustuu Foxiin , myydään Brasiliassa nimellä SpaceFox. Tila-autot [ muokkaa muokkaa wikitekstiä ]. Asia on tarkastettu aidolta espanjalaiselta. Nestle yritti aikoinaan myydä Afrikassa vauvanruokapurkkeja, joihin oli painettu vauvan kuva eikettiin. Ne eivät käyneet kaupaksi. Syy oli siinä, että Afrikassa on tapana laittaa ruokapurkkeihin kuva siitä raaka-aineesta, mistä ruoka on valmistettu.

Eipä suomalainen rapea näkkileipäkään, tuotenimeltään Rape, saanut suurta menestystä englannin kielisissä maissa. Jopa Astrid Thorskin on salakuljettanut sitä Suomeen. Rape on englantia ja tarkoittaa raiskausta. Toyota Anal on kova sana.

Tuon täytyy olla Eino Pillun sukua! Nobelin kirjallisuuspalkinnon voitti Saint-John Perse. Ladaa myydään Suomessa Ladana? Missä meillä Suomessa pidetään heiniä talvella? Näin pääsiäisenä ei sovi unohtaa paskaa: Tiedän että tämä on ikivanha juttu, mutta kaveri linkitti tuon mulle vasta tänään ja pakko sanoa ettei kaikkea pidä uskoa. Jos autoa oikeasti oltais myyty "Perspano" nimellä missään maassa niin siitä kyllä löytyisi reilusti enemmän google tuloksia. Selvä johtolanka oli jo se että kuvan autossa on suomalainen rekkari joten omistaja on selvästi itse muodostanut sanan autonsa taakse.

Olet ensimmäinen, joka tajusi. Jotenkin toisinhan se on ilmaistava. Kännyköitä joutuvat poistamaan alapäästä, värinähälytys tuntuu varmaan hyvältä. Olisipa ylimääräistä rahaa niin ostaisin Perspanon. Ei turhan vakaville kuskeille. Tahaton huumori on parasta laatua. Jossain kotimaisessa autolehdessä kerrottiin aikoinaan Toyotalla olleen mallisarja "Vittu". Hyvä juttu, mutta vitsi Olisi kuvan levitykseen laittanut edes leikannut suomalaisen rekkarin kuvasta pois, niin voisi mennä läpi.

Eli tuo on mallinimi on koottu jostain tavaratalosta ostetuilla liimakirjaimilla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Auto nimeltä Perspano. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Vw perspano sihteeriopis -

Vuonna Porsche solmi Saksan autoteollisuusliiton kanssa sopimuksen Volkswagenin eli kansanauton kehittämisestä. Autouutuudesta käytettiin parin ensimmäisen vuoden ajan nimitystä Kansanauto. Eli tuo on mallinimi on koottu jostain tavaratalosta ostetuilla liimakirjaimilla. Halvimpana Gripeneitä voi myös ostaa enemmän. Volkswagenin mukaan autojen hiilidioksidipäästöt ja kulutus on ilmoitettu liian mataliksi.

Kaupungissa ollut Volkswagen-tehdas toimi vielä sodan lopulla englantilaisten joukkojen ajoneuvokorjaamona. Tehdas aloitti sodan jälkeen englantilaisten toimesta uudelleen VW kuplan valmistuksen. Hitlerin aikana säästämisohjelmassa mukana olleille maksettiin korvaus, ja lukuisa määrä sodan aikana tuotettuja Volkswagen Kübelwageneita ja Schwimmwageneita muutettiin Kupla-malleiksi vaihtamalla niihin tehtaalla kori.

Vuonna kupla-mallista tuli historian myydyin automalli sen ohittaessa Fordin T-mallin. Pahoissa talousvaikeuksissa ollut Volkswagen esitteli uuden automallinsa Golfin vuonna Auto poikkesi tehtaan aikaisemmasta tuotannosta huomattavasti sillä siinä oli nestejäähdytteinen rivimoottori poikittain edessä ja etuveto.

Vuotta aikaisemmin yhtiö oli jo esitellyt vastaavantyyppisen suuremman mallin Passatin, mutta Golfista tuli myyntimenestys. Kuudenteen sukupolveen ehtinyttä Golfia on valmistettu jo yli 25 miljoonaa kappaletta. Vuonna Volkswagen solmi yhteistyösopimuksen espanjalaisen Seatin kanssa. Myöhemmin se siirtyi kokonaan Volkswagenin emoyhtiön Volkswagen Groupin alaisuuteen.

Vuonna Volkswagen esitteli uuden Kuplan — New Beetlen. Vuonna valmistettiin viimeinen vanhanaikainen kupla Meksikossa. Pian tämän jälkeen Volkswagen Golf ohitti kuplan valmistusmäärissä. Vuonna Volkswagen palasi aiempaan käytäntöönsä nimetä sedan-mallinen Golf Jetaksi , sen oltua välillä Vento ja sitten Bora. Vuodesta lähtien Jetta eriytettiin omaksi mallikseen eikä se perustu enää Golfiin. Ensimmäisenä maahantuojana oli Autola Oy ja ensimmäiset sen maahantuomat 12 Volkswagen Kuplaa luovutettiin uusille omistajilleen Helsingin Senaatintorilla 9.

Autouutuudesta käytettiin parin ensimmäisen vuoden ajan nimitystä Kansanauto. Vuonna Autola aloitti Volkswagenin ohella brittiläisen Rootes-yhtymän valmistamien Hillman -, Sunbeam - ja Commer -autojen tuonnin ja vuonna mukaan tuli vielä alankomaalainen DAF.

Autola Oy liitettiin Wihuri -yhtymään vuonna Henkilöautojen tuontisäännöstely päättyi Suomessa vuonna , mikä tiesi hyviä aikoja Volkswagenille. Vuonna Suomessa rekisteröitiin ensimmäisen kerran yli   uutta henkilöautoa. Volkswagen Kupla muodosti tästä määrästä yksinään lähes viidenneksen runsaalla 17  kappaleella huolimatta siitä, että kyseessä oli jo melko vanhanaikainen ja suorituskyvyltään vaatimaton auto ja että Volkswagen oli esitellyt sen ohella jo muitakin henkilöautomalleja.

Samaan aikaan Volkswagen Transporter oli Suomen toiseksi ostetuin pakettiauto Ford Transitin jälkeen. Vuosina — Wihurin Heinolan tehtaassa koottiin yhteensä 48 Volkswagen Kuplaa, millä Wihuri osallistui tuolloin ajankohtaiseen keskusteluun suomalaisesta henkilöautotuotannosta.

Vanhojen ilmajäähdytteisten ja takavetoisten mallien tilalle esiteltiin uudet vesijäähdytteiset ja etuvetoiset mallit. Audi tuli Volkswagenin rinnalle Wihuri Oy: Volkswagenin uusiksi päämalleiksi tulivat vuonna esitelty Passat ja vuoden uutuus Golf, joiden myyntimäärät eivät kuitenkaan yhdessäkään nousseet lähellekään aikaisempia Kuplan suosiolukuja.

Vuoden lopussa Fiat oli ohittanut Volkswagenin Suomen suosituimpana henkilöautomerkkinä, ja Volkswagen-henkilöautoja oli rekisterissä noin   kappaletta, mikä oli vain hieman enemmän kuin kolmantena olleen Toyotan määrä. Seuraavana vuonna yrityksen nimi muutettiin VV-Auto Oy: Yleisimmät henkilöautomallit olivat Golf 59  kappaletta , Passat 28  , Polo 27  , Jetta 17  , Vento 14  ja Kupla 12  Transporter-pakettiautoja oli rekisterissä 26  kappaletta.

Volkswagen palkittiin Auto Bild -lehden tekemän Palvelu 1 -ostotutkimus kategoriassa Paras palvelu. Perustelujen mukaan Volkswagen on "yleisvoittaja, joka on kokonaisuutena parhaiten uuden auton ostajaa palveleva automerkki vuonna Vuonna ja samaisen tunnustuksen sai Volkswagen Golf.

Yhdysvalloissa paljastuneessa Volkswagen-dieselautojen päästöhuijauksessa oli kyse autoon asennetusta tietokoneohjelmasta, joka mittaustilanteessa alentaa moottorin päästöjä ja myrkyllisiä kaasuja. Autojen päästöt olivat todellisuudessa kertaa ilmoitettuja suuremmat. Viranomaiset eri puolilla maailmaa ilmoittivat aloittaneensa tutkimukset päästöhuijauslaitteista ja uhkasivat yhtiötä oikeustoimilla. Yhtiötä vastaan on käynnistetty rikostutkimukset sekä Yhdysvalloissa että Saksassa.

Euroopassa päästöhuijaus koskee ainakin 1,2-, 1,6- ja 2,0-litraisia dieselmoottoreita. Kaikkiaan ohjelma on asennettu 1,2 miljoonaan Skodaan. Ohjelmisto on asennettu Seatiin. Yhtiö on vetänyt Porsche Cayenne -katumaasturinsa pois myynnistä Pohjois-Amerikassa. Päätös koskee dieselmoottorilla varustettuja vuosien — Cayenne-malleja.

Konsernin toimitusjohtajaksi tuli Winterkornin jouduttua eroamaan Matthias Müller. Jo aiemmin oli Ferdinand Piech menettänyt konsernin hallituksen puheenjohtajan paikan valtataistelun seurauksena, mutta hän on yhä vaikutusvaltainen Porsche-Pier-suvun edustajana. Päästöhuijaus koskee myös Volkswagen konsernin bensiiniautoja. Volkswagenin mukaan autojen hiilidioksidipäästöt ja kulutus on ilmoitettu liian mataliksi. Yhtiön mukaan ne koskevat aiemmin ilmoitettujen 11 miljoonan ajoneuvon lisäksi autoa.

Kyseisiä autoja on yli Näitä ovat muun muassa 1,0-, 1,2-, 1,4-, 1,8- ja 2,0 litran moottorit. Volkswagen Commercial Vehicles  · Scania Kansainväliset yhtiöt: Volkswagen Group of America, Inc. Amarok  · Caddy  · Crafter  · Transporter. Tämä artikkeli käsittelee automerkkiä. Koko konsernista kertoo Volkswagen Group. Volkswagen Kuplan historiikki Volkswagen. Volkswagen — Kuplan aikakausi , s. Autoalan Keskusliitto ry ja Autotuojat ry, Gripenit tekee paljon vaativampia liikkeitä ja nopeammin.

Liekö sitten kyse lentäjän taidoista ja ohjelmasta vai onko kone niin paljon parempi. Olisi mukava nähdä muidenkin tarjolla olevien koneiden videot, ei taida olla netissä. Jos toinen moottori hajoaa, ei pääse vihollista karkuun kuitenkaan. Rauhan aikana voi saada koneen tuotua useammin ehjänä maahan, mutta harvinaisiahan moottoririkot ovat. Halvimpana Gripeneitä voi myös ostaa enemmän.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Yhteiskunta Maailman menoa Auto nimeltä Perspano. Espanjassa myydään Volkswagen Transporteria nimellä Volkswagen Perspano: Meksikossa yritettiin aikoinaan kaupitella autoa nimeltä Chevrolet Nova, mutta se ei käynyt kaupaksi, koska siellä puhutaan espanjaa, ja "No va" tarkoittaa siellä "Ei liiku".

Honda Fitta kohtasi vaikeuksia Ruotsissa, koska fitta tarkoittaa ruotsiksi vittua: Eestissä taas Saab Talladega, joka on nimetty Talladegan kilpa-ajoradan mukaan, ei saanut suurtakaan suosiota.

Talladega on eestiksi "kengänpohjien kanssa". Jas Gripenit hakkaa Hornetit Katsokaahan nuo videot lentonäytöksestä. Muissakin tuotteissa sama ongelma kun niitä markkinoidaan kansainvälisesti. Pajero ei tarkoita mulkkua, vaan runkkaria. Asia on tarkastettu aidolta espanjalaiselta. Nestle yritti aikoinaan myydä Afrikassa vauvanruokapurkkeja, joihin oli painettu vauvan kuva eikettiin. Ne eivät käyneet kaupaksi. Syy oli siinä, että Afrikassa on tapana laittaa ruokapurkkeihin kuva siitä raaka-aineesta, mistä ruoka on valmistettu.

Eipä suomalainen rapea näkkileipäkään, tuotenimeltään Rape, saanut suurta menestystä englannin kielisissä maissa. Jopa Astrid Thorskin on salakuljettanut sitä Suomeen. Rape on englantia ja tarkoittaa raiskausta. Toyota Anal on kova sana. Tuon täytyy olla Eino Pillun sukua! Nobelin kirjallisuuspalkinnon voitti Saint-John Perse. Ladaa myydään Suomessa Ladana? Missä meillä Suomessa pidetään heiniä talvella?

Näin pääsiäisenä ei sovi unohtaa paskaa: Tiedän että tämä on ikivanha juttu, mutta kaveri linkitti tuon mulle vasta tänään ja pakko sanoa ettei kaikkea pidä uskoa. Jos autoa oikeasti oltais myyty "Perspano" nimellä missään maassa niin siitä kyllä löytyisi reilusti enemmän google tuloksia.

Selvä johtolanka oli jo se että kuvan autossa on suomalainen rekkari joten omistaja on selvästi itse muodostanut sanan autonsa taakse.

3 thoughts on “Vw perspano sihteeriopis”

  1. vw perspano sihteeriopis says:

    -

  2. vw perspano sihteeriopis says:

    -

  3. vw perspano sihteeriopis says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *