Menu

Marika fingerroos www sex

marika fingerroos www  sex

Fingerroosin sivusto kerää päivittäin tuhansia kävijöitä, jotka pommittavat itseoppinutta seksineuvojaa lukuisilla suorilla kysymyksillä. Find all posts by slobo View Gallery Uploads. Eiköhän kyse ole yksinkertaisesti siitä että Marika haluaa rahastaa sivuillaan ja nimellään.

Siitä se yleensä aina on kyse näissä oikeusjutuissa. Find all posts by Jason. Mitä tyhmempiä temppuja tekee ja antaa ne Seiskalle tiedoksi ja kuvattavaksi, sitä varmemmin julkisuus lisäääntyy. Voiko 5 miljoonaa kärpästä olla väärässä, että paska on hyvää? Nykyään tän lajin julkimot haluaa "ihastuttaa ja vihastuttaa", ja media tuntuu olevan yksi ISO persereikä joka suoltaa tätä paskaa kuin ehtymätön torvi.

Mulle asia herättää vain yhden kysymyksen: Marika on kyllä ihan turha julkimo eikä mikään tuhkimo. Oikein oksettaa koko tyyppi. Ei edes sopisi sihtarin listalle ainakaan kuvallisena. Olis muuten varsin kiva juttu jos joku tyttö laittais ilmoituksensa listalle ja siinä olisi Marika Fingeroosin kuva. Sais taas lehdet hieman kirjoiteltavaa. Kuka tyttö tekee tämän ensimmäisenä.

Marika antaa persettä ihan ilmaiseksi. Kamera kyllä käy ja seiska-lehti raportoi mutta eihän se haittaa. Silmät kiin ja takaapäin niin siitäkin muijasta on jotain hyötyä. Eipä voi muuta sanoa, että kyllä julkisuudennälkä saavuttaa joillakin täysin turhilla julkkiksilla suorastaan infernaalisia mittasuhteita.

Jokin aika sitten eräässä baarissa kyseinen neitokainen innostui strippaamaan, otti kuitenkin vain tissit paljaaksi, mukana sattui olemaan kuinkas muuten ja yllätys yllätys seiskan toimittaja. Mahdollista kamerakännykkää kummempaa en toimittajalla mukana nähnyt. Olen mielenkiinnolla odottanut, koska seiskan lööpistä saamme lukea, Marika villiintyi ravintolassa. Taitavat säästellä juttua siihen asti, että vähään aikaan ei ole ollut muuta kirjoitettavaa k. Kyllä tuollaisen neidin epätoivo kasvaa suureksi ellei vähään aikaan pääse lööppeihin.

Ja eihän kukaan vähääkään järkeä omaava julkkis tuollaista tyyppiä halua. Eiköhän jää lyhytaikaiseksi tähtöseksi. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On.

All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Minkälaista esimerkkiä oikein haluat jalkapalloilevalle nuorisollemme näyttää?

Jos löytyy noin hyvin tissiä niin kannattaisi etsiä tissien arvoiset valokuvaajat! Herran jumala mitkä tissit. Marikaa pitäs päästä paneen. Jos on tollaset tissit niin minkälainen on pimpsukka?. Menkää te keskenkasvut pojan klopit kotiin kasvamaan kun ette vielä naisista mitään ymmärrä. Aitoa ja kaunista sen olla pitää. Saas nähdä kuinka kauan silikonit ovat muodissa, tuskin kovin kauan. Teille on ihan sama miltä pärstä näyttää kunhan siltä löytyy silikonirinnat vähintään dd kokoa.

Ihan turhia julkkiksia tälläiset jotka siellä ovat pelkästään itseään näyttelemällä!! Siinä on kuvassa kolme kumipalloa. Ja naikkosen naamalla oksettava hymy-yritys.

Näitä kumiakkoja mahtuu tusinaan Aitoa ja kaunista se olla pitää! Jalkapallo tuskin on tehty kumista xD Kateelliset tulee tänne angstaa et rumat tissit yms. Pakko sanoo, mutta mullakin kauniimmat rinnat ja ihan luomut on. Noi ei näytä edes rinnoilta, hävettää oikeesti ton Marikan puolesta: Entäs jos jokainen nainen laittaapi silikonit liukuhihnalla. Käviskö tylsäksi katella ja kosketella aina vain samoja kumirintoja.

Te jotka ihmettelette et miten tollanen perse, onko tullu mielee et kyseessä saattaisi olla implantit. Niitä kun sinnekkin laitetaan…. Jos se on halunu jennifer lopez persee. Eikä se vittujakaan kuulu jos joku laittaa silikonit.

Ette te näitä ihmsiä omista vaikka niitä pällistelettäki. Marikalla ei vielä näytä roikkuvan nuo rinnat, mutta on noissa sen verran kokoa, että eiköhän nekin ala ajan myötä roikkumaan? Silikoneista haaveileville tiedoksi, että ne eivät tunnu eikä yleensä näytäkkään aidoilta. Pamela Andersonille on käynyt näin. Ottakaa huomioon, että monesti näitä kuvia muokataan ja silikonirinnatkin saattavat kuvissa näyttää paremmilta kuin luonnossa!

Älkää koskaan verratko itsejänne tai muitakaan ihmisiä julkisuuden henkilöihin! Muistakaa, että pienetkin rinnat voivat olla kauniit, eikä ne rinnat muutenkaan ole tärkein asia naisissa. Ainakaan useimpien ihmisten mielestä.

Minusta nuo Marikan rinnat ovat luonnottoman suuret verrattuna hänen muuhun vartaloonsa. Se voi olla seksikästä, mutta ei kaunista. Aina tää sama panettelu silikooneista.

Jos on isot luomut niin ne roikkuu väkisinkin niin valitettavaa kuin se onkin. Mitä tulee siihen kovuuteen niin tuskin kovin moni arvostelija on koskaan edes kokeillut implantilla varustettua rintaa.

Se mitään kova oo, on vaan kiintee ei roiku. Nännitkin löytyy joita ei ole kaikilla. Vittu mikä roikkuperse ja ryppyset kasvot, hankkikaa elämä elkääkä siellä vaan runkatko käteenne tällasia rumia ämmiä katellessa… Jos ei oikeeta lihaa löydy, nii ettikää ess kunnon kuvia jumalauta!

Siis eikö teille oo yhtään väliä, millanen naama on, kunhan löytyy pillu ja järkyttävät pallot? Onko tääl tosiaan niin epätoivoista porukkaa että panis vaikka jotain rumilusta, kuha jotai pantavaa ois?

O ei siis pahalla, mut noi tissit on aika järkyt ja naama, hyi. Ei sillä et itekkään ny kovin kaunis olisin, mut hei jotain rajaa!

Tässä oiva esimerkki siitä. D Aika tyrkky akka, onneksi on alkanut olemaan julkisuudesta enemmän poissa. Marika se meitä ihastuttaa kauneudellaan. Upeaa katsottavaa kun vaalea kaunis nainen on Eevan asussa luonnon helmassa. Mut niinhän se on, on kahta koulukuntaa niin miehissä ku naisissa, luomu vs teko. Ei silikoneista kukaan ole kateellinen, nehän saa hankittua kuka vaan eikä ne nykyisin Virossa maksa paljon mitään.

Kyse on ihan siitä haluaako nainen ne vai ei. Jaa-a näissä kommenteissa oli ihan hirveesti kirjotusvirheitä……. Kyllähän silikonit näyttää hyviltä, etenkin kuvissa. Tosin sopusuhtainen tiimalasi vartalohan tämä ei ole vrt. Mutta ajatelkaa miehet noita silikoneja vähän tarkemmin. Naisen rinta avataan ja sinne tungetaan väkisin kimmoisa pussi lähes kova ja siellä se sitten ihon alla on.

Ja kun sitä rintaa kosket, et oikeastaan koske kuin naisen ihoa ja sitten sitä implanttia. Mitä suurempi ja pieneen rintaan laitettu, sitä vähemmän siinä naisen omaa rintaa on. Menee täydellisen vartalon tavoittelu liian pitkälle. Saa silikonit hankkia kuka vaan jos tuntee sellaiset tarvitsevansa. Mutta älkää hyvät ihmiset haukkuko luomurintoja!! Marika on periaatteessa kaunis ja kuva olisi kaunis ilman Marikaakin, mutta Marika ei kyllä sitten yhtään osaa poseerata.

Älyttömät, olen patentoinut jo rinnat, mihin saa pumpata tavaraa,niin, että taatusti koko riittää, jos akka alkaa silikoniensä alle siitä vaan tämäkin tapaus! Vartalo kaunis, mutta pitäiskö laittaa painekattila päähän kun painaa tai vaan takaapäin, ettei kasvot näy? Kuolleet jo syntyessään, ei mitään kaunista, herkkää, sensuellia, aistillisuutta, kaukana siitä!

Ilme joka kuvassa suunnilleen sama — yrittääkö se olla seksikäs vai mitä? Minulle se lähinnä tuo mieleen.. Tuollainen ilmeettömyys on rumaa. No joo, onhan ne toki roikkumattomat ja blaablaablaa, mutta ne ovatkin silikonia.

Ja silikonit ovat lähes poikkeuksetta rumat, kenellä tahansa. Varsinkin tällaisilla mukahoikilla, jotka ovat ottaneet itselleen isommat kupit vain siksi, että omat rinnat ovat olleet pienehköt. Luonnollisuus on paljon nätimpää kuin tällainen monta kiloa pakkelia naamassa oleva kumitissi. Ei toi ruma ole, mutta ei myöskään mitenkään viehättävä.

Jos naisella on aivojen tilalla rusina ja sydämen tilalla aukko, niin sitä panee korkeintaan joku teini-ikäinen Pasi ja katuu virhettää parin vuoden päästä. Pistä se paita päälle ja mene kotiin. DD ihan kivat puuhapallot. Näyttää pikkisen mieheltä, siis naamasta… Rumahan tuo on, ihan kuin Ruattista tai Russiasta…!

Tosi mahtavat Suuret Tissit tiedät kunka tekis mieli olla siellä tissien välissä nauttien muhkeista muodoistasi. Siis noi tissit näyttää ihan onnistuneilta, tietty varmaa airbrushia käytetty. Ei millää jaksais katella vahingossa eksyin tottakai tällasia pyrkyrijulkkis-meikattuja-perushoroja.

Ei mitää asennetta mihinkään suuntaan, ainoa mitä osataan tehdä on kertoa omista jutuista näille laatulehdille… Tiedätte kyllä mille. Ei osaa paskaakaan poreesata kuvalle ja muutenkin kuva on kokonaisvaltaisesti surkea. Ainoa hyvä tosin ei sekään aito asia on marikan kauniit rinnat en puhu nyt koosta vaan ulkonäöstä.

Jos noi tissit vois valita, ne varmaan lähtis tosta muijasta ja muuttais parempaan kotiin. Tai enhän mä tiedä miten marika niitä kohtelee…. Täl naisel on tisut kohdallaan.

Hullu on joka tota ei panisi. Jos tästä jotain kritiikkiä hakemalla hakee, niin së on tuo sama ilme naamalla joka kuvassa…. Yrittäkääs löytää finkeruussilta joku muu ilme kuin kuvassa,taitaa herätäkkin sama ilme kasvoilla….. Kannattaisko välillä vaihtaa,kun livenä nähtynäkin ilme ei muutu koskaan.

Playboytytsytkään eivät vedä vertoja… Marika on livenäkin aivan upee vertaansa vailla. Siis aivan naurettavan ylisuuret hinkit. Noinkohan te miehet puhutte naisista? Marika vaikuttaa mielestäni lapselliseslta ja ahneelta naiselta, ja ne lehtijutut joissa hän kertoo kaikenlaisia taruja ovat tyhmiä. Ja rinnat ovat ylisuuret.

Naisten on myös hankalempi saada aikaan sellaisia tuloksia, kuin miehet. Itse en kuitenkaan menisi esittelemään noin muuten normaalimuotoista säkkiä vain rintojen vuoksi, jotka nekin on ostettu virosta. Täytyy näin naisena kertoa, että onpa kauniita kuvia!!! Mitä sitten vaikka silikonit, kaunis suomalainen nainen joka pitää nähtävästi itsestään huolta. Yleensä jotka haukkuu itsestään huolehtivia naisia, on toiset itseensä tyytymättömät naiset jotka eivät jaksa pitää omasta kropasta jne.

Täällä lisää marikan kuvia: Anna pilluu, tissii ja suuta! Tuu mun kaa sänkyyn ja sit tehää kaikkee kivaa, baby! Oot maailman kaunein ja ihanin ja mun oma prinsessa! Suomessa ei valitettavasti ole vielä kovin yleistä. Ei ole pakko ampua yli millään e-kupeilla. Eikai siinä mitään pienetkin tissit on ok jos muoto kohdillaan.

Pakkoko sitä paitaa on rullailla niin, ettei saa selkoa! Ja toisekseen, miksi muuten hyvin jalkapallon pelaamiseen varustautunut henkilö ei ole huomannut ottaa matkaan nappulakenkiä? Muutoinkin kentän nurmi vaikuttaa kyseenalaisen pitkältä ja pelikelvottomalta. Lisäksi ollaan vesistön välittömässä läheisyydessä, jolloin pallon lopullisen menettämisen riski on kohtuuttoman suuri. Vahva meikki ei varmastikaan ilmeisen aurinkoisena ja kananlihattomuudesta pääteltynä varsin lämpimänäkin päivänä tue urheiluharrastusta.

Ortopedi myös eittämättä suosittelisi lämpimästi tukevien urheilurintaliivien käyttöä. Hiukset ovat sitomatta ja hulmuavat pelatessa holtittomasti silmille häiriten pelisuoritusta.

Ehdottoman pakolliset säärisuojat ovat unohtuneet kotiin, tai mikä vielä pahempaa, kaupan hyllylle. Kulmikkuudesta voidaan tehdä johtopäätös ettei palloa ole pumpattu FIFA: Minkälaista esimerkkiä oikein haluat jalkapalloilevalle nuorisollemme näyttää? Jos löytyy noin hyvin tissiä niin kannattaisi etsiä tissien arvoiset valokuvaajat!

Herran jumala mitkä tissit. Marikaa pitäs päästä paneen. Jos on tollaset tissit niin minkälainen on pimpsukka?. Menkää te keskenkasvut pojan klopit kotiin kasvamaan kun ette vielä naisista mitään ymmärrä. Aitoa ja kaunista sen olla pitää. Saas nähdä kuinka kauan silikonit ovat muodissa, tuskin kovin kauan.

Teille on ihan sama miltä pärstä näyttää kunhan siltä löytyy silikonirinnat vähintään dd kokoa. Ihan turhia julkkiksia tälläiset jotka siellä ovat pelkästään itseään näyttelemällä!! Siinä on kuvassa kolme kumipalloa. Ja naikkosen naamalla oksettava hymy-yritys. Näitä kumiakkoja mahtuu tusinaan Aitoa ja kaunista se olla pitää! Jalkapallo tuskin on tehty kumista xD Kateelliset tulee tänne angstaa et rumat tissit yms.

Pakko sanoo, mutta mullakin kauniimmat rinnat ja ihan luomut on. Noi ei näytä edes rinnoilta, hävettää oikeesti ton Marikan puolesta: Entäs jos jokainen nainen laittaapi silikonit liukuhihnalla. Käviskö tylsäksi katella ja kosketella aina vain samoja kumirintoja.

Te jotka ihmettelette et miten tollanen perse, onko tullu mielee et kyseessä saattaisi olla implantit. Niitä kun sinnekkin laitetaan…. Jos se on halunu jennifer lopez persee. Eikä se vittujakaan kuulu jos joku laittaa silikonit. Ette te näitä ihmsiä omista vaikka niitä pällistelettäki. Marikalla ei vielä näytä roikkuvan nuo rinnat, mutta on noissa sen verran kokoa, että eiköhän nekin ala ajan myötä roikkumaan? Silikoneista haaveileville tiedoksi, että ne eivät tunnu eikä yleensä näytäkkään aidoilta.

Pamela Andersonille on käynyt näin. Ottakaa huomioon, että monesti näitä kuvia muokataan ja silikonirinnatkin saattavat kuvissa näyttää paremmilta kuin luonnossa! Älkää koskaan verratko itsejänne tai muitakaan ihmisiä julkisuuden henkilöihin!

Muistakaa, että pienetkin rinnat voivat olla kauniit, eikä ne rinnat muutenkaan ole tärkein asia naisissa. Ainakaan useimpien ihmisten mielestä. Minusta nuo Marikan rinnat ovat luonnottoman suuret verrattuna hänen muuhun vartaloonsa. Se voi olla seksikästä, mutta ei kaunista. Aina tää sama panettelu silikooneista. Jos on isot luomut niin ne roikkuu väkisinkin niin valitettavaa kuin se onkin. Mitä tulee siihen kovuuteen niin tuskin kovin moni arvostelija on koskaan edes kokeillut implantilla varustettua rintaa.

Se mitään kova oo, on vaan kiintee ei roiku. Nännitkin löytyy joita ei ole kaikilla. Vittu mikä roikkuperse ja ryppyset kasvot, hankkikaa elämä elkääkä siellä vaan runkatko käteenne tällasia rumia ämmiä katellessa… Jos ei oikeeta lihaa löydy, nii ettikää ess kunnon kuvia jumalauta! Siis eikö teille oo yhtään väliä, millanen naama on, kunhan löytyy pillu ja järkyttävät pallot? Onko tääl tosiaan niin epätoivoista porukkaa että panis vaikka jotain rumilusta, kuha jotai pantavaa ois?

O ei siis pahalla, mut noi tissit on aika järkyt ja naama, hyi. Ei sillä et itekkään ny kovin kaunis olisin, mut hei jotain rajaa! Tässä oiva esimerkki siitä. D Aika tyrkky akka, onneksi on alkanut olemaan julkisuudesta enemmän poissa. Marika se meitä ihastuttaa kauneudellaan.

Upeaa katsottavaa kun vaalea kaunis nainen on Eevan asussa luonnon helmassa. Mut niinhän se on, on kahta koulukuntaa niin miehissä ku naisissa, luomu vs teko. Ei silikoneista kukaan ole kateellinen, nehän saa hankittua kuka vaan eikä ne nykyisin Virossa maksa paljon mitään. Kyse on ihan siitä haluaako nainen ne vai ei. Jaa-a näissä kommenteissa oli ihan hirveesti kirjotusvirheitä……. Kyllähän silikonit näyttää hyviltä, etenkin kuvissa. Tosin sopusuhtainen tiimalasi vartalohan tämä ei ole vrt.

Mutta ajatelkaa miehet noita silikoneja vähän tarkemmin. Naisen rinta avataan ja sinne tungetaan väkisin kimmoisa pussi lähes kova ja siellä se sitten ihon alla on. Ja kun sitä rintaa kosket, et oikeastaan koske kuin naisen ihoa ja sitten sitä implanttia.

Mitä suurempi ja pieneen rintaan laitettu, sitä vähemmän siinä naisen omaa rintaa on. Menee täydellisen vartalon tavoittelu liian pitkälle. Saa silikonit hankkia kuka vaan jos tuntee sellaiset tarvitsevansa.

Mutta älkää hyvät ihmiset haukkuko luomurintoja!! Marika on periaatteessa kaunis ja kuva olisi kaunis ilman Marikaakin, mutta Marika ei kyllä sitten yhtään osaa poseerata. Älyttömät, olen patentoinut jo rinnat, mihin saa pumpata tavaraa,niin, että taatusti koko riittää, jos akka alkaa silikoniensä alle siitä vaan tämäkin tapaus! Vartalo kaunis, mutta pitäiskö laittaa painekattila päähän kun painaa tai vaan takaapäin, ettei kasvot näy?

Kuolleet jo syntyessään, ei mitään kaunista, herkkää, sensuellia, aistillisuutta, kaukana siitä! Ilme joka kuvassa suunnilleen sama — yrittääkö se olla seksikäs vai mitä? Minulle se lähinnä tuo mieleen.. Tuollainen ilmeettömyys on rumaa. No joo, onhan ne toki roikkumattomat ja blaablaablaa, mutta ne ovatkin silikonia.

Ja silikonit ovat lähes poikkeuksetta rumat, kenellä tahansa. Varsinkin tällaisilla mukahoikilla, jotka ovat ottaneet itselleen isommat kupit vain siksi, että omat rinnat ovat olleet pienehköt. Luonnollisuus on paljon nätimpää kuin tällainen monta kiloa pakkelia naamassa oleva kumitissi. Ei toi ruma ole, mutta ei myöskään mitenkään viehättävä. Jos naisella on aivojen tilalla rusina ja sydämen tilalla aukko, niin sitä panee korkeintaan joku teini-ikäinen Pasi ja katuu virhettää parin vuoden päästä.

Hänen mukaansa tv-ohjelman käsikirjoitus on työn alla ja tuotantoyhtiöt ovat osoittaneet kiinnostusta sen toteuttamiseen. Netin seksipalsta on huomioitu myös alan linkkisivuilla. Esimerkiksi eroottisiin sivustoihin perehtynyt Haloo! Fingerroosin sivusto kerää päivittäin tuhansia kävijöitä, jotka pommittavat itseoppinutta seksineuvojaa lukuisilla suorilla kysymyksillä. Find all posts by slobo View Gallery Uploads. Eiköhän kyse ole yksinkertaisesti siitä että Marika haluaa rahastaa sivuillaan ja nimellään.

Siitä se yleensä aina on kyse näissä oikeusjutuissa. Find all posts by Jason. Mitä tyhmempiä temppuja tekee ja antaa ne Seiskalle tiedoksi ja kuvattavaksi, sitä varmemmin julkisuus lisäääntyy. Voiko 5 miljoonaa kärpästä olla väärässä, että paska on hyvää?

Nykyään tän lajin julkimot haluaa "ihastuttaa ja vihastuttaa", ja media tuntuu olevan yksi ISO persereikä joka suoltaa tätä paskaa kuin ehtymätön torvi. Mulle asia herättää vain yhden kysymyksen: Marika on kyllä ihan turha julkimo eikä mikään tuhkimo. Oikein oksettaa koko tyyppi.

Ei edes sopisi sihtarin listalle ainakaan kuvallisena. Olis muuten varsin kiva juttu jos joku tyttö laittais ilmoituksensa listalle ja siinä olisi Marika Fingeroosin kuva. Sais taas lehdet hieman kirjoiteltavaa. Kuka tyttö tekee tämän ensimmäisenä. Marika antaa persettä ihan ilmaiseksi. Kamera kyllä käy ja seiska-lehti raportoi mutta eihän se haittaa. Silmät kiin ja takaapäin niin siitäkin muijasta on jotain hyötyä. Eipä voi muuta sanoa, että kyllä julkisuudennälkä saavuttaa joillakin täysin turhilla julkkiksilla suorastaan infernaalisia mittasuhteita.

Jokin aika sitten eräässä baarissa kyseinen neitokainen innostui strippaamaan, otti kuitenkin vain tissit paljaaksi, mukana sattui olemaan kuinkas muuten ja yllätys yllätys seiskan toimittaja.

Mahdollista kamerakännykkää kummempaa en toimittajalla mukana nähnyt. Olen mielenkiinnolla odottanut, koska seiskan lööpistä saamme lukea, Marika villiintyi ravintolassa. Taitavat säästellä juttua siihen asti, että vähään aikaan ei ole ollut muuta kirjoitettavaa k. Kyllä tuollaisen neidin epätoivo kasvaa suureksi ellei vähään aikaan pääse lööppeihin.

Ja eihän kukaan vähääkään järkeä omaava julkkis tuollaista tyyppiä halua. Eiköhän jää lyhytaikaiseksi tähtöseksi. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On.

3 thoughts on “Marika fingerroos www sex”

  1. marika fingerroos www sex says:

    -

  2. marika fingerroos www sex says:

    -

  3. marika fingerroos www sex says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *