Menu

Www seksi riikka warras

www seksi riikka warras

Myös klassinen rock-ikoni, edesmennyt Elvis Presley oli tunkeutunut vastaajien uniin. Kotimaisista tähdistä unissa oli esiintyneet esimerkiksi kiistellyt Vesa Keskinen ja Johanna Tukiainen. Kun olin ensimmäistä kertaa Tuurissa käymässä, ajattelin, että olisi kiva törmätä Vesaan ja päästä intiimeihin tunnelmiin hänen kartanossaan. Oli muuten hauska kaveri siellä unimaassa! Hän on jumalaisen eroottinen ja himoittava nainen, josta ei ole voinut olla fantasioimatta.

Hänhän on minua lähes 30 vuotta vanhempi, mutta sängyssä loistava — tai ainakin luulen niin Elokuvien — myös piirrettyjen — roolihahmoihin ja kirjojen henkilöihin. En nyt luettele tässä kaikkia, mutta skaala ulottuu Lancelotista Nuuskamuikkuseen! Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Mutta makuasioitahan nämä Erehdyin kanavasurffaillessa törmäämään Starship Troopersiin: D ja pakkohan sitä on aina muutama minuutti katsoa tämän naisen takia: Googlen kuvahausta lisää taikasanoilla starship troopers dina meyers.

Mikään ei kuitenkaan korvaa liikkuvaa kuvaa. Housea katsoessa tulee aina kuolattua Lisa Eidelsteiniä, s. Laitetaas tähän aamutuimaan yksi C. I-kissa Liz Vassey s. Herranen aika mitkä daisarit! Boonuksena pieni videopätkä, rrrrh! Molemmat ovat kauniita naisia, mutta eri tavalla. Marialla on kauniit kasvot ja ah niin ihana täyteläinen lantio. Tummassa hameessa hän on vetävän näköinen nainen.

Toki se lantio on kaunis Riikkallakin ja hänellä on kauniit pitkät sääret, uhh. Molemmat ottaisin kainalooni, jos vain saisin. Onko nimi kirjoitettu oikein, kun kukaan, mikään netti ei tunne. Pelkkä naamakin niin seksikäs että voih! On ainakin yhden lapsen äiti ja ollut ainakin kerran aviossa.

Riikka on todella seksikäs vähän enemmän saisi näyttää upeaa vartaloaan, hänellä on kauniit D kupin rinnat ja upea lantio oiiih! Niin, ja Riikkka on omaa sukua Suikkari! Riikka on todella eroottinen ja kiihottava.. Riikkaa onkin jo tosi ikävä.

Missähän hän nykyään luuraa? Taisi hääriä tuolla ylen juhlaohjelmissa haastattelijana. Sen koommin ei ole kuulutellut ohjelmia. Tietääkö kukaan, saako ko. Zeesus miten on upee Nainen.. Seksikäs tuntuu olevan monen muunkin mielestä.

Nimikin on näköjään taas vaihtunut, eli Riikka on nyt Warras. Riikka on kyllä käsittämättömän seksikäs ja haluttava nainen upeine rintoineen ja seksikkäine hymyineen, mutta pitkiä sääriä hänelle ei saa millään, kun tämän herkkupommin kokonaispituutta liene siinä cm tienoilla.

Kaikkihan on tietysti suhteellista. Riikka on maailman kaunein nainen! Vaadin, että TV1 julkaisee hänestä kuvagallerian! Roskaviihdekoneisto Iltalehden johdolla elää turhista julkkiksista. Hoh hoh enpä minäkään reagoi netin keskustelupalstoilla jos näin yleisön palveluksessa olevan naisen. Tavallisia duunareitahan nämä nelosen urheilutoimittajat tai muut uutistenlukija ovat.

Aivan uskomaton olemus, joka herättää aina hormonit liikkeelle. Trans am Varmasti hänen anuksensakin maistuu hunajalta. Jos kirvestä on käytetty, niin lahjakas on veistäjä ollut. Muhkuja on juuri siellä missä pitää, eikä niiden visuaalisessa muodossa ole vikaa.

Ei kaikkien naisten tarvii olla anorektikkoja, joille on ujutettu kuutio silikoonia leuvan alle pehmikkeeksi. Just äsken kun tyttö kuulutti leffan alkua jäi taas osa kuulematta: Onko tämä nainen vapaa vai varattu?

Niin kauniin punaisessa puserossaan oli äsken tiedottamassa ohjelmia. AH ja aion katsoa uudestaan videolta tuon saman hetken kuluttua. Miten näin kaunista naiskauneutta televisiosta voi ihailla. Kiitos Yleisradio poikamiehen ilta on taas pelastettu. Hänestä hehkuu ihanaa seksiä ja vetovoimaa koko olemuksesta. Tuon naisellisemmaksi suomalainen nainen ei voi juuri tulla.

Voi vain kateellisena uneksia, miten ihanaa olisi Vaikeaa on kenenkään Riikkaa ihanampi olla. Pannaan useammin ja pisempään. Nelli on vielä tytönlärsy.

AVAn lukijat paljastivat noloimmat julkkisfantasiansa. Kenestä sinä olet haaveillut? Kuuttakymmentä ikävuotta lähentelevä pornotähti ja elokuvaohjaaja Ron Jeremy , vai vuotias Playboy-moguli Hugh Hefner? Onko jompikumpi heistä kenties iästään huolimatta kiivaitten ja hormoneita tihkuvien unelmiesi mies? Vai esiintyykö unissasi kotiäitien esikuva Martha Stewart tai Britannian Talent-ohjelmasta superjulkkikseksi noussut Susan Boyle?

Helmen lukijoiden päässä ei ainakaan liiku kukaan heistä. Viikkokyselyn vastaajista 53 prosenttia kertoi, ettei ollut ikinä fantasioinut julkkiksesta. Vain 29 prosenttia paljasti punastellen haaveilleensa noloksi mieltämästään julkkiksesta. Lukijat paljastivat fantasioihinsa pujahtaneen niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin mediassa esiintyneitä henkilöitä. Osa kertoi iän mukanaan tuoman karisman pureneen ja haaveisiin päätyneen esimerkiksi iäkkäämmät englantilaiset herrasmiesnäyttelijät Harry Pottereissa nähdyn Alan Rickmanin , 65, ja monessa historiallisessa tai fantasiahenkisessä elokuvassa näytelleen Jeremy Ironsin , Myös klassinen rock-ikoni, edesmennyt Elvis Presley oli tunkeutunut vastaajien uniin.

Kotimaisista tähdistä unissa oli esiintyneet esimerkiksi kiistellyt Vesa Keskinen ja Johanna Tukiainen. Kun olin ensimmäistä kertaa Tuurissa käymässä, ajattelin, että olisi kiva törmätä Vesaan ja päästä intiimeihin tunnelmiin hänen kartanossaan.

Herranen aika mitkä daisarit! Boonuksena pieni videopätkä, rrrrh! Voi juku mitkä megalollot tuollakin on. Jännä juttu jos tuo telkkarisarja on suosittu. On kyllä hyvät tissit. Varmaan vaikea keskustella tuon kanssa. Axelpass Tommi , Huhheijaa mikä pakkaus, meinannu saada unta silmään eilen. En ollut ikinä kuullutkaan nimeä ennen "Kallio" tv-sarjaa. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi vastataksesi tähän keskusteluun. Näytä Ei huomioitua sisältöä.

Jaa tämä sivu Tweet. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

www seksi riikka warras

Www seksi riikka warras -

Oletko varma, että haluat jatkaa? Antakaa ihmisen tehdä työnsä. Axelpass Tommi Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute seksitreffit fi tallinnan yöelämä suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Stefun sisko kuittaa Maralle Ha ha ha, Stefun systeri kuittaa Maran instassa "jotkut asiat vois kyllä pitää ihan yksityisinä". Ei sitä saa ylipaapoa, vaan kohtuullisesti, ettei sillä mene hattuun. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Toki se lantio on kaunis Riikkallakin ja hänellä on kauniit pitkät sääret, uhh. Voi kun pitäis vielä kiiltäviä bootseja kuten Maria J. Tietty pieni kommentti on aina paikallaan mutta ei mennä seksuaalisiin nimittelyihin. Katson YLE uutiset pelkästään siksi että saan nähdä Riikan kuuluttamassa ohjelmia. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Www seksi riikka warras -

Trans am Muhevat munkit saavat minut hengästymään. Meidän häätyy jarruttaa kovasti. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Suikkari Et oo ainut joka on asian huomannu, kun kuvien lähteitä kattelee: Housea katsoessa tulee aina kuolattua Lisa Eidelsteiniä, s. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

2 thoughts on “Www seksi riikka warras”

  1. www seksi riikka warras says:

    -

  2. www seksi riikka warras says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *