Menu

Tuhmat tarinat se on suihinotto

tuhmat tarinat se on suihinotto

Katsoin häntä intensiivisesti silmiin kuin pyytääkseni lupaa sille mitä aioin tehdä. Sitten käänsin pääni alaspäin ja annoin kevyen suukon terskan päähän. Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään. Aloin hitaasti nuolla hänen kalunsa vartta tyvestä kärkeen käyttäen runsaasti sylkeä, jotta kosketus tuntuisi entistä liukkaammalta, kun pääsisin tositoimiin. Nuolin jokapuolelta, kunnes kieleni pysähtyi terskan juurelle. Aloin lipoa varren ja terskan välissä olevaa herkkää kohtaa kieleni kärjellä.

Hetken sitä tehtyäni nuolaisin touhutipat, joiden suolainen maku sai minut kiihottumaan ja himoitsemaan koko kalua suuhuni entistä enemmän. Suutelin kuitenkin vielä pelkästään terskaa ja välillä pyöritin kieltäni sen ympärillä. Tässä vaiheessa mies alkoi jo huokailla ja nostin katseeni ylöspäin.

Katseellani viestitin nauttivani touhusta vähintään yhtä paljon kuin hänkin. Mies yritti työntää kaluaan syvemmälle suuhuni, mutta hieman kiusoitellakseni en ottanut sitä vielä, vaan leikittelin edelleen terskalla.

Kiedoin sormeni elimen ympärille ja miehen yllätykseksi imaisin sen niin syvälle kurkkuuni kuin onnistuin saamaan ja vedin sen hyvin hitaasti ja nautiskellen ulos. Toistin tämän vielä muutamaan kertaan piinaavan hitaasti. Tämän jälkeen aloitin rytmikään suihinoton. Imin ahnaasti välillä nopeampaa, välillä hieman hitaampaa. Miehen huohotus kuulosti uskomattoman ihanalta ja sai minut imemään entistä himokkaammin.

Välillä katsoin kuinka hänen kasvonsa paljastivat nautinnon, jonka minä hänelle tuotin. Tunsin entistä suurempaa poltetta pillussani ja tiesin sen olevan jo todella märkä. En halunnut jättää hänen pallejaan huomiotta, vaan hetkeksi irroittauduin hänen miehekkäästä sauvastaan ja kumarruin nuolemaan palleja. Nuolin niitä kauttaaltaan ja hellästi näykin niitä huulillani. Samalla runkkailin häntä hiljaa. Nuolaisin pitkän vedon aina palleista terskaan saakka ja upotin kullin jälleen kuumaan suuhuni.

Mietin miltä hänestä mahtaakaan näyttää, kun punaiset huuleni liikkuvat hänen kalunsa ympärillä. Runkkasin häntä välillä imemiseni tahtiin. Pilluni tuntui sykkivän hurjan kiihotuksen vallassa. Olisin varmasti lauennut, jos joku olisi vain hipaissutkin sitä. Halusin kuitenkin keskittyä nyt tuottamaan tälle upealle urokselle parhaimman nautinnon minkä osaan. Mies alkoi huohottaa yhä äänekkäämmin ja ei aikaakaan, kun tunsin kullin nytkähtävän suussani.

Annoin hänen päästää ensimmäisen ruiskauksen kuumaa spermaa suoraan kurkkuuni. Pian hän suihki sitä lisää karjahdusten säestämänä ja nielin hänen nesteitään minkä kerkesin. Oli ihana tuntea miten tuo komea elin kouristeli suussani. Ihan kaikkea spermaa en onnistunut nielemään, vaan osa jäi suupielilleni.

Katsoin häntä ylöspäin ja pyyhäisin hitaasti sormellani spermat poskiltani ja imaisin ne sormestani viekoittelevasti. Halusin vielä antaa sopivan päätöksen sessiolle ja nuolin hänen orgasmin jäljiltä herkän kalunsa kauttaaltaan putipuhtaaksi. Pidin vielä raukeaa kalua hetken suussani ja ajattelin miten ihanaa olikaan, että sain tilaisuuden antaa hänelle tyydytystä. Nousin ja kävelin ovelle. Mies katsoi minua ehkä vieläkin hieman hämmentyneenä tapahtuneesta. Tiesin kuitenkin, että tämä ei tulisi jäämään viimeiseksi yhteiseksi hetkeksemme.

Iskin silmää ja poistuin nopeasti huoneesta. En tiedä onko tarina hieman hölmö, koska sisälsi vain suihinottoa. Haaveilen kuitenkin siitä itse hyvin paljon ja tämä oli ensimmäinen tarinani. Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään kaveri siis on ollut koko päivän töissä ja siis ennen neljää vetää käteen ja sillä on siis muka puhdas muna vidud tiedän nimittäin kokemuksesta että kun koko päivän kuseskelee töissä ja sitten 4 nurkilla vetää käteen niin se kusisen munan haju vaan voimistuu ja siihen tulee ripaus paskan hajua myös persuksista kulli liukuu tosiaan koska siinä on sellanen sissijuustkerros päällä urella höystettynä ja haluasin kyllä nähdä sellasen akan joka sitä imis.

Kirjoitat juuri siitä mistä itse haluat, ja aina löytyy porukkaa jotka ei tykkää, ja toiset jotka tykkäävät. Unelmoin juuri vastaavasta, nainen minihameessa saappaat jalassa yllättää huoneeseen ja päättäkin sumeilematta polvistua eteen ja ottaa mitä haluaa, ja vielä jurikin noin, tietäen kuinka paljon nautintoa tuottaa ja melkeinpä kiusallaan sen tekee: Haaveilen minäkin siitä hyvin paljon, toisaalta se ei varmaan yllätys ole kun mies olen että sitä haaveissa haluaisi Hei Minulle on käynyt kutakuinkin tarinan mukaan yli 20 v sitten.

Päästän irti ja suutelen leukaasi painaen sormenpäitäni hieman boksereidesi sisään. Ohjaat käsilläsi käsiäni alemmas, mutta vastustelen. Vien käteni selkääsi vasten ja en kosketa lähellekkään boksereitasi.

Olet hieman pettyneen näköinen, mutta tiedät saavasi tänä iltana sitä mitä toivoitkin. Polvistun jälleen eteesi ja suutelen elintäsi housujesi päälle. En tahdo enää kiduttaa sinua, alan laskea boksereitasi hitaasti alemmas. Suutelen karvavanaa joka paljastuu koko ajan enemmän, pian suudelma osuu elimesi juureen. Katson ylöspäin, silmäsi ovat suljetut ja puret huultasi. Annan alushousujekin valua alas lihaksikkaita reisiäsi myöden, sitten siirryn hieman.

Lasket alushoususi nilkkoihin ja heität nekin syrjään. Muutaman askeleen päässä on sinua houkutteleva pehmeä nojatuoli. Siirryt sen viereen, istuudut ja työnnät lantiotasi eteenpäin. Asettelen itseni jalkojesi väliin ja sinä suljet silmät ja nojaat selkänojaan odottaen mitä tuleman pitää. Annan kynsieni upota reisiesi ihoa vasten ja alan suutelemaan sisäreisiäsi.

Hiukseni hipaisevat uljaana pystyssä seisovaa peistäsi. Suudelmat jatkuvat aina kalusi juureen saakka. Sitten ne jatkaa matkaa toista reittä pitkin. Sitten suudelmia tummalle karvoituksellesi. Nautin joka hetkestä, tiedän entuudestaan miltä maistut, tiedän miltä tunnut, tiedän mitä tahdot. Nuolaisen huuliani ja suutelen paljastunutta terskaasi. Värähdät ja kuulen huokaisun.

Siirryn taas reisillesi ja annan märkiä suudelmia kiveksillesi. Siirrän käteni kiveksillesi ja katselen kuinka pitkät punaiseksi maalatut kynteni hyväilevät herkkää ihoasi kiveksien pinnalla kuin aaveet. Hengityksesi kiihtyy ja annat käsiesi puristua sohvan käsinojia vasten.

Työnnät lantiotasi minua kohden ja saan upean elimesi ihan kasvojeni lähettyville. En enää voi vastustaa kiusausta vaan teen sen mitä viimeisen tunnin olen ollut aloittamassa. Annan punertavan terskasi lipua huulieni välistä kuumaan suuhuni. Suljen silmäni ja annan kieleni tanssahdella silkkistä elintäsi vasten. Kiiman ja halun tipat terskallasi menevät parempiin suihin, luonnollinen kosteutesi elimesi kärjessä muuttuu syljekseni minun pyöritellessä kieltäni sitä vasten.

Annan kieleni valua alemmas ja se pysähtyy terskasi alla olevalle kiinnikkeelle. Lirputan sitä ja saan sinut huokailemaan yhä kovemmin. Siirrän toisen käteni kiveksillesi ja toisen elimesi varrelle. Vartta vasten oleva käsi siirtyy kuin huomaamatta esinahkaasi liikuttelemaan. Annan elimesi upota suuhuni, samalla vedän esinahkaasi taaemmas.

Peniksesi liukuessa suustani pois, esinahka siirtyy peittämään kiiltelevää terskaasi. Nain sinua suullani, annan kaikkeni että nautit. Elimesi uppoaa syvälle suuhuni, tunnen huuliani vasten elimesi juuren. Hengität yhä nopeammin ja tunnen kuinka elimesi sykähtelee suussani.

Pian annat spermasi virrata syvälle kurkkuuni.

Tuhmat tarinat se on suihinotto -

Kiihottavinta on ollut se kun entisen mieheni kans seurustelimme ja hänen kaverinsa siis toinen mies jäi yö kylään oltuaan meille juoppokuskina koko illan. Hengität yhä nopeammin ja tunnen kuinka elimesi sykähtelee suussani. Nuolin niitä kauttaaltaan ja hellästi näykin niitä huulillani. Katselen lähes lumoutuneena paljastunutta ylävartaloasi. Ei ainakaan meillä tarvitse isännän käsitöitä tehdä Olisin varmasti lauennut, jos joku olisi vain hipaissutkin sitä. Usein palavereissa katseeni vaelteli hänessä ja huomasin miettiväni mitä hänen tumman puvun alta mahtaisikaan paljastua, jos joskus pääsisin sen häneltä riisumaan. Ohjaat käsilläsi käsiäni alemmas, mutta vastustelen. Olen kokenut kyseisen asian useita kertoja ja onhan se ns. Suljen silmäni ja annan kieleni tanssahdella silkkistä elintäsi vasten. Suutelin kuitenkin vielä pelkästään terskaa ja välillä pyöritin kieltäni sen ympärillä. Jos osamme olisivat olleet toisin päin, niin 9 kertaa Kerran tultuani lapsia nukuttamasta, vaimoni odotti sohvalla jalat levällään ja käski alkaa nuolemaan.

Fantasioissani aloin haaveilla siitä miten avaisin hänen housunsa ja saisin suuhuni hänen upean elimensä Eräänä iltapäivänä, kun olin jo lähdössä töistä, muistin, että minunhan piti toimittaa hänelle vielä eräät asiakirjat ennen lähtöä.

Harmistuin, sillä minulla oli jo hieman kiire pilatestunnille ja hänen työhuoneensa oli rakennuksen toisessa päässä, hieman hiljaisemmassa kulmassa. No, saisinpa ainakin nähdä vielä kerran tänään tuon komistuksen. Astuin hänen huoneeseensa koputtamatta ja huomasin miten hän säpsähti. Seuraavaksi huomasin, että hän katseli pornoa työkoneellaan. Olimme molemmat hämillämme ja yritin saada sanottua papereista, jotka minun oli määrä hänelle toimittaa. Sitten tajusin, että tässä olisi tilaisuuteni toteuttaa tuhman pikku fantasiani.

Pudotin asiakirjat lattialle, enkä enää välittänyt, vaikka pilates jäisi tältä päivältä väliin. Oliko sinulla jokin kesken, vai tehdäänkö se yhdessä valmiiksi?

Hän ei vieläkään saanut sanottua mitään, oli kai niin järkyttynyt siitä, että yllätin hänet rysän päältä. Kävelin rauhallisesti hänen luokseen ja polvistuin hänen työtuolinsa eteen. Huomasin, että tässä asennossa minihameeni peittää juuri ja juuri pakarani.

Hänen housunsa olivat jo auki, mutta vedin ne alas hitaasti, samoin tiukat bokserit, jotka hänellä oli niiden alla. Vihdoin sain nähdä hänen kalunsa, josta olin jo monet kerrat unelmoinut.

Se oli paljon upeampi kuin olin osannut kuvitellakaan. Se seisoi säikähdyksestä huolimatta edelleen. Sen jykevä varsi oli paksu ja hieman suonikas, mutta terska vasta upea olikin; kookas ja pyöreä. Täyteläinen, jos sitä yhdellä sanalla haluaisi kuvailla. Kosketin hänen miehekästä elintään kevyesti kädelläni. Mies tuntui vain odottavan mitä tuleman pitää. Katsoin häntä intensiivisesti silmiin kuin pyytääkseni lupaa sille mitä aioin tehdä. Sitten käänsin pääni alaspäin ja annoin kevyen suukon terskan päähän.

Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään. Aloin hitaasti nuolla hänen kalunsa vartta tyvestä kärkeen käyttäen runsaasti sylkeä, jotta kosketus tuntuisi entistä liukkaammalta, kun pääsisin tositoimiin.

Nuolin jokapuolelta, kunnes kieleni pysähtyi terskan juurelle. Aloin lipoa varren ja terskan välissä olevaa herkkää kohtaa kieleni kärjellä. Hetken sitä tehtyäni nuolaisin touhutipat, joiden suolainen maku sai minut kiihottumaan ja himoitsemaan koko kalua suuhuni entistä enemmän. Suutelin kuitenkin vielä pelkästään terskaa ja välillä pyöritin kieltäni sen ympärillä.

Tässä vaiheessa mies alkoi jo huokailla ja nostin katseeni ylöspäin. Katseellani viestitin nauttivani touhusta vähintään yhtä paljon kuin hänkin. Mies yritti työntää kaluaan syvemmälle suuhuni, mutta hieman kiusoitellakseni en ottanut sitä vielä, vaan leikittelin edelleen terskalla. Kiedoin sormeni elimen ympärille ja miehen yllätykseksi imaisin sen niin syvälle kurkkuuni kuin onnistuin saamaan ja vedin sen hyvin hitaasti ja nautiskellen ulos.

Toistin tämän vielä muutamaan kertaan piinaavan hitaasti. Tämän jälkeen aloitin rytmikään suihinoton. Imin ahnaasti välillä nopeampaa, välillä hieman hitaampaa.

Miehen huohotus kuulosti uskomattoman ihanalta ja sai minut imemään entistä himokkaammin. Välillä katsoin kuinka hänen kasvonsa paljastivat nautinnon, jonka minä hänelle tuotin. Tunsin entistä suurempaa poltetta pillussani ja tiesin sen olevan jo todella märkä.

En halunnut jättää hänen pallejaan huomiotta, vaan hetkeksi irroittauduin hänen miehekkäästä sauvastaan ja kumarruin nuolemaan palleja.

Nuolin niitä kauttaaltaan ja hellästi näykin niitä huulillani. Samalla runkkailin häntä hiljaa. Nuolaisin pitkän vedon aina palleista terskaan saakka ja upotin kullin jälleen kuumaan suuhuni.

Mietin miltä hänestä mahtaakaan näyttää, kun punaiset huuleni liikkuvat hänen kalunsa ympärillä. Runkkasin häntä välillä imemiseni tahtiin. Pilluni tuntui sykkivän hurjan kiihotuksen vallassa. Tajuat että tahdon sinun nousevan seisomaan. Nouset ja minä polvistun eteesi. Laitan käteni pakaroillesi ja painan poskeni vasten jäykistynyttä, housujesi peittämää miehisyyttä. Hetken aikaa olen vain sinua vasten ja tunnen kuinka kätesi laskeutuu olkapäilleni.

Katsahdan ylemmäs ja näen hieman kärsivän ilmeesi. Hymyilen ja siirrän käteni housujesi vyötärökaistaleelle. Alan hivuttaa sitä hitaasti alemmas. Rintakarvoistasi alaspäin lähtevä tumma karvavana näkyy vain boksereidesi yläreunaan. Tunnen leukaani vasten kuinka elimesi liikahtaa alushousujesi puristuksessa.

Painan kasvoni vasten housujesi peittämää penistäsi ja mieleni tekisi heti riisua sinut ja ottaa se suuhuni. Olen kuitenkin päättänyt edetä rauhallisemmin. Saatuani housusi pois, potkaiset ne jalkojesi juuresta pidemmälle. Hyväilen rintaasi ja vatsaasi. Lihaksesi värähtelevät käsieni alla kuin huutaen kosketusta. Suutelen nännejäsi, suutelen kaulaasi. Hellästi puristan hampaani vasten kaulaasi ja imaisen. Henkäiset ja puret huultasi. Suutelen alahuultasi ja sitten annan kieleni luikerrella suuhusi kuin syntisen käärmeen.

Ovelasti kieleni liikkuu kieltäsi pitkin, sitten sen alle ja lopulta imaisen kielesi suuhuni. Päästän irti ja suutelen leukaasi painaen sormenpäitäni hieman boksereidesi sisään. Ohjaat käsilläsi käsiäni alemmas, mutta vastustelen. Vien käteni selkääsi vasten ja en kosketa lähellekkään boksereitasi. Olet hieman pettyneen näköinen, mutta tiedät saavasi tänä iltana sitä mitä toivoitkin.

Polvistun jälleen eteesi ja suutelen elintäsi housujesi päälle. En tahdo enää kiduttaa sinua, alan laskea boksereitasi hitaasti alemmas. Suutelen karvavanaa joka paljastuu koko ajan enemmän, pian suudelma osuu elimesi juureen.

Katson ylöspäin, silmäsi ovat suljetut ja puret huultasi. Annan alushousujekin valua alas lihaksikkaita reisiäsi myöden, sitten siirryn hieman. Lasket alushoususi nilkkoihin ja heität nekin syrjään. Muutaman askeleen päässä on sinua houkutteleva pehmeä nojatuoli. Siirryt sen viereen, istuudut ja työnnät lantiotasi eteenpäin. Asettelen itseni jalkojesi väliin ja sinä suljet silmät ja nojaat selkänojaan odottaen mitä tuleman pitää. Annan kynsieni upota reisiesi ihoa vasten ja alan suutelemaan sisäreisiäsi.

Hiukseni hipaisevat uljaana pystyssä seisovaa peistäsi. Suudelmat jatkuvat aina kalusi juureen saakka. Sitten ne jatkaa matkaa toista reittä pitkin. Sitten suudelmia tummalle karvoituksellesi. Nautin joka hetkestä, tiedän entuudestaan miltä maistut, tiedän miltä tunnut, tiedän mitä tahdot. Nuolaisen huuliani ja suutelen paljastunutta terskaasi.

: Tuhmat tarinat se on suihinotto

Tuhmat tarinat se on suihinotto 866
Suomiporno videoita vk com Seksifilmit hentai fuck porn
SEKSISEURAA PORISTA ESCORT ARLANDA Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Kosketan äärimmäisen varovasti jäykistynyttä nänniäsi mutta siirrän samantien käteni pois. Suljen silmäni ja annan kieleni tanssahdella silkkistä elintäsi vasten. Fantasioissani aloin haaveilla siitä miten avaisin hänen housunsa ja saisin suuhuni hänen upean elimensä Kiihottava puhtaan munan tuoksu ja sen komeus saivat alapääni kihelmöimään. Suutelet minua kevyesti saatuasi paidannapit auki.
HIENO PILLU SEX CHAT SUOMI Porno jamina isot tissit kuvat
VAIMO ANTOI PILLUA KYMPPIKIOSKI KUOPIO Hyväilen rintaasi ja vatsaasi. En tiedä onko tarina hieman hölmö, koska sisälsi vain suihinottoa. Keskustelen avoimesti ja mielelläni seksistä. Rintakarvoistasi alaspäin lähtevä tumma karvavana näkyy vain boksereidesi yläreunaan. Siinä montaa hetkeä mennyt, kun olimme lavuaari vasten touhuissa Se kiihottaa kyllä häntäkin.
tuhmat tarinat se on suihinotto

2 thoughts on “Tuhmat tarinat se on suihinotto”

  1. tuhmat tarinat se on suihinotto says:

    -

  2. tuhmat tarinat se on suihinotto says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *