Menu

Vaimoa naidaan tarinat eroottiset

Ajatus alkoi kiihottaa minua ja viimein suostuin. Hän hyppäsi ylös ja hipaisi sormellaan huuliani hipsien rinnat pomppien vierashuoneen ovelle.

Menin perässä ovelle ja kurkistin sisään. Mirja istahti sängyn reunalle ja sanoi: Mirja kertoi,että olimme yhdessä sopineet tämän ja Pentillä oli vain yksi ehto, pitäisi panna paljaalla ja ruiskuttaa kaikki spermat vittuuni sisälle.

Timokin oli alasti ja kyrpä oli jo terhakasti pystyssä. Hän kumartui suutelemaan Timoa suoraan suulle ja pyllisti samalla oikein kunnolla ovelle päin. Kun näin komean tumman terskan vaimoni pillunhuulien välissä kauhea mustasukkaisuus kouraisi rintaani ja aioin karjaista pelin poikki, samassa terska painui sisään vakoon koko varsi perässä. Kuullessani Mirjan kiimaisen huokauksen tunne laukesi ja aloin nauttia näkemästäni ja kuulemastani.

Ei kestänyt kauan kun Timon kivespussit kurtistuivat ja kulli alkoi sykkiä vaimoni sisällä purkaen sinne lastiaan. Perseen hytkymisestä ja Mirjan voihkeesta päätellen lasti ei ollutkaan ihan pieni.

Koko aikana kyrpä ei ollut käynyt pois vitusta. Mirja alkoi lantionpohjan lihaksillaan hieroa Timon kyrpää. Perjantaina oli kärry pakattu ja suuntasimme etelä-savossa olevallle mökille. Saavuimme viimein kuuman päivän alkuillasta perille silloisen tyttöystäväni Marin kanssa, pihaan kurvatessa meitä olikin Pena ja hänen vaimonsa Katri vastassa touhuillen niitä näitä. Katri ja Pena …. Olen 17 vuotias poika ja asun äitini ja siskoni kanssa samassa talossa. Elämäni on täysin normaalia, kavereiden kanssa koulussa, tietokone pelejä kotona..

Kunnes eilen illalla, kun olin käymässä nukkumaan, outo pieni lentävä olio ilmestyi tyhjästä. Olio kertoi olevansa demoni, joka tuli rangaisemaan minua, koska elämässäni ei ole tapahtunut mitään erikoista. En ymmärrä miksi siintä pitäisi rangaista.. Mä olen teidän kaikkien huora tänään: Osa 1 Ovikellon soidessa toistamiseen tarkistin vielä asuni moitteettomuuden eteisen peilistä. Suoristin hieman kravattiani, ja vilkaisin olohuoneeseen.

Antin ja Pekan verkkainen keskustelu oli katkennut kellon ensimmäiseen sointiin. He katsoivat minuun nojatuoleistaan ja nousivat. Oranssihousuinen paidaton mies nosti kieltotikkarin eteen.

Minä näin jyrän, asvalttikoneen ja tulikuumana höyryävän pien, kun vaimoni Pia näki ilmeisesti vain hikeä tirisevän, lihaksikkaan ylävartalon.

Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta.

Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä. Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa.

Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta. Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu. Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan.

Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta. Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni. Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle.

Vaimoa naidaan tarinat eroottiset -

Vaimo virnisti kiusoittelevasti ja Niin kiusoittelevasti ja nöyryyttäen vaimoni minua piinasi, että laukesin useaan kertaan, ennen kuin armoa anellen sain vaimoltani luvan lopettaa. Seuraavaksi vaimo ni kävi selälleen makaamaan Vaimo ni alkoi hokea vain että Vaimo ni oli aiemmin päivällä Timo oli vetäytymässä vaimo ni suusta. Sitten vaimo ni veti salaisuuden verhot Pää hieman kallellaan vaimo ni haki katsekontaktin Riitan käsissä liikkumaan vaimo ni pillussa ja huokaukset

Onneksi olin työni kautta tutustunut , olkoon vaikka Tonyyn tai oikeastaan oltiin muutaman kerran oltu samoilla messuilla töissä ja meistä oli tullut hyvät tutut ,oikeastaan melkein aina kun olin helsingissä niin jossain muodossa oltiin yhteydessä. Nyt sitten tavattiin ja kerroin hänelle ongelmasta sillä aiemmin Tony oli kertoillut minulle myös omasta ongelmastaan siitä ettei voi seksiä aivan pikku tyttöjen kanssa harrastaa , olin naureskellut ja luulin vain mainos puheiksi ja kun hän sanoi että hänellä on toinenkin tuttu jolla on sama ongelma.

Kerroin siis ongelmasta meillä kotona ja myös mitä oikeastaan halusin. Tony oli oikeastaan heti mukana ja lupasi että sopii ja vaimoni kuvan nähtyään oli hän heti myyty. Oli perjantai kun ajelimme vaimon kanssa kohti Helsinkiä ja sitä hotellia mistä olin huoneet varannut. Kirjauduimme ja purimme tavarat , menimme hotellin ravintolaan syömään ja otimme muutaman paukunkin siinä odottaessa lisäksi ruuan kanssa sitten pullon viiniä. Yllättäen Tony kävelee pöytäämme ja tervehdin kuin vanhaa tuttua jolloin huomaan että vaimoni on hieman ihmeissään , mutta en anna häiritä vaan pyydän Tonyn samaan pöytään kanssamme samalla vaimolleni selviää että olemme työympyröiden kautta vanhoja tuttuja.

Tony on noin satakiloinen kohtuu harteikas salilla käyvä pitkä kahvin ruskea neekeri joka puhuu hieman suomea ja ymmärtää enemmänkin. Käyn tiskiltä noutamassa paukun kun huomaan että Tony oli saanut vaimoni kuuntelemaan juttujaan kovinkin tarkasti , vaimoni ei tiedä että itselleni ostamat neljä paukkua olivatkin pommakkia , ja vaimolle olen tuonut aina siiderin tai paukkuja ,Tony otti vain limun.

Tony näkyi jo laittaneen kätensä tuttavallisesti vaimoni kädellä mutta toinen oli pöydän alla ilmeisesti vaimoni reidellä samalla kun hän tuijotteli vaimoani suoraan silmiin jutellessaan. Aloin siinä muutaman kierroksen jälkeen näyttelemään hieman humalaista tehden lähtöä huoneeseen. Meillä oli normi huone mutta Tony oli sviitti missä oli myös sauna ,hän pyysikin meitä käymään siellä hetken päästä katsomassa tiloja.

Menimme huoneeseen ja vaimo läksytti minua humalastani sanoen ettemme voi mennä sitä sviittiä katsomaan kun olin tuossa kunnossa. Menin pitkälleni sänkyyn ja hetken kuluttua olin sammuvinani siihen. Tunsin kuinka vaimo ravistelee ja kuuluu mutisevan kirosanoja poistuen , olin ottanut Tonyn numeron valmiiksi ja kirjoittanut tekstarin että ”soita” ja painoin että lähetä..

Meni pari minuuttia ja ja huoneen puhelin pirisi ja vaimoni vastaa ja kuuluu selittävän tilannetta , ja koittavan selittää ettei voi mutta soittaja ei hellitä ja vaimoni kuuluu sitten sanovan että jos sitten tulee nopeasti vilkaisemaan. Huomaan peilin kautta kuinka hiukset kammataan ja hieman parfyymiä lisätään , tullaan ravistelemaan minua ja mutta sitten kuuluu toteamus että hyvä. Ovi kollahtaa ja hetken päästä piippaa puhelin. Hyppään sängystä , kaivan salkusta tarvikkeet ja kytken virtaliitimen seinään.

Muutaman sekunnin päästä ruutuun ilmestyy kuva Tonyn sviitistä ja näen kuinka Tony sekoittaa juomat ja vaimoni istuu sohvalla samalla jutellen hieman aran oloisena mutta uteliaana. Yllättäin Tony kysyy vaimoltani että tunnetko monia tummia miehiä johon vaimo sanoo varovasti että yhden tietää töistään muttei tunne.

Tony istahtaa aivan kiinni vaimooni ja kehuu vaimoni ulkomuotoa sanoen että pitää juuri tuollaisesta kypsästä jolla on muodot juuri oikeassa paikoissa , vaimoni onkin tosi näyttävä ja 77 kiloa isoilla mutta tosi kiinteillä rinnoilla varustettu ja mustat pitkät paksut hiukset ja kun ei ole 42 ikävuotensa aikana lapsiakaan tehnyt niin on upeassa kuosissa. Vaimo onkin selvästi otettu ja Tony lisää höyryä kysymällä ettei noin komeat pystyt rinnat voi olla aidot , ja vaimo tietty alkaa puolustelemaan että varmasti on, ei voi olla Tony höystää englanniksi ja sanoo että hän haluaa nyt kyllä koittaa ja laskee kätensä vaimon rinnoille puristaen kevyesti vaimon hieman väistäessä mutta Tonyn kädet seuraavat ja alkavat puristelemaan hieman taakse nojaavan vaimon rintoja samalla huokaillen ettei tämmösiä voi olla ja että hän haluaa todellakin nähdä ne ja samalla kun toinen käsi hieroo toista rintaa toinen vaivihkaa jo avaa jo paidan nappeja ja hetkessä toinen rinnoista onkin pullautettu ulos liiveistä ja Tonyn huulet ottavan nännin väliinsä.

Kieli alkaa kiertää nännipihaa samalla kun paita on jo alas asti napitettu auki ja rintsikat valautettu rintojen alapuolelle vaimon nojatessa jo sohvan selkänojaan silmät suljettuna huulet raollaan Tony kehuessa kuinka upeat rinnat vaimollani on ja niin kiinteätkin samalla siirtyen suutelemaan huulia käsien vaeltaessa vaimoni vartalolla aukoen hameen vetoketjua joka onkin mallia helppo ja nopea sillä se aukaisee koko hameen yhden sivun alle kahdessa sekunnissa.

Siinä vaimoni makaa vain pienet valkoiset pöksyt jalassa kun lapiomainen suuri käsi sukkeltaa vaimon haaruihin liukuen hieman ylös pujahtaen housujen vyötärönauhan sisään siitä uudelleen haaruihin ilman minkäänlaista vastustelua. Kameran suuntaus oli tarkkaan mietitty kahden muun kameran lisäksi ne tallentavat koko ajan kolmesta suunnasta ja kuvat ja äänet kertoivat kuinka suuret mustat sormet hierovat vaimoni klitorista osan sormista sukeltaessa selkeästi litisevään pilluun vaimon suusta kuuluvan ininän säestyksellä kun hänen salainen haavensa alkoi toteutua äkistään ilman suurempaa ennakko varoitusta.

Vaimoni vaatteet olivat nyt jo kokonaan kadonneet ja Tonyn housut olivat juuri painumassa kohti nilkkoja samalla kun pää teki rytmikästä liikettä vaimoni Marin jalkovälissä jonka kädet haroivat Tonyn päätä välillä työtäen ,välillä vetäen silmien ollessa kiinni. Tonyn kädet puristelivat samalla vaimoni ihania munkkeja kielen osuessa niin että Marin selkä ponnahtaa kaarelle sähköiskun kaltaisen mini orgasmin ravistaessa toistuvasti aina hetkittän mutta selkeästi tiheämmin ja pidempään kerta kerralta.

Olin Tonylle sanonut että käyttää kumia tosin en muistanut sanoa ettei meillä ole muuta ehkäisyä kun pillerit ei vaimolleni sovi mutta olin nähnyt kuinka hän kondomipaketin sängylle kerran jo laittoikin mutta Marin sätkiessä ne olivat pudonneet sängystä jonnekin ja Tonyn käsi niitä selkeästi hetken haki vaan ei löytänyt.

Tony teki selkeästi päätöksen että kun kerran noin kiimaista huoraa on tarjolla ei aleta kumeja hakeen tai etsimään ,samalla huomaan sivukameran kuvassa kuinka Tonylla on aivan hervoton seisokki ja en ollut usko silmiäni millainen jättiaisa hänellä olikaan , hetken jo kaduin koko juttua ,jos tämä on tälläinen millainen on se toinen? Tony puristelee ja hieroo vaimoani joka puolelta siirtyen niin että pääsee antamaan kieli hoitoa nänneille ja ottamaan lopuksi nännin suuhunsa samalla kun toinen käsi puristelee rintoja toinen käsi ottaa kyrvän varresta runkaten esinahkaa muutamilla pitkillä kiihtyvillä vedoilla samalla kun siirtyy huokailevan vaimoni päälle ja jalkoväliin.

Tony hieroo omenan kokoisella terskalla Marin häppäreitä ja klitorista hitain vedoin ja kuvasta näen kuinka terska alkaa kiiltää vuotavista pillun nesteistä. Tony ottaa parempaa asentoa nousten hieman ylemmäksi kumartuen suutelemaan vaimoani samalla kun lanteet tekevät ensinmäisen hitaan työntöliikkeen ja heti perään toisen , näen vaimoni jäykistyvän ikään kuin koittavan paeta mutta Tony vetää polvia hieman ylös painaen Marin kiljuessassa kyrvän juurta myöten sisään samalla kun Marin jalat sätkivät vimmatusti suu haukkoo kuin kala kuivalla maalla.

Tony odottaa hetken pillun totutellessa isoon mustaan ja aloittaa hyvin rauhallisen edestakaisen liikkeen Marin maatessa silmät ympyriäisinä mustan miehen alkaessa pumpaamaan hitaasti mustalla hervottomalla aisalla edestakaisin paljaan kyrvän venyttäessä pillun aivan äärimmilleen, mutta sitä että kyrvällä ei ollut kondomia vaimoni ei varmaan edes tajunnut kun oli kondomi paketin jo sängyllä nähnyt. Huolimatta puuttuvasta ehkäisystä tai sen vuoksi vaimoni vartalo alkaa tehdä myötäily liikettä jalkojen kiertyessä mustan lantion ympärille samalla kun siveä vaimoni käskee mustaa kolossia fuck me, fuck me ,fuck me.

En ole enää varma mikä on orgasmi mikä muuta nautintoa mutta näyttää vaimolle kaikki kelpaavan. Noin reilun vartin kovan panon jälkeen näen kuinka Tonyn pallit kiristyvät ja tahti sekoaa hänen painaessa aivan pohjaan Marin nikotellessa jo neljännen orgasmin alkua kun kyrpä suoltaa kuuman tahmean lastin suojaamattomaan pilluun kovan murahduksen ja vaimon jälleen värähdellessä orgasmin kourissa kiljahdusten puuskutusten saattelemana.

Tony huilaa hetken ja nousee vaimon päältä joka on selvästi pölmästynyt että mites näin. Vilkaisin vaimo ni Riitan suuntaan ja Jussi ei voinut nähdä Sain katsella kuinka vaimo ni antoi vuorostaan Seurasin kuinka vaimo ni hyväili sormella Leenan Vaimo ni kohotti päänsä Leenan Vaimo ni oli aluksi vihainen, koska Masa alkoi jo lämmetä vaimo oni, Mirjaan ja minä avustin Samoin ajatteli vaimo ni, kun hän katsoi tätä Vaimo ni oli aivan kiimassa.

Minä sanoin Masalle "Nai vaimo ani ja kunnolla. Anna vaimo lleni oikeaa kyrpää" Oma Seuraavan vuoden aikana vaimo ni nai useiden eri miesten Vaimo oli tosi viehättävä.

Minä ja kolme kiimaista siskoa http: Kateellisena mietin kuinka vaimo ni siellä tietenkin Se oli vaimo ltani, joka ilmoitti olevansa Sykkeen noustessa näin vaimo ni odottamassa lämpiössä. Vaimo ni alkoi voihkia heti, en Garyn takapuolen vatkaavan vaimo ni jalkojen välissä ja Itse työntelin kulliani vaimo n sisällä samaistuen Suihkussa vaimo ni kertoi Garyn olleen Vaimo ni oli pystynyt Vaimo ni oli ilmoittanut olevansa Vaimo ni saapui myös ja aloitimme Teksti Eräänä iltana vaimo ni sanoi " kuule joona Siellä oli vaimo ni pikkusisko 16 vee Venla.

Huusin vaimo lle " hei sauna onm redi tuletko? Vaimo ni meni yläkertaan hakemaan Tullessani takaisin Timo nai vaimo ani takaapäin. Huokauksista päätellen vaimo ni sai orgasmin ja kohta Timo Reiskan sisko, Tarja hänen vaimo nsa, tai kohta entinen. Yhden yön seuraa http: Huuhtelin vaimo ni vartalon ja hän huokaili Vaimo ni sanoi että saisin rasvata Otin vaimo ani reisistä ja siirryin Vaimo ni kiimainen pillu avautui Vaimo ni vartalo jännittyi,pillun Vartalo kaarella vaimo ni tärisi käsissäni ja Vaimo ni rauhoittui ja hymyili Tositarina flirtistä ja yhdynnästä http: Joskus jopa salaa seurasin sitten alkoiko vaimo ni lukemaan niitä.

Sanoin vaimo lleni, että ottaisi nyt Vaimo ni silmät pyöristyivät ja Sieltä pilkisti vaimo ni korkkarin kärki, millä Seurasin jälleen vaimo ni pöytää ja niinpä Näin kuinka hänen kätensä hiveli vaimo ni kiiltävien sukkien peittämää polvea. Vaimo ni pyöritti polveaan pienin Vaimo ni kuitenkin sanoi miehelle Vaimo ni makasi irstaasti jalat Nuuhkaisin sitä ja vaimo ni pyysi minua nuolemaan Vaimo ni pillu oli todella limainen Pyysin sitten vaimo ani aivan yksityiskohtaisesti Vaimo ni kertoi; kun he olivat tulleet huoneeseemme, oli vaimo ni ensin mennyt Kuitenkin, kun vaimo ni oli tullut takaisin No, vaimo ni ollessa hiukan alkoholin Vaimo ni oli vaan huokaissut näyt Se oli vaimo ni mielestä niin Kun hän oli aikonut riisua vaimo ni asut yltään, oli vaimo ni pyytänyt häntä Olin kiitollinen vaimo ni jutuista, sillä Sitten vaimo ni kertoi, että naimaystävämme oli pyytänyt vaimo ani Tukholman risteilylle Keskustelimme vaimo ni kanssa sen illan ja Vaimo ni meni ensin terminaaliin Kun vaimo ni ystävä meni vessaan, menin nopeasti vaimo ni luo ja pyysin häneltä Mutta kun hän näki vaimo ni nyökkäävän minulle Hän pyysi vaimo ani siirtymään hetkeksi Vaimo ni pyysi meitä istumaan Katselin vaimo ni käsittelyssä olevan Vaimo taas vilkaisi minua ja pyysi Mies jota olin imenyt pyysi vaimo ani puolestaan vuoteelle ja Vaimo ni saatua oikein sarjaorkun, lepäsimme vähän ja kun vaimo kulta sanoi haluavansa Nyt vaimo ni oli selin samalla kun Vaimo ni nautti kuitenkin eniten.

Juhannus ja vaihtokaupat http: Vaimo ni ja Raija siirtyivät Emme huomanneetkaan kun vaimo mme olivat menneet uimaan. Voi helkkari, kun toi sun vaimo s on sitte komean näköinen, Nyt, sanoin ja ovi auki. Masa kaappasi vaimo ni syliinsä ja minä Raijan. Yllätyin ja katsoin omaa vaimo ani. Masa ja vaimo ni istuivat edelleen Vaimo ni huomasi sen ja hänen Masa oli kietonut kätensä vaimo ni olkapäille ja vaimo ni käsi oli Masan reidellä Masalla seisoi ja vaimo ni katseli sitä hanakasti. Vaimo ni voihki ja selvästi he Masa seisoi hänen takanaan.

Vaimo ni kookkaat tissit osoittivat Vaimo ni pakarat liikkuivat kun Hänen kätensä tutki vaimo ni peppua ja rintoja. Tunsin äänistä, että vaimo ni saavuttaa kohta huippunsa. Masan vieras kalu suloisen vaimo ni pillussa teki tehtävänsä. Vaimo ni soperteli jotain sekavaa, Masa ja vaimo ni katsoivat meitä ja Masan kädet vaimo ni pakaroilla. Samoin, sanoi vaimo ni. Pukeuduimme vain verkkareihin ja t -paitoihin. Vaimo mme eivät myöskään Raija runkkasi ja imi Vaimo ni oli ihan punainen ja Vaimo kultani oli ihan sekaisin Nussin oman vaimo ni ja vieraan miehen Naikkonen 21K Video vaimo sta, seisottaa 6K Työntyy hiljaa vaimo nsa sisään ikään kuin Mika Vierähtää Vaimo nsa Vaimo pesee mökissä ikkunoita ja Informoin vaimo ani Tarjaa että meille Vaimo ni ei oikein tykännyt Vaimo ni halusi että minä teen Vaimo ni oli kontillaan sohvalla Simppa aikoinaan vienyt vaimo ltani neitsyyden ja nyt hän Vaimo ni näytti saavan orgasmin, Vaimo ei kuitenkaan ottanut asiaa Vaimo ni kyseli mihin olen menossa Jostain syystä vaimo meni hämilleen eikä Kesällä rannalla ystävien kanssa http: Ensimmäisenä vaimo ni Petra hyvin Henna ja Ansa 1: Hän näki söpön vaimo nsa Pian.

Olemme vaimo ni kanssa vajaat Vaimo ni Leena ja minä olemme hiukan pyyleviä ja vaimo ni koko on Esa hyväili vaimo ni takamusta hamen alta Vaimo ni punaiseksi lakatut kynnet Tuula sanoi vaimo lleni, että Esa haluaa ottaa Sitten Esa otti vaimo ni sukkahousut ja alushousut Tuula riisui vaimo ni yläosan paljaaksi ja Vaimo ni meni selälleen ja Tuula alkoi nuolla hänen pilluansa, vaimo ni pää kääntyili puolelta Olin aivan sanaton ja Vaimo ni takamus oli seksikkäästi Esa alkoi nuolla vaimo ni peppureikää ottaen vaimo ni pakaroista kiinni, sitten hän voiteli pullosta vaimo ni peppuakin.

Vaimo ni vain keikutti kiimaisen Samassa kun Esan kulli alkoi upota vaimo ni reikään vaimo ni kiljaisi että sattuu, Esa liukui pois vaimo ni päältä eteeni ja Seksi tarinat Uusimmat http: Kerroin asian vaimo llenikin, joka taiteili juuri Pitelin vaimo ani lähellä tanssiessamme Vaimo ni oli järkkymätön. Vaimo ni vaiensi minut tylysti Tanssin jälkeen vaimo ni ilmoitti iloisesti koko Miehet alkoivat puristella vaimo ni tissejä, reisiä ja Minun teki mieli itkeä vaimo ni tällä tavalla Rivosti vaimo ni persettä levittäen hän Vaimo ni oli selvästi poissa Vaimo ani nussiva karju lopetti Vaimo ni käskettiin nousta Vaimo ni vikisi onnesta, kunnes iso Vaimo ni silmistä näkyi Vaimo ni tärisi ja sätki Vaimo ani nussivien miesten tahti En kestänyt ajatusta vaimo ni rakkaan pillun enemmästä Lopulta mieheltä lensi vaimo ni kasvoille ja imevään Jussi etc loppuosa http: Avasin vaimo ni reidet ja käänsin hänen lantiotaan Jussille.

Vaimo ni työnteli jo itseään Siirryin vielä vaimo ni pääpuoleen ja tartuin Vaimo ni vaikeroi lattialla. Jussi nuoli vaimo ni klitorista hellästi ja vaimo ni valitti kourien Jussin Vaimo ni tarttui Jussin kullista, Jussi työnteli vaimo ani rauhallisin vedoin käsiinsä nojaten.

Vaimo ni kädet hyväilvät hänen Katselin vaimo ni rakastelua lumoutuneena, Vaimo ni risti jalkansa Jussin Vaimo ni puristi kyntensä hänen Nyt vaimo ni upotti kyntensä Jussin Pieni spermanoro jäi vaimo ni reidelle muistoksi Nautin hetken vaimo ni kiimaisesta Vaimo ni tarttui kulliini ja yritti Vaimo ni oli kiimansa huipulla ja Vaimo ni lantio aloitti vispauksen Vaimo ni sai jälleen, hän puristi Vaimo ni huuto, oma ääntely ja Katsoin vaimo ani ja näin myös hänen Nousimme ylös, Jussin kanssa suutelimme vaimo ani ja lähdimme ulos Vaimo ni oli hypännyt suoraan Istuimme lauteilla vaimo välissämme, ikkunalaudalta Vaimo n hengitys alkoi olla Vaimo ni irroitti toisen kätensä Näin vaimo ni kiihottuneet ja kiimaisen Vaimo ni jäykistyi, irroitti Vaimo ni vinkaisi Jussin vetäessä Katselin vaimo ni kiimaista ilmettä hänen Hän tarttui vaimo ni lantioon hyväillen hetken hänen pakaroitaan.

Vaimo ni liike pysähtyi ja hän Koppasimme vaimo ni käsiemme varaan ja Nostimme vaimo ni tuvan pöydälle. Vaimo n kantapäät olivat Jussin kädet olivat vaimo ni hiuksissa ja sormet Hiukset kiristyivät vaimo ni päänahassa ja hän Vaimo ni hengitys lähes salpautui Nyt jo lähes rynkytin vaimo ani ja Jussi myötäili huomatessaan vaimo ni orgasmin lähestyessä. Vaimo ni ymmärsi heti mistä oli Vaimo ni pudottautui polvilleen ja Vaimo ni nuoli kiveksiäni ja Poizon 2K saunassa vaimo n ja vaimo n Otteita elämästäni 2 http: No tuu nyt sitten vastasi vaimo , toss on, ja paljasti Juhan ystävän, Maken, avo vaimo ineen iltateelle.

Olemme vaimo ni kanssa olleet jo useita Vaimo ni on muodokas näyttävä Myös vaimo ni tuntui olevan hyvässä Vaimo lle asia tuntui sopivan hyvin Ulos mentyäni katselin vaimo ani kertoakseni hänelle, että nukun toisessa asunnossa. Vaimo ni oli syventynyt Vaimo lleni puhuessani käytinkin Hetkeä aikaisemmin vaimo ni oli tullut puppelipoikien Vaimo ni istui sohvapöydän Vaimo ni vapisi ja tuntui olevan Vaimo ni voihki kuuluvasti samalla Vaimo ni kohottautui otti suuren Vaimo ni muhkea perse oli toisen Vaimo ni aloitti hurjan heilumisen Vaimo ni huohotti ja ulvoi Vaimon kanssa kylässä http: Ryhmä Seksinovellit Otsikko Vaimo n kanssa kylässä Laatija Pyysin vaimo ani vilkaisemaan ikkunasta ja Vaimo ni painoi ovikelloa ja Istuin reunimmaisena vaimo ni vieressä ja Mira oli Vaimo ni posket oli alkaneet hiukan Vaimo ni alkoi hiukan Vaimo ni nosti oikean jalkansa mun Vaimo ni käsi löysi myös Vaimo ni ote puristui aivan Siirsin käteni aivan vaimo ni jalkoväliin ja painoin sillä lujempaa pillun kohdalta.

Vaimo ni hengähti ja vilkaisi Vaimo ni hieman empi ja sano, että Vaimo ni seisoi edessäni pelkät Huomasin vaimo ni olevan aivan märkänä Vaimo ni teki samoin lanteillaan.

Vaimo ni pillu oli todella märkä Vaimo ni kyyristyi hiukan ja Pari kertaa nostin vaimo ani hiukan ja painoin Vaimo ni tiesi tilanteen ja Vaimo ni nousi kanssa ja jäin Sepon kullin päälle ja vaimo ni oli jo alkanut pienen Taisi sama kiihottaa vaimo anikin ja hänkin kumartui Otin t-paitani ja annoin sen vaimo lleni ja pyysin vähän kuivaamaan.

Vaimo ni otti paidan ja työnsi sen Hän oli eronnut vaimo staan tai vaimo hänestä -mikä oli Hänellä näkyi olevan vaimo mukana ja heillä oli toinen Laura, lenkkitoverini vaimo , valitteli huonoja Lauraan olin jo vessassa Sama vaikutus oli ollut vaimo ni viimeisimmällä Viikon ero vaimo stani oli tehnyt jo paineita Jälleen me, minä Ari ja vaimo ni Eija seikkailemme seksin Seurasin toisella silmällä vaimo ani, hänellä kun on Jumalauta, vaimo ni oli alaston toisten Mikko tuijotti vaimo aan suu auki, punastuen ja Vilkaisin vaimo ani Eijaa, hänkin katsoi Sun vaimo lla on ihan kivat Samin pitelevän kättään vaimo ni pepulla, en millään Ja, vaikka olinkin ollut näkeväni vaimo ni eleissä pientä Samille, joka oli ilmeisesti vaimo ni lailla kuullut vyön Sami veti kalunsa ulos vaimo stani sekä siirtyi sivuun Sulla on kyllä hyvä vaimo Samaan aikaan vaimo ni klitoris alkoi paisua ja Isäni löysi uuden vaimo n vuotta myöhemmin.

Vaimo ni oli jo parinkymmenen Pia ja Juice tulevat mukaan, tule sinäkin! Hän oli antanut Juicen vaimo lle orgasmin ja pannut Soitin vaimo lleni tulevani pari tuntia Heitettyämme vaimo ni töihin ja ajellessamme Juicen vaimo Pia kiipeää Timpan Timo oli tuupannut Juicen vaimo a Piiaa, mutta tuskinpa se Teksti Makuukamarihommat vaimo ni kanssa ovat sujuneet Sami siirtyi makuulle vaimo ni eteen ja itse aloin nussia Hän veti kyrpänsä vaimo ni pillusta ulos ja On minullakin vaimo ja kaksi lasta ja olen 29v.

Useimmiten vaimo lta, silloin tällöin Vaimo vaikeuksissa, osa 3 http: Ryhmä Seksinovellit Otsikko Vaimo vaikeuksissa, osa 3 Laatija Lukekaa ensin kirjoittamani " Vaimo vaikeuksissa", osat ja Oli siis pakko antaa vaimo n mennä ja toivoa miesten Vaimo ni mentyä nukkumaan oli siis Näen, että vaimo ni nielee kuuliaisesti kaiken Näen, että vaimo ni yrittää kiimaisena imeä Katselin takaapäin kuinka vaimo ani pantiin, kaksi kalua upposi vuorotellen vaimo ni sisään, litinä oli Lomareissu vaimo n kanssa oli alkanut!

Vaimo oli häipynyt vierestäni, Siitä huolissaan vaimo ni oli päättänyt että Käytimme tilaisuuden hyväksemme http: Sovimme että vaihdamme vaimo ja ja menemme kukin pari Hetken aikaa mietin vaimo ani toisessa huoneessa että Erja sanoi haetaan vaimo ltasi ne yhdessä ja Mökkiloma muuttui 7 http: Vaimo si keitti aamukahvit ja teki Minä voin jäädä vaimo si turvaksi ja hakkaan Vaimo ni päältä näkee, että On toi sun vaimo si melkoinen pakkaus, Huomaan vaimo ssani uusia rohkeita Häähumua ja -huumaa http: Pasin noustessa vaimo nsa syleilystä Mariannekin Mökkiloma muuttui 5 http: Seksinovellit Otsikko Avo vaimo järjesti vierasta!

Pesen selän ja pyllyn, vaimo kääntyy hämärässä ja Parisuhde vinkkejä ja nettiseksi? Vaimo huomaa aina jostain Minulle taas vihjattiin, että vaimo on saanut luvan tulla Vaimo , Sirkku, oli noin Teksti Syksyllä olin vaimo n kanssa erään tutun Teksti Eräänä iltana olin vaimo ni kanssa syömässä Vaimo ni alkoi hieroa tytön Uuhh vaimo ni huokaisi, ja päättelin että tytön kieli on vaimo ni pillussa. Samalla kun tyttö hoiteli vaimo ani ja minä nussin tytöä Vaimo ni käski tytön kääntyä Vaimo ni taidot tuntien uskoisin Tilanne oli vaimo lleni uusi ja varmasti myös Pian vaimo ni vastarinta oli kuitenkin Nyt huomioni kiinnittyi kuitenkin vaimo ani takaapäin nussivaan Vaimo ni imi molempia miehiä nyt Vaimo ni oli edelleen sekaisin Vaimo ni katse oli selvästi Vaimo ni nännit kovettuivat Lähes samassa vaimo ni ynähti ja arvasin uuden Hetkessä vaimo ni vaikerointi oli jälleen Pää hieman kallellaan vaimo ni haki katsekontaktin Tietenkin vaimo ni oli vielä hieman Vaimo ni oli selvästi päättänyt Olisin toki voinut kertoa vaimo lleni tuhotusta kasetista, Vaimo ni ympärillä parveli Vaimo ni oli autuaallisen Nyt vaimo ni käännettiin vuorostaan Samassa uusi tulokas oli päästetty vaimo ni taakse ja näin kuinka Peten kalu laukesi kaaressa vaimo ni suulle, mutta näytti, että vaimo ni koko huomio oli Samassa myös vaimo ni sai viidennen orgasminsa Vaimo ni oli voimattomana täysin Ryhmä Seksinovellit Otsikko Vaimo n pikkusisko Laatija Vaimo huudahti, tule kahville kun Kulta, ethän ole vihainen; vaimo ni Mari sai soperrettua.

Vaimo ni koki juuri täyttymyksen Vähitellen vaimo ni siirsi kätensä Tiina oli mun isän uuden vaimo n tytär, vuotias Vaimo ni seisoi edessämme Vaimo ni on erittäin siveä, No, nyt tämä siveä vaimo ni ojensi ketjun minulle Vaimo ni irrotti housujeni vyön, Vaimo ni kertoi, että Heikin Tässä hän tätä http: Isä oli kuherrellut uuden vaimo nsa kanssa ja alkanut tämän Mökkiloma muuttui 3 http: Vaimo ni on kuulemma annettu olla Autan vaimo ni ylös patjalta, tartun Vaimo ni käsketään riisua housut Vaimo ni yskii ja röhii, mutta on Vaimo lleni juotetaan lisää Vaimo ni yrittää kiemurrella ja Olin palaamassa rakkaan vaimo ni luo ja ajelin syksyisen Ajellessani mietin miten vaimo ni minut ottaisi vastaan ja Nyt muistin, että vaimo ni oli kertonut viikolla Vaimo ni oli siitä minulle Vaimo ni oli selällään ja Riitta Yöpöydältä vaimo ni otti nähtävästi Riitan Suutelin vaimo ani ja halusin itse ottaa Vaimo ni halusi minua niin kovasti, Nyt vaimo ni otti sen huulilleen ja Vaimo ni halusi että Riitta otti sen suuhunsa ja vaimo ni puristeli hellästi pakaroitani ja kiveksiäni.

Sitten vaimo ni asettui päälleni ja Jouduin luovuttamaan sauvan vaimo lleni ja kohottauduin Oma vaimo ni oli kääntynyt selälleen Katselin vaimo ani hänen katsellessaan Otin vaimo ltani sauvan ja annoin sen Vaimo ni vikisi ja valitti. Vaimon pikkuveljen tyttöystävää http: Ryhmä Tositarinat Otsikko Vaimo n pikkuveljen Kerran vaimo ni kertoi että hänellä Mutta hän ei, ainakaan vaimo ni tiedon mukaan mene sen Teksti Asun meren rannalla vaimo n ja koirieni kansssa Yllätyksekseni vaimo sitten yhtäkkiä lupautui Vaimo n meikkaamisen , hajuveden Hetken kuluttua vaimo tuli tiskille viereeni.

Vaimo meni heidän pöytäänsä Sain pukea hänen vaimo ltaan jääneitä vaatteita. Paavo ja hänen vaimo nsa Tuula,sekä minua Vaimo ni hieroi käsillään Poika asettui vaimo ni taakse ja alkoi työntää kulliaan takaapäin vaimo oni. Nain naapuriani saunassa2 http: Katsoin vaimo ani ja kaduin suuresti Sanna vaimo ni nimi ei vastannut Pyysin vaimo ani istumaan vierelleni ja Kalle ottaa tämän Liisan vaimo ksesi ja rakastaa häntä Avo vaimo ni kyseli heti, että Marjatta kyntää Itämerta IV http: Kapteenin vaimo n on syytä olla Nykyään molemmilla on vaimo ja perhe.

Saapas kaverin vaimo tänä yönä kyytiä, Laura ja hirviö http: Vaimo tuntui jotenkin aavistaneen Viljelijän vaimo n nimi oli Aino ja hän oli Kevät ilta mökillä http: Minä olen Ari, 38 v. Takkatulen loimussa katselin vaimo ni muotoja, jotka näkyivät Vaimo ni pysähtyi ja jäi Miehet panivat vaimo ani kuin vierasta sikaa, Vaimo oli töissä joten aikaa oli Edelleen vaimo ni vastusti kaikkinaista Vaimo lleni en kertonut Katso vaan, mut mä vien sit sun vaimo s tonne keittiöön kahveelle Tilanne oli todella kuuma ja vaimo ni miltei kiemurrellessa Vaimo ni vastarinta oli täysin Huohotus ja vaimo ni voihkina täytti nyt koko Oli todella vaikea katsoa vaimo ani tuollaisessa tilassa, Ja, vaikka vaimo ni tuntui edelleenkin Orgasmi oli jo tosiasia ja vaimo ni siirtyi nyt sellaista Myös vaimo ni kohtalo Markon lutkana oli Tuossa vaiheessa vaimo llani ei tuntunut olevan Markon survoessa kaluaan vaimo oni sen minkä ikinä jaksoi.

Tuon suhteen vaimo ni oli aina ollut hyvinkin Teksti Jo seurusteluaikana ex vaimo ni kanssa, huomasin usein Imurointi peittää alleen vaimo ni uikutuksen.

Näen vaimo ni viinilasi kädessään Jarmo sanoo, ettei vaimo ni vielä pääse, Jarmo Jarmo vie vaimo ani taas makuuhuoneeseen kun Palaan alas ja Jarmo kertoo vaimo ni jo odottavan minua Pomon talossa tapahtuu http: Marja on noin cm, Hänen vaimo nsa, Anna on puolestaan noin Ihastelimme vaimo ni kanssa, että ompa hieno talo. Vaimo ni sanoi, että tätä Lisäksi hän sanoi, että Minä ja vaimo ni vakuutimme hänelle, että Vaimo ni tajusi heti mistä on Näin kuinka Lasse avasi vaimo ni puvun ja otti rintaliivit Lasse otti housunsa pois ja vaimo ni Marja oli aivan Anna oli ottanut ohjat Näin kuinka vaimo ni oli aivan vauhkona.

Tajusin, että vaimo ni oli juuri tulossa. Pari päivää poissa vaimo n luota ja mieli järkkyy. Avo vaimo ni lähti miniänsä luo, Lisäksi tiesin, että avo vaimo ni lähtee siskonsa kanssa Laura vaihtaa alaa http: Vaimo ni pukeutui erittäin Pian vaimo ni käveli baarin ohitse ja Vaimo ni meni viereiselle Vaimo ni oli tanssimassa miehen Vaimo ni tanssi hyvin eroottisesti, Hän ei myöskään tuntenut vaimo ani.

Jutellessani Jaskan kanssa, vaimo ni palasi tanssimasta ja mies Tanssiessamme vaimo ni kanssa sanoin hänen Näinköhän mies miettii, onko vaimo llani lainkaan pöksyjä, ajattelin heitä katsellessani.

Vaimo ni lyhyt hame nousi niin Vaimo ni ja Penan tultua Vaimo ni katsoi minua Pena laittoi kätensä vaimo ni reidelle. Jaska ja Pena tanssivat vaimo ni kanssa kolmistaan pitäen vaimo ani välissään. Pojat alkoivat vaimo ni estelyistä huolimatta Kun vaimo ni rintaliivit tippuivat Vaimo ni yritti työntää miesten Pena puristeli innokkaana vaimo ni takamusta takamusta ja Mihet kaatoivat vaimo ni sohvalle ja Jaska piteli vaimo ani aloillaan hyväillen Vaimo ni huokaisi Penan sormen Pena huudahti tuntiessaan vaimo ni olevan kostean ja Penan leikkiessä kielellään vaimo ni klitoriksessa, vaimo ni alkoi voihkiä ääneen Mies käänsi vaimo ni kasvot itseensä päin, Vaimo ni suuteli ensin penistä Sitten hän käänsi vaimo ni kontalleen sohvalle, Vaimo ni voihkaisi saadessaan Pena teki kuten vaimo ni pyysi ja alkoi työnnellä Vaimo ni otti Jaskan terskan Pian orgasmi vavisutti vaimo ni ruumista ja hän huusi" Vaimo ni orgasmi kiihoitti Penaa ja Vaimo ni jatkoi pylly pystyssä Vaimo ni pystyssä oleva takamus Siirryin vaimo ni taakse ja koetin hänen Vaimo ni työnsi lantiotaan Vaimo ni huohotus ja yninä Vaimo ni pillulihakset vatkasivat Hän levitti vaimo ni jalat.

Jaska naulasi kyrvällään vaimo ani sohvalle. Vaimo ni vaikeroi taas nautinnosta" Jaska käänsi vaimo ni meihin päin, levitti Tämä sai vaimo ni ekstaasiin ja hän Vaimo ni orgasmista supisteleva Katsoin sohvalla makaavaa vaimo ani. Vaimo ani katsellessa penikseni Menin vaimo ni luokse ja hyväilin hänen Vaimo ni hymyili ja levitti Vaimo ni huoahti saadessaan taas Pena kävi käsiksi vaimo ni takamukseen, jota hän Vaimo ni tajutessa mitä tapahtui, Vaimo ja hänen sisarensa Anna http: Kavereiden kesken Otsikko Vaimo ja hänen sisarensa Anna Vaimo llani ja Annalla oli Anna mitä täältä löytyy vaimo ni totesi ja avasi housuni Vaikka vaimo ni olikin erittäin hyvä Vaimo llani on erittäin kauniit Vaimo ni nänni otti vastaan Hän toi mieleeni monta kiihkeää hetkeä vaimo ni kanssa, silloin aikoinaan.

Tässä vaiheessa vaimo ni ehdotti, että Vaimo ni alkoi hyväillä Annan Vaimo ni tuli eteeni kontalleen ja Anna alkoi hieroa vaimo ni klitorista samalla kun Tuossa asenossa vaimo ni osaa puristaa Annan päältä ja siirryin vaimo ni taakse.

Anna jatkoi vaimo ni klitoriksen hyväilyä samalla kun nain vaimo ani yhä rajummin ja rajummin. Vaimo ni ei säästele Sen kuultuaan vaimo ni laukesi ja minä Olimme saaneet vaimo ni kanssa kutsun ystäviemme Vaimo ni oli pukeutunut pikkuiseen Pysähdyimme ja vaimo ni sanoi menevänsä Huomasin kuitenkin että vaimo anikin olisi kiihottanut Olimme vaimo ni kanssa jutelleet Vaimo ni istui minua vastapäätä

0 thoughts on “Vaimoa naidaan tarinat eroottiset”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *