Menu

Punaviinimarjamehu sokeri nuat thai seinäjoki

Olo on puhdas ja kevyt. Lämmitellääs vähän vanhaa aihetta. Jos vaikka vanhakin vielä virkistyis näin kevään korvilla. Thaikuista ei mitään kokemuksia ja hupakoissakin vielä ihan juniori niin opastakaa märkäkorvaa. Thaikuista sellainen ennakkokäsitys että mennään "hierontaan" ja jonkunlaisen lääpinnän jälkeen aletaan keskustelemaan "onnellisesta lopusta". Vastaako tämä normaalin Thaikkulan todellisuutta?

Kuulostas olevan jotenkin paremman palvelun mesta Kiitokset ja kumarrukset jo etukäteen kaikille! Hierontaa on thaikkuloissa monentasoista. Samoin tyttöjä ja happy endiä. Itse pitää selvittää paikka ja aika kohtaisesti. Nuat Thaissa saat laatuhierontaa jos pääset Monan käsiin. Paikan nykyisistä tytöistä en tiedä kun en ole reiluun vuoteen käynyt. Sitä luksusta tarjoaa sauna ja poreamme.

Niissä on kiva köllötellä tytön tai parin kanssa. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3.

Currently   users online  from 30 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Nuat-Thai Seinäjoki Tulipahan taas virkistäydyttyä kaiken kiireen keskellä vakio- paikassa Nurmossa Seinäjoki. Find all posts by ukkosammakko. Nuat-Thai Seinäjoki Nyt kävin ekakerran nuat-thaissa.. Find all posts by nottajoki. Nuat-Thai Seinäjoki Mitä nuo uusi thai tyttö mitä mainostaa, kukaan käynyt kokeilemassa???

Find all posts by Roosen. Siinäpä se, paska maku jäi. Nurmoon kannattaa varmaan suunnata. Kasperissa kävin joskus muutama kuukausi sitten. Paikka löyty siitä Jesperi baarin vierestä.

Paikalla yksi noin 30vee ruma thai-muija. Hieronta maksoi 30e ja lisävemputus saman verran. Hirvee kiire tuntu olevan kokoajan. Originally Posted by Lara Loos. Kävin vapaudentien thai hierontapaikassa ja jos NORSUJA haluaa niin siitä vaan, oli sen verran tuhdit tytöt työmaalla että vaikken niin kranttu olekaan naisten suhteen niin nyt piti panna toppi päälle siinä vaihees kun kysyttiin et haluatko muuta Thread Tools Show Printable Version.

BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 30 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 3 of 5.

Saisko nyt vähän infoa Find all posts by Wänker. Originally Posted by Wänker Saisko nyt vähän infoa Find all posts by ukkosammakko. Find all posts by Canukki. Originally Posted by Canukki Nuat thaissa käyneet kanssatoverit! Find all posts by sowhat. Lara Loos Senior Member. Find all posts by Lara Loos. Find all posts by Pokerinaama.

Originally Posted by Lara Loos Kyllä oli sjoen isännillä vipinää, kun oli oikein shemale vierailemassa,, Monikohan isännistä tiesi mikä on shemale Oli varmaan jonoa ovella.

Nurmoon kannattaa varmaan suunnata. All-time high   users online  from 68 countries,   Mitä nuo uusi thai tyttö mitä mainostaa, kukaan käynyt kokeilemassa??? Vanha tuttu porukka oli vastassa. Strippipuolella oli mielenkiintoisen näköinen tonttutyttö.

Onko sellaisia millä ei ole tatuointeja? Mitä nuo uusi thai tyttö mitä mainostaa, kukaan käynyt kokeilemassa??? Originally Posted by Roosen. Vanha tuttu porukka oli vastassa. Kakspuoltuntinen kului kuin siivillä. Olo on puhdas ja kevyt. Lämmitellääs vähän vanhaa aihetta. Jos vaikka vanhakin vielä virkistyis näin kevään korvilla.

Thaikuista ei mitään kokemuksia ja hupakoissakin vielä ihan juniori niin opastakaa märkäkorvaa. Thaikuista sellainen ennakkokäsitys että mennään "hierontaan" ja jonkunlaisen lääpinnän jälkeen aletaan keskustelemaan "onnellisesta lopusta". Vastaako tämä normaalin Thaikkulan todellisuutta? Kuulostas olevan jotenkin paremman palvelun mesta Kiitokset ja kumarrukset jo etukäteen kaikille! Hierontaa on thaikkuloissa monentasoista.

Samoin tyttöjä ja happy endiä. Itse pitää selvittää paikka ja aika kohtaisesti. Nuat Thaissa saat laatuhierontaa jos pääset Monan käsiin. Paikan nykyisistä tytöistä en tiedä kun en ole reiluun vuoteen käynyt. Sitä luksusta tarjoaa sauna ja poreamme. Niissä on kiva köllötellä tytön tai parin kanssa. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3.

Currently   users online  from 30 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Nuat-Thai Seinäjoki Tulipahan taas virkistäydyttyä kaiken kiireen keskellä vakio- paikassa Nurmossa Seinäjoki. Heti alkuun tyttö ilmoitti että koskeminen maksaa lisää ja riisuminen myös! No tyttö alkoi vetelemään ja oli todella vaivautuneen oloinen. Odotti tulemistani kuin kuuta nousevaa.

Lopulta kun tulin tyttö siivosi jäljet ja poistui nopeasti. Siinäpä se, paska maku jäi. Nurmoon kannattaa varmaan suunnata. Kasperissa kävin joskus muutama kuukausi sitten. Paikka löyty siitä Jesperi baarin vierestä.

Paikalla yksi noin 30vee ruma thai-muija. Hieronta maksoi 30e ja lisävemputus saman verran. Hirvee kiire tuntu olevan kokoajan. Originally Posted by Lara Loos. Kävin vapaudentien thai hierontapaikassa ja jos NORSUJA haluaa niin siitä vaan, oli sen verran tuhdit tytöt työmaalla että vaikken niin kranttu olekaan naisten suhteen niin nyt piti panna toppi päälle siinä vaihees kun kysyttiin et haluatko muuta Thread Tools Show Printable Version.

BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 30 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 3 of 5. Saisko nyt vähän infoa Find all posts by Wänker. Originally Posted by Wänker Saisko nyt vähän infoa Find all posts by ukkosammakko. Find all posts by Canukki. Originally Posted by Canukki Nuat thaissa käyneet kanssatoverit! Find all posts by sowhat.

1 thoughts on “Punaviinimarjamehu sokeri nuat thai seinäjoki”

  1. punaviinimarjamehu sokeri nuat thai seinäjoki says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *