Menu

Seksi keskustelut pillu seuraa

seksi keskustelut pillu seuraa

Olen käyttänyt täältä löytyviä deittisivustoja. Mukavaa seuraa on löytynyt! Mä hain netistä, sivustoilta mistä löysin suuntautumistani vastaavaa keskusteluseuraa. Ja sieltä löytyi myös uusi puoliso, kun aloin kokea sinkkuuden ja satunnaiset seksikokemukset puuduttaviksi. Lähetä viesti kuvan kanssa mielellään ja paikkakunta aarton hotmail.

Itse olen aktiivisesti yrittänyt löytää seksiseuraa oulun alueelta eri sivustoilta. Aina sama ongelma, naiset ei halua pelkkää seksisuhdetta tai sitten ovat maksullisia. Noh, eihän tervekätinen mies naista tarvi. Naisten ilmoituksiin olen kirjoitellut, yhtään vastausta ei koskaan ole tullut.

Vaan saahan naiset niitä vastauksia toki hieman enemmän kuin miehet. Ei täällä sattuis olemaan naista joka tahtoisi vakituisen seksisuhteen? Kuten myös Turussa noilla seuranhakusivustoilla tuntuu olevan aika ammattimaista seuranvaihtoa, eli maksullista seuraa mikä ei kyl kiinosta. Baareissa ei niin kauheasti tule nykyään enää pyörittyä eikä sit oikein kehtaa vongatakaan.

Mikäli täälä joku haluaisi tavata terveen kolmikymppisen miehen seksiseuran merkeissä vaikka ensialkuun niin sähköpostia osoitteeseen janne miuku google. Miksei täältä vois löytyä. Mulle voi normaali nainen laittaa viestii osoitteeseen: Mä olen löytänyt seksiseuraa mitä ihmeellisimmistä paikoista. Naapurista, taloyhtiön saunasta, baarista jne. Silti en ole kymmeneen vuoteen harrastellut kauheasti eri tyyppien kanssa. Mä en sillain pelkää ehdotella, monesti tilanteet vaan menee sit siihen seksiin.

Olen omasta mielestäni ymmärtäväinen, iloinen ja kai helposti lähestyttävä. Aika tavallisen näköinen olen. Kyllä miehille kannattaa vähän flirtata tai ehdotella jos mieli tekee. Etsin Mukavaa seuraa naisista, mutta en ole vielä yhtään profilia luonut minnekkään.. Jos kiinnostaa seura vaikka ihan puhelimella ainakin aluksi.. Niin en pistä vastaan, ja kuvia laitan mielellään jos kiinnostaa?

Ja kuvat otan tuoreeltaan! Kissan kanssa asun siis lemmikkieläin. Yritän järkkää jonkin profilin johonki vielä, siis seuranhaku.. Toki Facebookit ym löytyy.. Mutta ei tähän hätää kummempii. Etu käteen pahoitteluni jos rikoin tämän paikan sääntöjä jollain lailla.

Kerron rehellisesti ja toki jos joku sen vaivan näkee, että mahd kiinnostuu, niin mielellänihän minä itsestäni kerron! Nii ja laitetaan nyt viel mittoja 72 KG CM Pituus on viimeksi Intissä mitattu pikasesti, mutta tuskin heittää senttiä enempää suntaan tai toiseen..

Ja paino otettiin kotonani minuutti sitten. Harrastan joogaa ja leffoja. En ole moneen vuoteen jaksanut liikuskella baareissa seuranhaussa, koska en juo. Olen kiinnostunut seksisuhteesta, mutta myöskin jostain läheisemmästäkin. Treffipalstat siisteytyisi ja aidot seuran hakijat saisivat mahdollisuutensa löytää elämänsä rakkaus. Kateelliset naiset yrittävät estää toistensa onnen tuppaamaalla joka paikkaan ja kertomalla älyvapaita mielipiteitään kaikesta. Nämä luonnevikaiset änkyrät tuuppaavat joka paikkaan esittämään mielipiteitään vaikka ei heiltä niitä kukaan kaipaa.

Monilla naisilla on sokea piste oman käyttäytymisen kohdalla. Onko kunnolliset miessinkut kotisataman deitissä? Kesä parhaimmillaan ja yksin olemista joa kaksi vuotta. Mitään ei tapahdu, jos ei yritä. Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Ja taas se tapahtui, Vastaukset on maksimissaan kaksi sanaa.

Ei mitään kysymyksiä takaisin. Pitääkö sinne mennä etsimään seuraa jos kommunikoinnin taso on tuota luokkaa? Ja profiili suurimmalla osalla tyhjä. Vähän naiset yritystä edes Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu "ei seksiseuraa" "ei seksiseuraa" Nico, noin 37v.

Niin että mitä mielestänne tuo otsikko tarkoittaa? Ja varsinkin kun nainen hakee netissä ilmoituksellaan miesseuraa, kertoo harrastukset ja perhesuhteet ja toiveet mahdollisesta kumppanista. Ja kun tapaaminen sovitaan niin siinäkin vielä korostaa tämä sivellisyydenpapitar että "ihan kaverina" tavataan.

No, eihän siinä mitään. Himot ne on hiirelläkin, heh! En tiedä onko mulla sitten vaan ollut huono tuuri siinä mielessä että lähes jokaisella ensitreffillä on sitten joutunut sänkyyn ei nukkumaan! Ja korostan että nämä kaksi ovat pysyneet kaverina ja tapaamiset edelleen mahdollisia mutta nämä sänkyyn ekatreffeillä viekoitelleet eivät ole kiinnostuksen kohteenani enää. Eli pointti tässä on se että laitetaan ne treffi-ilmoitukset totuuden mukaisesti.

Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä.

Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin. Tuo "ei seksi seuraa" korostaminen on ihme esittämistä. En laittais ainakaan mahdolliseen profiiliin sellaista huomautusta, tosin sitten myös toisinpäin jos miehellä on lueteltuna kaikki viriilistä vikkelään, niin sekin on yliammuttua ja ällöä. Ota tästä nyt selvää, no toivotaan! Itse olen vertailun ja uteliaisuuden vuoksi lueskellut naisten profiileja, ja olen ihmetellyt miten monilla tuo "en hae seksiseuraa" on profiilissaan.

Melkeinpä joka toisella taitaa olla. Itselleni ei tulisi mieleenikään laittaa sitä profiiliin, vaikka se pitääkin paikkansa. Enkä ole koskaan mennyt sänkyyn ekoilla treffeillä. Asia on itselleni täysin itsestäänselvä, joten sitä ei tarvitse erikseen korostaa.

Ja niille seksinvonkaajille voi yksinkertaisesti sanoa ei tai jättää huomiotta kokonaan. Ei se muuta tarkoita, kuin että nainen ei halua hukkua seksinvonkaajien viesteihin. Eli miehen pitäisi olla valmis vähän muuhunkin kuin seksiin. Jaa, mutta on kuitenkin valmis ekatreffeillä punkkaan. Eikös se silloin ole hyvä mistä valita, kun ei tarkoita tuolla totta puupennin vertaa. Eikös se ole vähän eri asia mennä sänkyyn potentiaalisen kumppanin kuin pillun perässä juoksevan ukkomiehen kanssa.

On on tottahan toki, mutta miksi toitottaa, ettei ole hakemassa seksiseurraa, vaan tositarkoituksella mennään. Jos sitten ei noudata tuota periaatettaan. Sitten onkin valmis heti levittämään ketarat, niin ja treffaajia useita.

Miten tämä pitäs tulkita, muuta kuin valehtelulla. Pysyä sanojensa takana, eikä vain esittää vaikeasti saatavaa s-sipulia. En henkilökohtaisesti millään ymmärrä heitä, jotka uskaltaa samantien, tuosta vaan naiskentelemaan vieraan kanssa ja muutenkin on oltava sitä tunnetta mukana, että voi siirtyä vaiheeseen b. Miksi oletat että naisten pitäisi kokea käytännössä sänkyyn päätyminen ennen kuin heille syttyy idealamppu pään päälle että tästä en tykkää, jonka johdosta sitten tuo mainittu ilmoitus?

Eihän miesten höpötyksiä tarvitse montaa lukea heidän omista ilmoituksistaan ja miesten laittamista vastauksista, kun tajuaa mistä milloinkin on kyse. Kaipaan viekkuun, haluan unikaverin, on halipula. Kun vähänkin pidempään harrastaa nettideittiä niin alkaa melkein oksettaa kun tuntuu ettei miessukupuolen taholta löydy yhtäkään järjellistä yksilöä joka olisi sen verran kekseliäs että kyllä keksisi mitä kaikkea muutakin voi puuhastella naisen kanssa.

Noh, olihan tässä yksi taas tosi "kekseliäs". Kun kerroin että hän ei ole tyyppiäni kumppaniksi , hän sanoi että ymmärtää sen kyllä, mutta "mitähän muuta keksittäis". Miksei helvetissä meidän pitäisi keksiä yhtään mitään?

Mieheltä pitää kai olla pää irti että ei lopeta vonkaamista Eivät kaikki halua sitä teidän kuppaista seksiänne korvikkeeksi sille että suhdetta ei aloiteta. Onko se niin vaikea ymmärtää? Jos nyt ei muka joku tajunnut. Voi sua ressukkaa 3. No sinäpä harvinaisen selkärangaton mies olet. Jos et halua heti seksiä, niin ei ole pakko mennä heti sänkyyn. Tekopyhää arvostella naisia siitä, kun itse olet ollut ihan yhtä helppo nakki.

Miksi naisten täytyisi olla siveellisempiä mitä itse olet? Eikö ole kanttia myöntää omaa osuutta ja kantaa omaa vastuutasi? Naiset vaan vie ja pikkuraukka vinkuu surkeana eikä voi mitään? Oln se hyvä että tapasit edes 2 naista, jotka eivät julkeasti käyttäneet hyväkseen sivellistä viatonta miestä. Höh, onpas täällä anteliaita naisia paljon. Kiitoksia vaan kommenteista ja mielipiteistä. En minä nyt odottanutkaan että täällä kukaan pystyy tieteellistä ja Nobel-palkintoon oikeuttavaa selitystä asiaan antamaan, kunhan vaan kysyin asiasta mikä minua "vaivaa".

No, yritän asian kanssa pärjätä, heh! Joku tuossa ylempänä kyseli että miksi minä en kieltäytynyt ensitreffeillä. No olkoon puolustuksenani se että minä en ilmoituksessani kuuluta mitään " en hae seksiseuraa"-löpinää! Sen voi kyllä jokainen ilmoitukseni nähnyt huomata. Mutta jotenkin vaan ihmetyttää tuo naisten moraali tai paremminkin sen löyhyys.

Tai tarkennetaanko että ihmetyttää se että kirjoitetaan muuta mitä tarkoitetaan. Minulla kun on kuitenkin periaattena että treffeille lähden ihan muussa tarkoituksessa kuin sekstailemaan. Seksistä tottakai tykkään mutta ei se mielestäni kuulu siihen tuntiin jonka ajan yleensä varaan treffeihin. Itse olen suostunut siihen lähinnä siksi että tiedän että en tule tapaamaan tuota naista uudelleen. Ja ihan ystävällisesti hänelle sen kyllä postitse ilmoitan että "kiitos vaan mutta jatketaan etsimistä".

Onko sinulle ikinä osunut vastaan naista joka on myöhemmin antanut ymmärtää että ymmärsi antaa jotta saisi sinut suhteeseen?

Kuulostaa vanhanaikaiselta toki, mutta haluaisin tietää että vieläkö jotkut tekevät tuollaista. Siinä mielessä se että ensin otat tilaisuudesta vaarin ja sitten toteat perään että ei kiinnostakaan, voi tuntua pahalta. Mutta toisaalta se että laitat edes jonkunlaisen viestin jälkikäteen on ihan hyvä juttu. On niitä sellaisiakin miehiä jotka vaan naida napsauttavat ja sen jälkeen häipyvät, inisten että voi voi voi kun on kello paljon, ja siitä voi päätellä että koskaan ei kuulu mokomasta enää mitään.

Itse kun miettii tuskaantuneena että miten nätisti sanoisi että oli kiva päivä, mutta en halua suhdetta, tuntee itsensä jotenkin hölmistyneeksi kun tajuaa että ihan turha sanoa yhtään mitään, koska ei mieskään tule sanomaan.

Kaikille pelkkä ontto seksi ei vaan oikein riitä. Ja tuntuu vähän hassulta että jos ei arvosta jotakuta niin paljon että aloittaisi hänen kanssaan suhteen, niin sitten hän kyllä kelpaa sänkyyn??? Nämä asiat ovat tietysti varsin monitahoisia. Mutta ymmärtänet että naiset eivät halua mitään "jakorasian" mainetta, jotkut pelkäävät sitä suorastaan neuroottisesti esim. Tällöin yritetään välttää ainakin sitä että päädytään naisen kotiin panoille, ja jos nainen sanoo että "ei seksiseuraa", niin se voi tarkoittaa myös että kotiini en sinua päästä.

Toisaalta kun tulee jatkuvasti jotain viestejä että "sulla on suihinottajan huulet", "näytä vähän rintoja", "ota rempseämpi kuva itsestäsi" jne. Ei ehkä päiväkausiin saa vastauksia keltään, sitten tulee yksi ja sen menee uteliaana avaamaan, ja siellä on tuota moskaa seksihulluilta.

Nythän nämä naiset todennäköisesti ajattelevat, että nimenomaan hait ja halusit vain seksiä. Ja ihmettelevät, että miksi viesti ei mene perille, kun he nimenomaan ovat painottaneet profiilissaan, etteivät hae seksiseuraa. Kukahan se kirjoittaa muuta kuin tarkoittaa? Mikä ihmeen syy se on? Menet sänkyyn koska tiedät ettet tapaa enää, ts. SINÄ olet se joka haluaa toiselta vain seksiä etkä mitään muuta?

Eikö moraalinen ihminen mene sänkyyn päinvastaisesta syystä: Etkö ihan oikeasti tajua että "ei seksiseuraa" tarkoittaa: Sitten teet heille juuri sen miltä he jo profiilissaan kertovat haluavansa säästyä:

seksi keskustelut pillu seuraa

0 thoughts on “Seksi keskustelut pillu seuraa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *